Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Page 16 of 22
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
znači nema napretka bez nacionalizacije? :Dmarcellus wrote:frakcija wrote:ništa od ceste trogir-omiš jer svi procjenjuju svoje parcele na mijardeUsne Stjepana Gnječa wrote:A jebiga....only in Kroejša:
Ništa od velebnog otvaranja ACI marine u Slanom, posvađali se zbog par metara ceste
http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-doznaje-nista-od-velebnog-otvaranja-aci-marine-u-slanom--posvadjali-se-zbog-par-metara-ceste--/902845.aspx
e tako je i onaj na branimirovoj kućerak koji je kupio za pet k eura procijenio na milijun i po eura i nije htio uzet pola milijuna kad su mu nudili, pa sad živi kod prijatelja.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote ko za vraga....krenemo pricat o marini i evo urekli :D posvadili se svi nista od svecanog otvaranja lol.
Tako je to kad vjestici diras njeno omiljeno mjesto za kupanje .
Bude otvaranje kad se dogovore tko ce dobiti postotak od izgradnje prilazne ceste .
darla- Admin
2015-10-22
U suštini to mi je poviše glave al sam tamo bija samo dva puta jer me to ništa ne zanima. Pita sam staroga danas : ima samo tuš kabina i to , on je stavija neki krevet ( moram vidit o cemu se radi uopće ) ....nema ništa unutra od ostalog namještaja ....ni sudopera ni pecice jer meni stari samo ode svako peti dan tamo prispavat cisto da se vidi da netko živi unutra.frakcija wrote:nazad par godina je i tebi nudija, ako se ne varan..al tad mu još nije bila spojena voda il tako neštEva wrote:Longi, jel ti to njemu daruješ stan?
Uglavnom nije samo namješteno unutra al kako sam samo dva puta u životu tu bija iako mi je 500 metara poviše kuce onda cu stvarno morat otic malo prošetat pa vidit šta triba sve kupit i nabavit za opremit unutra to šta već fali.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dolaze ti gosti,da.
;D
;D
2014-04-12
darla wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote ko za vraga....krenemo pricat o marini i evo urekli :D posvadili se svi nista od svecanog otvaranja lol.
Tako je to kad vjestici diras njeno omiljeno mjesto za kupanje .
Bude otvaranje kad se dogovore tko ce dobiti postotak od izgradnje prilazne ceste .
Ehehehehe a jebo sve ako nisam znao da ce se ovo desiti na kraju. Tako uvijek bude kad gentlemanski idu na stisak ruke....namjesto tih izdajnickih slova na nekakvom kao ugovoru. Povjerenje je stvar vitestva :D
Guest- Guest
Ma ne nego kako smo se danas zapricali a mene ti to ništa ne zanima onda sam mora staroga upitat šta je s time pa fali ovo pa fali ono a kako uopce tamo ne idem iako mi je 500 metara od mjesta odakle pišem onda cu stvarno morat otic vidit šta se tamo dešava.IvyTeasdale wrote:Dolaze ti gosti,da.
;D
2014-04-11
Ma ne idi nigdje....jos ces najebat zato jer te nesto interesira. To ti je ko u kuci kad si mladji...kad vidis da je neka strka po kuci, odes pitati sta se dogadja i uvijek nekako se zavrsi da ti budes glavni instrument rjesavanja tog problema ma koji problem bio :D
Guest- Guest
naravski da ima, poštivanje privatnog vlasništva je somo po sebi napredakfrakcija wrote:znači nema napretka bez nacionalizacije? :Dmarcellus wrote:frakcija wrote:ništa od ceste trogir-omiš jer svi procjenjuju svoje parcele na mijardeUsne Stjepana Gnječa wrote:A jebiga....only in Kroejša:
Ništa od velebnog otvaranja ACI marine u Slanom, posvađali se zbog par metara ceste
http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-doznaje-nista-od-velebnog-otvaranja-aci-marine-u-slanom--posvadjali-se-zbog-par-metara-ceste--/902845.aspx
e tako je i onaj na branimirovoj kućerak koji je kupio za pet k eura procijenio na milijun i po eura i nije htio uzet pola milijuna kad su mu nudili, pa sad živi kod prijatelja.
2014-04-16
gle,ako mislis pozvat pizzona,stvarno ces morat.RayMabus wrote:Ma ne nego kako smo se danas zapricali a mene ti to ništa ne zanima onda sam mora staroga upitat šta je s time pa fali ovo pa fali ono a kako uopce tamo ne idem iako mi je 500 metara od mjesta odakle pišem onda cu stvarno morat otic vidit šta se tamo dešava.IvyTeasdale wrote:Dolaze ti gosti,da.
;D
2014-04-12
na ovim prostorima? Utopija.aben wrote:naravski da ima, poštivanje privatnog vlasništva je somo po sebi napredakfrakcija wrote:znači nema napretka bez nacionalizacije? :Dmarcellus wrote:frakcija wrote:ništa od ceste trogir-omiš jer svi procjenjuju svoje parcele na mijardeUsne Stjepana Gnječa wrote:A jebiga....only in Kroejša:
2014-04-12
Ma moram svakako otić vidit . evo baš sa starim prica pa sam mu reka da sutra ja idem tamo to vidit da ne mogu na slipo ništa raspravljat o tome.IvyTeasdale wrote:gle,ako mislis pozvat pizzona,stvarno ces morat.RayMabus wrote:Ma ne nego kako smo se danas zapricali a mene ti to ništa ne zanima onda sam mora staroga upitat šta je s time pa fali ovo pa fali ono a kako uopce tamo ne idem iako mi je 500 metara od mjesta odakle pišem onda cu stvarno morat otic vidit šta se tamo dešava.IvyTeasdale wrote:Dolaze ti gosti,da.
;D
PS : Ne zovme ja Pizona nego mu nudim 15-ak dana a može i više ako oce besplatni smještaj da se coek malo okupa , vidi ustašije i diže paru u ušima onim svojim četaljima dole po tim selima kad im kaže da je za nula kuna ljetova u ustašiji.
Ne zovem ....dao sam to ako oce šta je razlika između da cu ti se ja trudit mislit za nekoga ....aha kako da necu.
2014-04-11
Ok,necu te vise potezat za jezik..da ideja tragicno ne propadne
2014-04-12
Zašto bi propala ? Brige mene. Već sam se raspita popodne koliko dođe pecica pa ono oko 1000 kuna da košta i to ono kvalitetna. Nemam ti ja pojma ništa. Ne filozofiram puno. A B ...obavim amo dalje. AKo nešto previše filozofiraš onda to obicno ne obaviš a kod ovih stvari ja niti ne razmišljam o tome nego ono šta i ocu necu odma i ako ocu to se obavi.IvyTeasdale wrote:Ok,necu te vise potezat za jezik..da ideja tragicno ne propadne
Last edited by RayMabus on 28/6/2016, 22:41; edited 1 time in total
2014-04-11
pa viš da ni utopija, čovik ni hoti prodati ni za po milijuna, i nišće mu nisu mogli...IvyTeasdale wrote:na ovim prostorima? Utopija.aben wrote:naravski da ima, poštivanje privatnog vlasništva je somo po sebi napredakfrakcija wrote:znači nema napretka bez nacionalizacije? :Dmarcellus wrote:frakcija wrote:
ništa od ceste trogir-omiš jer svi procjenjuju svoje parcele na mijarde
2014-04-16
dat mu u dionicama parče autoceste..il ga zatuč takjon..nećemo svi bit njegovi taoci.aben wrote:pa viš da ni utopija, čovik ni hoti prodati ni za po milijuna, i nišće mu nisu mogli...IvyTeasdale wrote:na ovim prostorima? Utopija.aben wrote:naravski da ima, poštivanje privatnog vlasništva je somo po sebi napredakfrakcija wrote:znači nema napretka bez nacionalizacije? :Dmarcellus wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ok,javi kad osposobis taj apartman ;-)RayMabus wrote:Zašto bi propala ? Brige mene. Već sam se raspita popodne koliko dođe pecica pa ono oko 1000 kuna da košta i to ono kvalitetna. Nemam ti ja pojma ništa. Ne filozofiram puno. A B ...obavim amo dalje. AKo nešto previše filozofiraš onda to obicno ne obaviš a kod ovih stvari ja niti ne razmišljam o tome nego ono šta i ocu necu odma i ako ocu to se obavi.IvyTeasdale wrote:Ok,necu te vise potezat za jezik..da ideja tragicno ne propadne
2014-04-12
Al prvo ću kupit sudoper jer koliko sam shvatija nema ni to još tako da mi se sad neda o tome naslipo filozofirat jer nemam uopce ideju šta ima u stanu ( znam šta ima kad sam zadnji put bija al ne znam šta je stari od namještaja stavija unutra ).RayMabus wrote:Zašto bi propala ? Brige mene. Već sam se raspita popodne koliko dođe pecica pa ono oko 1000 kuna da košta i to ono kvalitetna. Nemam ti ja pojma ništa. Ne filozofiram puno. A B ...obavim amo dalje. AKo nešto previše filozofiraš onda to obicno ne obaviš a kod ovih stvari ja niti ne razmišljam o tome nego ono šta i ocu necu odma i ako ocu to se obavi.IvyTeasdale wrote:Ok,necu te vise potezat za jezik..da ideja tragicno ne propadne
2014-04-11
Ajde megice, kakvu pojatu mi pripremi da i ja skvasim umorne i slabasne kosti:)
dijagram-
2015-08-09
to je samo u ovakvim zemljama moguceaben wrote:pa viš da ni utopija, čovik ni hoti prodati ni za po milijuna, i nišće mu nisu mogli...IvyTeasdale wrote:na ovim prostorima? Utopija.aben wrote:naravski da ima, poštivanje privatnog vlasništva je somo po sebi napredakfrakcija wrote:znači nema napretka bez nacionalizacije? :Dmarcellus wrote:
2014-04-12
Pa gotov je ....samo triba te neke gluposti kupit ...veliki krevet , frižider , sudoper , pecicu .....to je gotovo samo tribam otic vidit šta ima unutra tj šta nema.IvyTeasdale wrote:ok,javi kad osposobis taj apartman ;-)RayMabus wrote:Zašto bi propala ? Brige mene. Već sam se raspita popodne koliko dođe pecica pa ono oko 1000 kuna da košta i to ono kvalitetna. Nemam ti ja pojma ništa. Ne filozofiram puno. A B ...obavim amo dalje. AKo nešto previše filozofiraš onda to obicno ne obaviš a kod ovih stvari ja niti ne razmišljam o tome nego ono šta i ocu necu odma i ako ocu to se obavi.IvyTeasdale wrote:Ok,necu te vise potezat za jezik..da ideja tragicno ne propadne
Gotov je do sutra do podne šta se mene tice.
2014-04-11
zemlje ima,napravi,pa lezi..mozes stogod i posadit ;Ddijagram wrote:Ajde megice, kakvu pojatu mi pripremi da i ja skvasim umorne i slabasne kosti:)
2014-04-12
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Similar topics
» Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
Page 16 of 22