šššoping!!!
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: šššoping!!!
Hahaha, ne. Skroz pristojnu sivu haljinu za plažu.
A grudnjaci su im odlični, oprala ih u mašini (stavim u onu mrežicu i na 30, tlaka ti je meni to prat na ruke i nije im ništa bilo-1. test), super stoje i pamučni su 95%. Bitno mi je za ljeto da je udobni pamučni.
To je oito moja faza sad. Odijevat se po supermarketima.
A grudnjaci su im odlični, oprala ih u mašini (stavim u onu mrežicu i na 30, tlaka ti je meni to prat na ruke i nije im ništa bilo-1. test), super stoje i pamučni su 95%. Bitno mi je za ljeto da je udobni pamučni.
To je oito moja faza sad. Odijevat se po supermarketima.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Meni pasu jedino grudnjaci iz hm-a i to t-shirt bh...iz svih ostalih ispadaju...:D
Guest- Guest
Je, hm-ovi grudnjaci su super. Imala sam 2. Zapravo ih tamo više ne kupujem, jer je uvijek red i ne da mi se čekat za isprobavat. Kupaći su im isto dobri.
2014-04-14
Meni iz hm ovih kupaćih sve kipi...
Calzedonia i Otto...u Otto volim Jette Joop,s.Oliver i Bruno banani...ja nosim samo bandeau...u hm recimo uzmem L i ni pola sise ne stane unutra...Calzedonia ima dobre krojeve...
Calzedonia i Otto...u Otto volim Jette Joop,s.Oliver i Bruno banani...ja nosim samo bandeau...u hm recimo uzmem L i ni pola sise ne stane unutra...Calzedonia ima dobre krojeve...
Guest- Guest
Ja sam se jučer u marionnaud počastila sa Mac Lady danger i Estee Lauder double wear olovkom za usne u nijansi Coral...kak je dobar taj Double wear,skoro neskidiv....
Guest- Guest
nešto, od neki dan..
ruževi su catrice i artdeco
tablete za spavanje, khm.. ljubavni problemi... hahahahaaaa
ruževi su catrice i artdeco
tablete za spavanje, khm.. ljubavni problemi... hahahahaaaa
Bijela čipkasta majica, roza čipkasta pepelom majica, kratke crne hlačice, do koljena uske sive hlačice
Guest- Guest
modra wrote:
Modra, kakva je ova paletica korektora od Catrice? Jesi zadovoljna?
Mislila sam je uzeti, ali onda sam se sjetila da si stavila ovdje da si je kupila pa rekoh da radije upitam za dojmove prije kupnje.
Guest- Guest
drugi put sam je kupila, koristim samo zeleno i ona dva smećkasta u sredini..
to ja stavljam oko nosa jer mi je crveno... i preko puder u kamenu (njega oko nosa i na nos :D)
i dobro mi je, meni funkcionira, al ja nemam neka očekivanja od toga, šta ja znam.. prvi susret s tim, ne vidi se crveno i to je to.. :D
to ja stavljam oko nosa jer mi je crveno... i preko puder u kamenu (njega oko nosa i na nos :D)
i dobro mi je, meni funkcionira, al ja nemam neka očekivanja od toga, šta ja znam.. prvi susret s tim, ne vidi se crveno i to je to.. :D
Okej, thanks.
Nisi isprobala ovaj crvenkasti za na podočnjake? Zeleni sam uzela prije par dana pa mi nije hitan, ali djeluje mi jako praktično imati ih sve na okupu u jednoj paletici.
Nisi isprobala ovaj crvenkasti za na podočnjake? Zeleni sam uzela prije par dana pa mi nije hitan, ali djeluje mi jako praktično imati ih sve na okupu u jednoj paletici.
Guest- Guest
neke drangulije za nokte, aceton, christina aguilera parfemčić s kojim ću još vidjet hoću ga ostavit il proslijedit
stavim slikicu poslije
eh da, u njj kardigan za 49 kuna..
stavim slikicu poslije
eh da, u njj kardigan za 49 kuna..
Vegvísir wrote:Okej, thanks.
nisam, srećom mi ne treba! :D
pa je, ako koristiš sve, ovo je idealno
a vidi vidi, meni bi bilo idealnije nešto gdje su samo zeleni i smeđi
Najčešće ne treba ni meni taj crvenkasti, ali nespavanje je počelo uzimati svoj danak.
Tako da ova all around paleta djeluje super.
Uzela i ovo prije par dana:
Nisam još isprobala...
Tako da ova all around paleta djeluje super.
Uzela i ovo prije par dana:
Nisam još isprobala...
Guest- Guest
Somersets ulje za brijanje, sitna bočica ko lak za nokte, a kažu da je za 90 brijanja.
Recenziram već kad isprobam.
Recenziram već kad isprobam.
2014-04-14
Tamne traperice
2 crne suknje, poslovne do koljena, prezadovoljna sam njima
Menta zelenu tuniku
Bijeli asimetrični top bez rukava sprijeda kao oslikan vodenim bojama za ispod sakoa
Crnu haljinu do koljena, ili samu za večere/proslave ili za ispod sakoa
2 crne suknje, poslovne do koljena, prezadovoljna sam njima
Menta zelenu tuniku
Bijeli asimetrični top bez rukava sprijeda kao oslikan vodenim bojama za ispod sakoa
Crnu haljinu do koljena, ili samu za večere/proslave ili za ispod sakoa
2014-04-14
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50