Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Page 11 of 22
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Re: Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
moj ujac se nije okupa u moru biće dvajes godina.dzango wrote:Nije baš. Upoznao sam jednog Grka koji drži restoran i za 3 meseca ne ode da se okupa jer ne može da ostavi posao.marcellus wrote:dzango wrote:I sada je isto. Letnje tezge. Jednom mi je na Iosu u kampu na recepciji bio Albanac.marcellus wrote:dzango wrote:
Ja nikada nisam imao ni jedan problem. Renta car uredno ispoštovan do poslednje sitnice. Doduše, jesu radili Srbi u agenciji.
i meni je bio srbin i u agenciji, i na recepciji hotela, i konobarili su u skoro svim restoranima gdje sam bio. Devedesete jebiga. Pobegulje.
nije to nego Grke "mrzi da rade", oni uglavnom lade jaja pred dućanom a sezonci se znoje na +40 u hladu
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
svejedno, ove godine obzirom na okolnosti ljetujem kod sebe. Što inače izbjegavam, jer mi stara ide na kiki. Ali mjesto i plaža su idealni za klinku, a i mogu je uvalit baki navečer.
frakcija wrote:moj ujac se nije okupa u moru biće dvajes godina.dzango wrote:Nije baš. Upoznao sam jednog Grka koji drži restoran i za 3 meseca ne ode da se okupa jer ne može da ostavi posao.marcellus wrote:dzango wrote:I sada je isto. Letnje tezge. Jednom mi je na Iosu u kampu na recepciji bio Albanac.marcellus wrote:
i meni je bio srbin i u agenciji, i na recepciji hotela, i konobarili su u skoro svim restoranima gdje sam bio. Devedesete jebiga. Pobegulje.
nije to nego Grke "mrzi da rade", oni uglavnom lade jaja pred dućanom a sezonci se znoje na +40 u hladu
a jel se kupa inače?
Sad ću ja Pizdona pozvat kod sebe ....nula kuna ljetovanje ....tako cu vas zahebat sve.
Niže ne može.
Niže ne može.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što bre?frakcija wrote:moj ujac se nije okupa u moru biće dvajes godina.dzango wrote:Nije baš. Upoznao sam jednog Grka koji drži restoran i za 3 meseca ne ode da se okupa jer ne može da ostavi posao.marcellus wrote:dzango wrote:I sada je isto. Letnje tezge. Jednom mi je na Iosu u kampu na recepciji bio Albanac.marcellus wrote:
nije, tušira se..grehota vode za kadu.marcellus wrote:frakcija wrote:moj ujac se nije okupa u moru biće dvajes godina.dzango wrote:Nije baš. Upoznao sam jednog Grka koji drži restoran i za 3 meseca ne ode da se okupa jer ne može da ostavi posao.marcellus wrote:dzango wrote:
I sada je isto. Letnje tezge. Jednom mi je na Iosu u kampu na recepciji bio Albanac.
a jel se kupa inače?
2016-03-09
frakcija wrote:nije, tušira se..grehota vode za kadu.marcellus wrote:frakcija wrote:moj ujac se nije okupa u moru biće dvajes godina.dzango wrote:Nije baš. Upoznao sam jednog Grka koji drži restoran i za 3 meseca ne ode da se okupa jer ne može da ostavi posao.marcellus wrote:
a jel se kupa inače?
a, bodul
frakcija wrote:
moj ujac se nije okupa u moru biće dvajes godina.
E, to. I ja se pored njega trebam praviti da mi je uživanje ići na plažu, sunčat se i plivat u moru.
crvenkasti-
2014-04-17
odrasta je uz gustirnu.šparala se svaka kapmarcellus wrote:frakcija wrote:nije, tušira se..grehota vode za kadu.marcellus wrote:frakcija wrote:moj ujac se nije okupa u moru biće dvajes godina.dzango wrote:
Nije baš. Upoznao sam jednog Grka koji drži restoran i za 3 meseca ne ode da se okupa jer ne može da ostavi posao.
a jel se kupa inače?
a, bodul
2016-03-09
frakcija wrote:odrasta je uz gustirnu.šparala se svaka kapmarcellus wrote:frakcija wrote:nije, tušira se..grehota vode za kadu.marcellus wrote:frakcija wrote:
moj ujac se nije okupa u moru biće dvajes godina.
a jel se kupa inače?
a, bodul
vidiš kako su naši stari bili ekološki osviješteni.
Moze. Da mu das dupeta.RayMabus wrote:Sad ću ja Pizdona pozvat kod sebe ....nula kuna ljetovanje ....tako cu vas zahebat sve.
Niže ne može.
omni-
2014-04-12
Ne budi degutantan.omni wrote:Moze. Da mu das dupeta.RayMabus wrote:Sad ću ja Pizdona pozvat kod sebe ....nula kuna ljetovanje ....tako cu vas zahebat sve.
Niže ne može.
To mi se vrti po glavi vec neko vrijeme ....ono baza ...oš doć na more evo ti 10 dana stan il koliko oš vec ...dva tri tjedna nebitno.
Brige ti mene ....ja ne funkcioniram po šemi para nego ruka ruku miluje.
Ne košta me ništa tako da .....
2014-04-11
dzango wrote:A WI-FI?Eva wrote:A meni najdraže da nema ničeg, dva dana divljine pa dalje u novu divljinu. Što dalje od ljudi i civilizacije.
Niš, samo cvrčci i šum mora. ALi, klinca već fali.
Guest- Guest
Po otocim kad zagusti bilo je situacija da bi se pralo vinom.marcellus wrote:frakcija wrote:odrasta je uz gustirnu.šparala se svaka kapmarcellus wrote:frakcija wrote:nije, tušira se..grehota vode za kadu.marcellus wrote:
a jel se kupa inače?
a, bodul
Ne bi ni ti da znas sta sve radi u vodi...frakcija wrote:moj ujac se nije okupa u moru biće dvajes godina.dzango wrote:Nije baš. Upoznao sam jednog Grka koji drži restoran i za 3 meseca ne ode da se okupa jer ne može da ostavi posao.marcellus wrote:dzango wrote:I sada je isto. Letnje tezge. Jednom mi je na Iosu u kampu na recepciji bio Albanac.marcellus wrote:
crvenkasti wrote:Kakvog ima smisla ići na odmor tamo gdje netko već živi?
Osjećaš se ko budala, trudiš se uživati i odmarati, a on pored tebe normalno stanuje i živi, i vidiš da mu uopće mi nije lijepo.
Ovo je za tebe.
Premda ima i aktivnih odmora ak ti hoćeš delat. Perković, kaj dela rakije ima zemlju kod Drniša i to redovno renta strancima koji tam provode svoj GO, kopaju vingorad i kose voćnja, pa mu još i plate za to.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Po otocim kad zagusti bilo je situacija da bi se pralo vinom.marcellus wrote:frakcija wrote:odrasta je uz gustirnu.šparala se svaka kapmarcellus wrote:frakcija wrote:
nije, tušira se..grehota vode za kadu.
a, bodul
Vinom noge, a rakijom zube.
Guest- Guest
Ovo je za njega.Eva wrote:crvenkasti wrote:Kakvog ima smisla ići na odmor tamo gdje netko već živi?
Osjećaš se ko budala, trudiš se uživati i odmarati, a on pored tebe normalno stanuje i živi, i vidiš da mu uopće mi nije lijepo.
Ovo je za tebe.
Premda ima i aktivnih odmora ak ti hoćeš delat. Perković, kaj dela rakije ima zemlju kod Drniša i to redovno renta strancima koji tam provode svoj GO, kopaju vingorad i kose voćnja, pa mu još i plate za to.
omni-
2014-04-12
Kad vidim ove lijepe slike.......ako prodam grah i do branja buča priuštiću si i ja jedno 2 dana u komadu da smočim jaja.....,samo da prodam grah.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Meni je Pizzon baš šema za pozvat ga dole i dat mu stan na koliko oće dva tri tjedna koliko mu je godišnji.
Ja imam malo drukciji um nego vi pa je meni sve zahebacija i neke stvari proanaliziram iz više kuteva pa ako se spoji nekoliko tocaka onda ok može.
Prvo vidiš na liku da nije nikakvi nacionalista ...u biti je neka dobricina.
Drugo ok je stvarat dobre međususjedske odnose , manje tenzija manje rata i to.
I treca stvar : on je dole negdje Vranje i to i svi oni idu u Grcčku a ovaj će kod ustaše i kad ga budu pitali u selu koliko ti je ustaša naplatio on ce reci : nula kuna.
Ha ha ha ha koji nokaut u pichku malterinu ....mi u Grcku placamo ovaj kod uje đabe.
Ja imam malo drukciji um nego vi pa je meni sve zahebacija i neke stvari proanaliziram iz više kuteva pa ako se spoji nekoliko tocaka onda ok može.
Prvo vidiš na liku da nije nikakvi nacionalista ...u biti je neka dobricina.
Drugo ok je stvarat dobre međususjedske odnose , manje tenzija manje rata i to.
I treca stvar : on je dole negdje Vranje i to i svi oni idu u Grcčku a ovaj će kod ustaše i kad ga budu pitali u selu koliko ti je ustaša naplatio on ce reci : nula kuna.
Ha ha ha ha koji nokaut u pichku malterinu ....mi u Grcku placamo ovaj kod uje đabe.
2014-04-11
Bolje bacaj grah pa ces zaradit za tjedan mocenja jaja. Ljudi vole cut sto ce im se kao desit.v_vlado wrote:Kad vidim ove lijepe slike.......ako prodam grah i do branja buča priuštiću si i ja jedno 2 dana u komadu da smočim jaja.....,samo da prodam grah.....
omni-
2014-04-12
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Similar topics
» Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
Page 11 of 22