šššoping!!!
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
modra-
2014-04-17
Re: šššoping!!!
2 X Max Factor maskara paket u kojem su 2000 calorie i ona zelena mega wild ili tako nešto sebi i sestri. 30 posto sniženje danas u Kozma. Bila mi maskara pri kraju zadnjih dana, pa sam čekala Kozmo, oni uvijek imaju te akcije.
I Beauty UK ruž u olovci u koraljnoj boji, čini se dobar.
I Beauty UK ruž u olovci u koraljnoj boji, čini se dobar.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
U hm-a Chino hlače crne,leopard tank top,kožni minjak ,puder roze balerinke...i sa Pink pande 2 palete,mat lip Cream i concealer...sve od make up Revolution... :queen:
Guest- Guest
Uzela sam si Michael Kors sat, laznjak, OFC. Decku sam nasla gurtne pa cu ih naruciti, neka dva prstencica od nehrdajuceg celika i jednu majicu sa kapuljacom cu isto uzeti. :)
Guest- Guest
Catrice Defining Blush, u peach nijansi
I Essence sjenila:
Ne znam što mi je s make upom u zadnje vrijeme...
I Essence sjenila:
Ne znam što mi je s make upom u zadnje vrijeme...
2014-04-14
Yves Rocher Jardins du Monde gelovi za tuširanje, jedan s makadamijom, a drugi s kavom
Guest- Guest
mmm, taj s kavom, najbolji!
ja danas sestrični kupila essence paletu neku, preslatko pakirana. ima više vrsta..
i naravno, morala je ona meni odmah nešto uzet.. pa sam izabrala na kraju ovu bazu i ona još utrpala essence lak sa šljokicama
i uzela sam si ovaj sprej za posvjetljivanje, za donji kraj kose, što mi pametnjakovićke ne farbaju
ja danas sestrični kupila essence paletu neku, preslatko pakirana. ima više vrsta..
i naravno, morala je ona meni odmah nešto uzet.. pa sam izabrala na kraju ovu bazu i ona još utrpala essence lak sa šljokicama
i uzela sam si ovaj sprej za posvjetljivanje, za donji kraj kose, što mi pametnjakovićke ne farbaju
Odličan je taj s kavom, od mirisa pa do same teksture
Hajd please, ako ti se bude dalo, kad isprobaš bazu javi dojmove... tu nisam još isprobala pa me zanima
Hajd please, ako ti se bude dalo, kad isprobaš bazu javi dojmove... tu nisam još isprobala pa me zanima
Guest- Guest
hoću... javljam predvečer, navečer! sestrična ju ima, i zadovoljna je
uzbuđena sam
uzbuđena sam
Meni su svi gelovi za tuširanje, osim Palmolive-ovih groznih,isti.
2014-04-14
modra wrote:hoću... javljam predvečer, navečer! sestrična ju ima, i zadovoljna je
uzbuđena sam
Što se tiče gelova za tuširanje, Palmolive i Fa mi znaju strašno isušiti kožu, a ostalo više-manje prolazi
Guest- Guest
da, palmolive su grozni, fa nisam deset godina koristila, al mislim da isto
imam jedan palmolive od ljeta još, nisam ga probala jer me strah uzela sam jer je, eto, bio novi neki, drukčija ambalaža
meni su isto uglavnom svi isti :D razlikujem ih po mirisu :D
ovaj od kave mi je zato super, a i boja mu je fenomenalna, onako bež, ko bijela kava....
oduševljava me, nemam pojma :D jučer sam ga prezentirala sestrični i sestri!
još mi je u dobrom sjećanju ostao ovaj, i po mirisu, i po ajmoreć utjecaju na kožu
imam jedan palmolive od ljeta još, nisam ga probala jer me strah uzela sam jer je, eto, bio novi neki, drukčija ambalaža
meni su isto uglavnom svi isti :D razlikujem ih po mirisu :D
ovaj od kave mi je zato super, a i boja mu je fenomenalna, onako bež, ko bijela kava....
oduševljava me, nemam pojma :D jučer sam ga prezentirala sestrični i sestri!
još mi je u dobrom sjećanju ostao ovaj, i po mirisu, i po ajmoreć utjecaju na kožu
evo dojam - zasad mi je baza otkriće :D činila se prežuta, al na kapku nije, ok je koliko vidim.. držalo mi se sve na kapcima od jutra do navečer, ono, nisu se oznojili pa se napravila ona crta, itd itd..
i super mi je što je lagana i neosjetna, ja mislila da neću moć gledat od toga :))
znači sve super, ne osjetim ju, a sjenilo uredno stoji!
kaže sestrična da je super i za ispod očiju da se ne razmazuje maskara, s čim ja imam velikih problema :D nadam se da će me spasit u tom pogledu.. bilo bi mi draago
i super mi je što je lagana i neosjetna, ja mislila da neću moć gledat od toga :))
znači sve super, ne osjetim ju, a sjenilo uredno stoji!
kaže sestrična da je super i za ispod očiju da se ne razmazuje maskara, s čim ja imam velikih problema :D nadam se da će me spasit u tom pogledu.. bilo bi mi draago
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50