šššoping!!!
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: šššoping!!!
Nema šanse da bi pao da sestra nije bila sa mnom i donosila mi stvari. Nemam stila, nemam viziju sebe u pdjeći, ne znam što birat i nemam strpljenja. Ali jednostavno mi sad trebau neki kvalitetniji klasičniji komadi za razgovore za posao. A doma sam imala uglavom trenerke i jeftilena majice iz new yorkera. U tome je čar freelance-a.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Joj, ni ja nemam baš strpljenja, pogotovo za isprobavanja. I još ako je gužva pa se stvore redovi za kabine... Uglavnom bude "fuck that shit, I'm out of here" stil.
Guest- Guest
imam živaca i volje i želje jedino kad sam mršava i dobro se osjećam.. onda mi je ok! :D
nadam se da u ovotjednom šopingu neće bit plača, jer nisam u zavidnom stanju, al nekako ću nastojat opametit se, ignorirat.. :^0
nadam se da u ovotjednom šopingu neće bit plača, jer nisam u zavidnom stanju, al nekako ću nastojat opametit se, ignorirat.. :^0
Dada, baš fuck this shit nakon 15 minuta.
modra- treba probat 100 stvari za nać 2-3 dobre, neovisno o broju kila.
modra- treba probat 100 stvari za nać 2-3 dobre, neovisno o broju kila.
2014-04-14
Ne, ova je za promjenu jednobojna, bez uzorka. Cvjetovi su sooo last season.
Guest- Guest
Haha medica ... btw nisam znao da si diplomirala..cestitam
Samo mi jedno nikad nece biti jasno. Cemu toliko isprobavanje i gubljenje vremena ? Meni za shoping dosta 20 minuta. Kupim si hlace, cipele i majice i sve mi naravno dobro pristaje. Mislim ak ti se nesto svidja kupis si :yuno:
Samo mi jedno nikad nece biti jasno. Cemu toliko isprobavanje i gubljenje vremena ? Meni za shoping dosta 20 minuta. Kupim si hlace, cipele i majice i sve mi naravno dobro pristaje. Mislim ak ti se nesto svidja kupis si :yuno:
Guest- Guest
Ma kurac, uđeš u dućan i vidiš milijun i jedan različiti kroj, boju, uzorak i sve to treba probati... haljina jednog kroja može ti stajati odlično, a u drugoj ne sličiš ni na što.
A cipele da ne spominjem... Pogotovo kad vidim neke štikle za kojima se pomamim jer izgledaju fantastično i vidi čuda, u dućanu kad ih obujem k'o da po oblacima šetuckam, a onda kad ih obujem vani, plačući se vraćam sa žuljevima koji su dobili svoje žuljeve.
A cipele da ne spominjem... Pogotovo kad vidim neke štikle za kojima se pomamim jer izgledaju fantastično i vidi čuda, u dućanu kad ih obujem k'o da po oblacima šetuckam, a onda kad ih obujem vani, plačući se vraćam sa žuljevima koji su dobili svoje žuljeve.
Guest- Guest
Ne bih znao .nemam tendenciju ni mracnu zelju da nosim haljineVegvísir wrote:Ma kurac, uđeš u dućan i vidiš milijun i jedan različiti kroj, boju, uzorak i sve to treba probati... haljina jednog kroja može ti stajati odlično, a u drugoj ne sličiš ni na što.
Za ovo drugo mislim da vise ima veze sa hodanjem u pijanom stanju
Guest- Guest
M3tzTli wrote:Ne bih znao .nemam tendenciju ni mracnu zelju da nosim haljineVegvísir wrote:Ma kurac, uđeš u dućan i vidiš milijun i jedan različiti kroj, boju, uzorak i sve to treba probati... haljina jednog kroja može ti stajati odlično, a u drugoj ne sličiš ni na što.
Probaj. Možda te iznenadi.
Za ovo drugo mislim da vise ima veze sa hodanjem u pijanom stanju
Ovu informaciju ne mogu ni potvrditi ni opovrgnuti.
Da su barem crna haljina i martensice ili starke primjenjive u svakoj prilici...
Guest- Guest
Haha pa da dobra ventilacija za ladit jaja. Znaju skoti zasto nose kiltove :stare:Vegvísir wrote:M3tzTli wrote:Ne bih znao .nemam tendenciju ni mracnu zelju da nosim haljineVegvísir wrote:Ma kurac, uđeš u dućan i vidiš milijun i jedan različiti kroj, boju, uzorak i sve to treba probati... haljina jednog kroja može ti stajati odlično, a u drugoj ne sličiš ni na što.
Probaj. Možda te iznenadi.Za ovo drugo mislim da vise ima veze sa hodanjem u pijanom stanju
Ovu informaciju ne mogu ni potvrditi ni opovrgnuti.
Da su barem crna haljina i martensice ili starke primjenjive u svakoj prilici...
Crna haljina moze uvijek . A za tvoje probleme sa alkoholom znam haha
Guest- Guest
Sad sam ozbiljna djevojka. Ajde, ajde... još uvijek znam vikendom tu i tamo cugnuti
Guest- Guest
Ahaha a cak sam ti povjerovao da si prekinula sa cugom
A ti samo i dalje negiras problem
Pitam se tko je od nas dvoje sad ozbiljniji
A ti samo i dalje negiras problem
Pitam se tko je od nas dvoje sad ozbiljniji
Guest- Guest
Au contraire prosao sam sve testove za posaoVegvísir wrote:Ti fakat nisi normalan, blacksteru
S ovim fakat si izdala svoju tovarsku krv ..nezamislivo
Guest- Guest
M3tzTli wrote:Au contraire prosao sam sve testove za posaoVegvísir wrote:Ti fakat nisi normalan, blacksteru
S ovim fakat si izdala svoju tovarsku krv ..nezamislivo
Ionako mi već sestra s gnušanjem kaže da fejkam splitski kad pričam...
Guest- Guest
Ne mogu citirat, ali hvala hvala
Što se tiče isprobavanja, treba ovu guzičetinu uvuć u robu, za to treba više od 20 minuta
Što se tiče isprobavanja, treba ovu guzičetinu uvuć u robu, za to treba više od 20 minuta
2014-04-14
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50