Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Page 6 of 22
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Đango trista kuna ti je soba za dvije osobe u ovoj zgradi na ovoj lokaciji.
Evo : HRK 301
http://www.booking.com/hotel/hr/svjetionik-lighthouse.hr.html?aid=357020;label=gog235im-hotel-hr-hr-svjetionikNlighthouse-unspec-hr-com-L%3Ahr-V%3A0ahUKEwjvvsb8psrNAhUFWxoKHfkKCNsQjhwIBQ-O%3Alinux-B%3Afirefox-N%3AXX-S%3Abo-U%3Ac;sid=3534e9dd228ad40eb7ef3a9c2b31a574;dcid=12;room1=A,A;checkin=2016-07-09;interval=1
Prijava
Od 15:00 sati
Odjava
10:00 - 10:30 sati
Otkazivanje/
plaćanje unaprijed
Pravila otkazivanja i plaćanja unaprijed ovise o vrsti apartmana. Molimo vas da unesete datume boravka i provjerite pravila vezana uz sobu koju ste odabrali.
Djeca i pomoćni ležajevi
Djeca su dobrodošla.
Boravak djece do 12 godina u pomoćnom ležaju naplaćuje se 5 EUR po noćenju.
Boravak dodatne starija djeca i odrasli u pomoćnom ležaju naplaćuje se 10 EUR po noćenju.
U sobu je moguće smjestiti najviše 1 pomoćni ležaj.
Sve vrste pomoćnih ležajeva i dječjih kreveta dostupne su na zahtjev, a njihovu raspoloživost treba potvrditi objekt.
Dodatni se troškovi ne pridodaju automatski ukupnom iznosu rezervacije i plaćaju se zasebno prilikom boravka.
Kućni ljubimci
Ovaj objekt ne dozvoljava boravak kućnih ljubimaca - žao nam je, Lassie!
Samo gotovina
Ovaj objekt prihvaća samo plaćanje gotovinom.
Evo : HRK 301
http://www.booking.com/hotel/hr/svjetionik-lighthouse.hr.html?aid=357020;label=gog235im-hotel-hr-hr-svjetionikNlighthouse-unspec-hr-com-L%3Ahr-V%3A0ahUKEwjvvsb8psrNAhUFWxoKHfkKCNsQjhwIBQ-O%3Alinux-B%3Afirefox-N%3AXX-S%3Abo-U%3Ac;sid=3534e9dd228ad40eb7ef3a9c2b31a574;dcid=12;room1=A,A;checkin=2016-07-09;interval=1
Prijava
Od 15:00 sati
Odjava
10:00 - 10:30 sati
Otkazivanje/
plaćanje unaprijed
Pravila otkazivanja i plaćanja unaprijed ovise o vrsti apartmana. Molimo vas da unesete datume boravka i provjerite pravila vezana uz sobu koju ste odabrali.
Djeca i pomoćni ležajevi
Djeca su dobrodošla.
Boravak djece do 12 godina u pomoćnom ležaju naplaćuje se 5 EUR po noćenju.
Boravak dodatne starija djeca i odrasli u pomoćnom ležaju naplaćuje se 10 EUR po noćenju.
U sobu je moguće smjestiti najviše 1 pomoćni ležaj.
Sve vrste pomoćnih ležajeva i dječjih kreveta dostupne su na zahtjev, a njihovu raspoloživost treba potvrditi objekt.
Dodatni se troškovi ne pridodaju automatski ukupnom iznosu rezervacije i plaćaju se zasebno prilikom boravka.
Kućni ljubimci
Ovaj objekt ne dozvoljava boravak kućnih ljubimaca - žao nam je, Lassie!
Samo gotovina
Ovaj objekt prihvaća samo plaćanje gotovinom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
Kornati
Guest- Guest
Mmmmm...sladoled...Eva wrote:vuksadinare wrote:...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
Kornati
ma kakvi kornati...vikendica na vagnju....na kamesnici..odakle ti pogled puca sve do mora....visina...1600 metara....Eva wrote:vuksadinare wrote:...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
Kornati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne iznajmljujem ja ovo a evo slucajno sam pogleda koliko naplacuje. LIjepo. AKo ovaj može trista kuna dan mogu i ja dvista.Stanojko wrote:Soba s pogledom na...kontejner!dzango wrote:Drugo je kada si lokalac i to ti služi za posao a ne za odmor.RayMabus wrote:NIje ako : je nekretnina u zoni 20 km od veceg grada , sto metara od mora ili tako nešto , uz glavnu cestu , ima svoj parking , južna strana , mogu bit i poslovni prostori ili iznamljivnje plus posli i tebi to ostane , napravljeno je na didoviini , drugi ti napravi zgradu u zamjenu za dva stana a ti samo kljuc u bravu.dzango wrote: Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.
Meni su ispod kuce teniski tereni i borova šuma.
Ja sam ti odma poviše ovoga :
Evo ti na slici ......plaža , hotel iza šuma , teniski tereni , pređes cestu , prva zgrada , prva dva kata južna strana ......
MOja zgrada .....prva dva stana , prvi kat južna strana :
Apartman Svjetionik-Lighthouse nudi pogled na more, a nalazi se u Kaštel Lukšiću, na 9 km od Splita i 43 km od Hvara. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.
Ova jedinica sadrži prostor za sjedenje, blagovaonicu i kuhinju s perilicom posuđa. Također ima TV ravnog ekrana. Vlastita kupaonica obuhvaća kadu ili tuš.
Apartman Svjetionik-Lighthouse udaljen je 9 km od Trogira i 43 km od Šibenika. Zračna luka Split najbliža je zračna luka, a smještena je 5 km od objekta.
Kaštel Lukšić je odličan izbor za putnike koje zanimaju krajolik, plaže i gostoljubivi ljudi.
Govorimo vaš jezik!
Vaš boravak uključuje:
Besplatni Wi-Fi blagovaonica TV ravnog ekrana terasa za sunčanje balkon
Svjetionik-Lighthouse pruža dobrodošlicu Booking.com gostima od 2. lip. 2015.
Apartman: za 5 osoba
2014-04-11
ja dignem čador di se ne može spustit milicija, ako ne misli iskidat gaće..lokalci su me vikali da zašto hranim talijanske studente skitnice i da nek ja dignem vigvam na rijeci po i vidim hoće li oni hranit mene. i tako.vuksadinare wrote:...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
On moze jer ima kontejner, a ti bacas djubre direktno na ulicu...RayMabus wrote:Ne iznajmljujem ja ovo a evo slucajno sam pogleda koliko naplacuje. LIjepo. AKo ovaj može trista kuna dan mogu i ja dvista.Stanojko wrote:Soba s pogledom na...kontejner!dzango wrote:Drugo je kada si lokalac i to ti služi za posao a ne za odmor.RayMabus wrote:NIje ako : je nekretnina u zoni 20 km od veceg grada , sto metara od mora ili tako nešto , uz glavnu cestu , ima svoj parking , južna strana , mogu bit i poslovni prostori ili iznamljivnje plus posli i tebi to ostane , napravljeno je na didoviini , drugi ti napravi zgradu u zamjenu za dva stana a ti samo kljuc u bravu.dzango wrote: Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.
Evo ti na slici ......plaža , hotel iza šuma , teniski tereni , pređes cestu , prva zgrada , prva dva kata južna strana ......
Apartman Svjetionik-Lighthouse nudi pogled na more, a nalazi se u Kaštel Lukšiću, na 9 km od Splita i 43 km od Hvara. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.
Ova jedinica sadrži prostor za sjedenje, blagovaonicu i kuhinju s perilicom posuđa. Također ima TV ravnog ekrana. Vlastita kupaonica obuhvaća kadu ili tuš.
Apartman Svjetionik-Lighthouse udaljen je 9 km od Trogira i 43 km od Šibenika. Zračna luka Split najbliža je zračna luka, a smještena je 5 km od objekta.
Kaštel Lukšić je odličan izbor za putnike koje zanimaju krajolik, plaže i gostoljubivi ljudi.
Govorimo vaš jezik!
Vaš boravak uključuje:
Eva wrote:vuksadinare wrote:...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
Kornati
baš sam krenula pisati...to mi je bio najljepši odmor u životu....mjesec dana u ribarskoj kući na Lavsi...nema ni dućana, namirnice nam gazda dovozio brodićem kojim je vozio turiste po kornatima
mir, tišina i šum mora....robinzonski baš
Guest- Guest
Stanojko wrote:Nije ako ih izdajes...dzango wrote:I tako nekoliko godina i posle promeniš destinaciju. Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.Stanojko wrote:Mlogo lepo. Putic kroz borovu sumu na putu do plaze Zlatni Rat. Sa leve strane stene i nestvarno cisto more. Ali miris....dzango wrote:Koji će ti to kurac?Stanojko wrote:
Jebem li ga... neki plac prema plazi Borik?
ne isplati se. Nećeš za života vratiti ulaganje.
Sve od Dugog otoka do Žirja, pa svaki dan u drugoj uvali kupanje.Stanojko wrote:Mmmmm...sladoled...Eva wrote:vuksadinare wrote:...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
Kornati
Guest- Guest
Uglavnom 300 kuna apartman al to je to .....dvi osobe i to 150 kuna li la ....ovo ono ....tako sam i ja to izracuna .....15 eura po glavi ....cak i manje ....meni dovoljno ....
2014-04-11
Još ravan ekran i WIfi. Koji će mi to na moru? Jedva ga koristim i kod kuće.Stanojko wrote:Soba s pogledom na...kontejner!dzango wrote:Drugo je kada si lokalac i to ti služi za posao a ne za odmor.RayMabus wrote:NIje ako : je nekretnina u zoni 20 km od veceg grada , sto metara od mora ili tako nešto , uz glavnu cestu , ima svoj parking , južna strana , mogu bit i poslovni prostori ili iznamljivnje plus posli i tebi to ostane , napravljeno je na didoviini , drugi ti napravi zgradu u zamjenu za dva stana a ti samo kljuc u bravu.dzango wrote: Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.
Govorimo vaš jezik!
Vaš boravak uključuje:
Noor wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
Kornati
baš sam krenula pisati...to mi je bio najljepši odmor u životu....mjesec dana u ribarskoj kući na Lavsi...nema ni dućana, namirnice nam gazda dovozio brodićem kojim je vozio turiste po kornatima
Mogu mislit. Mi smo bili par puta na jedrilici i meni je to ostalo kao vrhunski odmor, sve učiš od pranja suđa do šparanja pitke vode. A cijeli dan sam u gaćama. Poslije nisam mogla u krevetu spavat falilo mi ljuljanje.
Last edited by Eva on Tue 28 Jun - 10:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
A još se jebavaš sa budalama.marcellus wrote:Stanojko wrote:Nije ako ih izdajes...dzango wrote:I tako nekoliko godina i posle promeniš destinaciju. Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.Stanojko wrote:Mlogo lepo. Putic kroz borovu sumu na putu do plaze Zlatni Rat. Sa leve strane stene i nestvarno cisto more. Ali miris....dzango wrote:
Koji će ti to kurac?
Nema ravan ekran i WIFI?Noor wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
Kornati
Mogo je neko da te ljulja i u krevetu.Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
Kornati
Mogu mislit. Mi smo bili par puta na jedrilici i meni je to ostalo kao vrhunski odmor, sve učiš od pranja suđa do šparanja pitke vode. A cijeli dan sam u gaćama. Poslije nisam mogla u krevetu spavat falilo mi ljuljanje.
dzango wrote:A još se jebavaš sa budalama.marcellus wrote:Stanojko wrote:Nije ako ih izdajes...dzango wrote:I tako nekoliko godina i posle promeniš destinaciju. Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.Stanojko wrote:
Mlogo lepo. Putic kroz borovu sumu na putu do plaze Zlatni Rat. Sa leve strane stene i nestvarno cisto more. Ali miris....
osim ak nije na Plitvicama, onda se lijepo zaradi, jer je max 2 noćenja, a po noći 100 € soba.
Guest- Guest
Što bi neko išao na plitvice i još toliko plaćao apartman?Eva wrote:dzango wrote:A još se jebavaš sa budalama.marcellus wrote:Stanojko wrote:Nije ako ih izdajes...dzango wrote:
I tako nekoliko godina i posle promeniš destinaciju. Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.
osim ak nije na Plitvicama, onda se lijepo zaradi, jer je max 2 noćenja, a po noći 100 € soba.
Ne iznajmljujem ja to tj imam u jednom stanu podstanara .....nije me uopće ni od pocetka zanimala ta šema sa turizmom nego nešto drugo tj stanovi za sebe jer mi je ovo od kuce 500 metara plus južna strana prvi kat uz cestu .....mogucnost poslovnih prostora.
Pogled na šumu hotela ispod :
2014-04-11
Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
Kornati
ja cijeli dan van kuće...ni gaće mi nisu trebale, ajme koja milina
Guest- Guest
aha, sad ću nać ovu katastarsku česticu u mapi, pa ću nać suvlasnike, pa ću znat koji si.RayMabus wrote:Ne iznajmljujem ja to tj imam u jednom stanu podstanara .....nije me uopće ni od pocetka zanimala ta šema sa turizmom nego nešto drugo tj stanovi za sebe jer mi je ovo od kuce 500 metara plus južna strana prvi kat uz cestu .....mogucnost poslovnih prostora.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Similar topics
» Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
Page 6 of 22