šššoping!!!
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: šššoping!!!
Jao bas je krasna....
Ja Sam uzela suknjicu od tila u tally weijly i neke
Ko dimije s mustrom u hm-a...i toplu pidžamu u po cijene ...
Ti Kler ne fantaziraj...
Ja Sam uzela suknjicu od tila u tally weijly i neke
Ko dimije s mustrom u hm-a...i toplu pidžamu u po cijene ...
Ti Kler ne fantaziraj...
Guest- Guest
a ništa ja. bojim se da ne ostanem bez posla pa kao štedim.. jedino, poslale su mi teta i sestrična preko sestre i malog kad su bili kod njih naušnice i sivi šal 3u1 :D
naušnice su viseće, bombastične, crne, iz stradivariusa.. za izlaske.. sad imam razlog za izać van :D
zadnjih godina nosim većinom sitnije
mogla bi se vratit na ove upečatljvije, ionako se oblačim jednostavno, zašto ne pojačat kombinaciju :o)
naušnice su viseće, bombastične, crne, iz stradivariusa.. za izlaske.. sad imam razlog za izać van :D
zadnjih godina nosim većinom sitnije
mogla bi se vratit na ove upečatljvije, ionako se oblačim jednostavno, zašto ne pojačat kombinaciju :o)
ah da, čaša za ness i čaj na poslu..:D crna s bijelim točkicama, i onda gore rozo... crno rozo bijelo, slatka!
uzimam sestrični neku paletu (dvojba teška!) i držač za torbu koji vjerojatno ima, jer ona nema šta nema.. al dobo.. i sebi i sestri sam uzela držače, morala sam :D
nego.. pomoz'te mi! kad bi kupovali paletu osobi koja voli mirne tonove, znači sve nijanse smećkaste, bež, crnu.. koju bi uzeli paletu od ovih? jednom je uzela i essence paleticu s nježnim bojicama..
ili nijednu? :D
koja djeluje finije za poklon?
http://www.pinkpanda.hr/proizvod/makeup-revolution-paleta-girls-on-film
http://www.pinkpanda.hr/proizvod/makeup-revolution-paleta-32-sjenila-flawless
nego.. pomoz'te mi! kad bi kupovali paletu osobi koja voli mirne tonove, znači sve nijanse smećkaste, bež, crnu.. koju bi uzeli paletu od ovih? jednom je uzela i essence paleticu s nježnim bojicama..
ili nijednu? :D
koja djeluje finije za poklon?
http://www.pinkpanda.hr/proizvod/makeup-revolution-paleta-girls-on-film
http://www.pinkpanda.hr/proizvod/makeup-revolution-paleta-32-sjenila-flawless
Drugu bih uzela....MUR paletta romantic Smokey je isto odlična....
Ja jučer u Vero mode uzela 3 košulje,duže,crnu,boje lososa i vintage rozu...u new yorkera leopard negliže...
Ja jučer u Vero mode uzela 3 košulje,duže,crnu,boje lososa i vintage rozu...u new yorkera leopard negliže...
Guest- Guest
imam tu, romantic! divna je, i volim te boje.. ljubičastije.. i dobro se osjećam s njima.. al nisam sigurna koliko bi njoj to odgovaralo.. njoj su bolje smeđe i bež nijanse, čini mi se.. barem ih više sama preferira.. čini mi se
uzimam tu drugu, hvala ženice
uzimam tu drugu, hvala ženice
uzela još neko revolution sjenilo u prahu smećkasto.. i ruž neki nude
Druga joj daje više izbora...
kremu za lice neku Balea
kremu za lice neku Balea
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ajmeee, krasni. Baš sam razmišljala ovih dana da uzmem koji, dok su na sniženju 20% u Kozmu. Zasad imam 1 i 8 i preprezadovoljna sam s njima. Mislila sam uzeti dvojku.
Guest- Guest
ja imam 05 i 06 koji mi ne pašu.. al zato su ovi savršeni :D preporučam, ne znam koji je ljepši
ah, kad se uvijek precijenim.. najbolji su mi ovi blaži... one kričave meni baš nisu
ah, kad se uvijek precijenim.. najbolji su mi ovi blaži... one kričave meni baš nisu
i onaj neki peach mi se sviđa... ne znam sad.. nije kričav.. ustvari dva su narančasta.. jedan svijetliji, drugi taman
Joj, narančasti i nekakvi preružičasti za mene nikako... na crvenu kosu i svijetli ten s ružičastim podtonom, uopće mi ne stoje. Ni nude isto tako - izgledam mrtvo s njima. Ali zato crvenkaste, boja mesa, tamnog vina...
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50