Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Page 9 of 22
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re: Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Hebeš turizam. Sad će Arapi navalit.
Život je igra a WW3 je jedna velika igra.
Idemo zahebavat majmume ....planet majmuma.
Dolazi vojska.
Dolazi vojska.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
frakcija wrote:meni je dosadno bez ogromnog društva di svako malo moš minjat grupice
Meni je dosadno ak nije aktivno. Mora biti akcije, inače nakon dva dana ja bih dalje.
Guest- Guest
ko more ovo platit
http://www.visitsinj.com/hr/Vodic/47/rijeka-cetina
http://www.visitsinj.com/hr/Vodic/47/rijeka-cetina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vidila san jučer u devetki dvi bule u totalno šarenoj vunenoj robi, a priko face im crna krpa..strava..otkud su se stvorile? pomislila sam da se neko zaebava, al se činilo da su pod gomilom krpa krhka ženska tijela sitnije građe od domaćih.RayMabus wrote:Hebeš turizam. Sad će Arapi navalit.
Dolazi vojska.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Jebiga, nisam dovoljno žut.Eva wrote:dzango wrote:100 evra za noć? Nisam lud.Eva wrote:dzango wrote:Žutaći plaćaju bolje. Jebeš more sa Slovacima, Bosancima, Srbima i Česima.Eva wrote:
Pa dobro, ti ne bi, ali Koreanci, Japanci, Kinezi i svi ostali bi. Naši poznati imaju tri apartmana dole i rade fantastično. Mi smo bili svi tam za jednu NG. Plitvice imaju čar u svim godišnjim dobima, no oni zasada ne rade od 15.11 do kraja 01, jer žele malo odmora. Radi se 24/7 njih oboje + plaćaju lokalno 3 ljudi.
Kažu da su odlični gosti.
A evo ak se predomisliš, navrati.
http://www.booking.com/hotel/hr/vila-sumrak.hr.html?aid=333370;label=vila-sumrak-hDukyNmEowcFOwUJaD68AwS28529431290%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atiaud-146342137270%3Akwd-42328177044%3Alp9062725%3Ali%3Adec%3Adm;sid=e927f4cf5043fd2fb25bf1c67f5684dc;dcid=1;dest_id=900051381;dest_type=city;dist=0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=75c19359d9e291902fc304ac1243769d9ff202a7X1;type=total;ucfs=1&1&
Pa to su Plitivice, nema toga svugdje.
"Pogled na more"
"Luksuzni apartmani"
"Prvi red do mora"
"Ukusno namješteno"
"Luksuzni apartmani"
"Prvi red do mora"
"Ukusno namješteno"
Gde?Stanojko wrote:Ah..ja sam od 09.07 na Halkidikiju...kaja_333 wrote:hej, hej ..u osmom, kraj sedmog, do tada vikend samo, ti ?Stanojko wrote:Pa gde si bre ti lutko? Kad ces na more?kaja_333 wrote:to je vjerojatno neki stari krevet od babe u sobi sa krupnim otpadom i pomoćnim tako da je i to previše.RayMabus wrote:
u Kaštelima je krevet u apartmanu šest do osam eura,
dzango wrote:Gde?Stanojko wrote:Ah..ja sam od 09.07 na Halkidikiju...kaja_333 wrote:hej, hej ..u osmom, kraj sedmog, do tada vikend samo, ti ?Stanojko wrote:Pa gde si bre ti lutko? Kad ces na more?kaja_333 wrote:
to je vjerojatno neki stari krevet od babe u sobi sa krupnim otpadom i pomoćnim tako da je i to previše.
Prvi red do mora
Guest- Guest
vranjic?marcellus wrote:"Pogled na more"
"Luksuzni apartmani"
"Prvi red do mora"
"Ukusno namješteno"
2016-03-09
dzango wrote:Gde?Stanojko wrote:Ah..ja sam od 09.07 na Halkidikiju...kaja_333 wrote:hej, hej ..u osmom, kraj sedmog, do tada vikend samo, ti ?Stanojko wrote:Pa gde si bre ti lutko? Kad ces na more?kaja_333 wrote:
to je vjerojatno neki stari krevet od babe u sobi sa krupnim otpadom i pomoćnim tako da je i to previše.
Bio jednom na Kreti... neloše i nije skupo, al nije ni ništa posebno, dobra party destinacija al zrće je puno bolje.
marcellus wrote:"Pogled na more"
ima takvih užasa podosta
Guest- Guest
Muslimani me najmanje zanimaju u cijeloj prici. Oni su samo neka šema da se prouzroci globalna reakcija i pocme globalna koljacina.frakcija wrote:Vidila san jučer u devetki dvi bule u totalno šarenoj vunenoj robi, a priko face im crna krpa..strava..otkud su se stvorile? pomislila sam da se neko zaebava, al se činilo da su pod gomilom krpa krhka ženska tijela sitnije građe od domaćih.RayMabus wrote:Hebeš turizam. Sad će Arapi navalit.
Dolazi vojska.
2014-04-11
prava plaža mora imati Bar s osvježavajućim pićima, razglas na koji se pušta "dance", zgodne djevojke itd.
Guest- Guest
Kriopigi - Kasandradzango wrote:Gde?Stanojko wrote:Ah..ja sam od 09.07 na Halkidikiju...kaja_333 wrote:hej, hej ..u osmom, kraj sedmog, do tada vikend samo, ti ?Stanojko wrote:Pa gde si bre ti lutko? Kad ces na more?kaja_333 wrote:
Za žurke su ti bolje Kiklade. Ios, Paros, Naksos, Mikonos... Meni je tamo OK. Osećam se kao domaći.marcellus wrote:dzango wrote:Gde?Stanojko wrote:Ah..ja sam od 09.07 na Halkidikiju...kaja_333 wrote:hej, hej ..u osmom, kraj sedmog, do tada vikend samo, ti ?Stanojko wrote:
Pa gde si bre ti lutko? Kad ces na more?
Bio jednom na Kreti... neloše i nije skupo, al nije ni ništa posebno, dobra party destinacija al zrće je puno bolje.
a kontaš da će prvo doć ove sa modernim hiđabima, a ono šetajuće gomile štraca, ne znaš kako znaju kud hodaju.RayMabus wrote:Muslimani me najmanje zanimaju u cijeloj prici. Oni su samo neka šema da se prouzroci globalna reakcija i pocme globalna koljacina.frakcija wrote:Vidila san jučer u devetki dvi bule u totalno šarenoj vunenoj robi, a priko face im crna krpa..strava..otkud su se stvorile? pomislila sam da se neko zaebava, al se činilo da su pod gomilom krpa krhka ženska tijela sitnije građe od domaćih.RayMabus wrote:Hebeš turizam. Sad će Arapi navalit.
Dolazi vojska.
2016-03-09
A meni najdraže da nema ničeg, dva dana divljine pa dalje u novu divljinu. Što dalje od ljudi i civilizacije.
Guest- Guest
Znam. To je na početku, pre Polihrona.Stanojko wrote:Kriopigi - Kasandradzango wrote:Gde?Stanojko wrote:Ah..ja sam od 09.07 na Halkidikiju...kaja_333 wrote:hej, hej ..u osmom, kraj sedmog, do tada vikend samo, ti ?Stanojko wrote:
Pa gde si bre ti lutko? Kad ces na more?
Poslušaj pjesmu.frakcija wrote:a kontaš da će prvo doć ove sa modernim hiđabima, a ono šetajuće gomile štraca, ne znaš kako znaju kud hodaju.RayMabus wrote:frakcija wrote:RayMabus wrote:
Dolazi vojska.
Zverko ludila, sto si se probudila
crni ti je princ poljubac dao
al' necu se stideti
sto Boga necu videti
jer to i nije Bog kojeg sam znao
Misliš da me je briga ?
Lets go party.
2014-04-11
deda hipster wrote:prava plaža mora imati Bar s osvježavajućim pićima, razglas na koji se pušta "dance", zgodne djevojke itd.
Još ako okoliš izgleda kao mjeseceva povrsina.... Savrsenstvo...
darth_vader-
2014-04-17
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Similar topics
» Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
Page 9 of 22