šššoping!!!
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: šššoping!!!
Ne mogu citirat, ali hvala hvala
Što se tiče isprobavanja, treba ovu guzičetinu uvuć u robu, za to treba više od 20 minuta
Što se tiče isprobavanja, treba ovu guzičetinu uvuć u robu, za to treba više od 20 minuta
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Haha pa dobro ti kaze. Izdala si maslinuVegvísir wrote:M3tzTli wrote:Au contraire prosao sam sve testove za posaoVegvísir wrote:Ti fakat nisi normalan, blacksteru
S ovim fakat si izdala svoju tovarsku krv ..nezamislivo
Ionako mi već sestra s gnušanjem kaže da fejkam splitski kad pričam...
Jao brokulica.pa ona je sad odrasla .sto studira ?
Guest- Guest
Hmm zivio sam u uvjerenju da si normalne gradje/mrsava ili se radi o klasicnom zenskom pretjerivanju i samokritici ?medication wrote:Ne mogu citirat, ali hvala hvala
Guest- Guest
M3tzTli wrote:Haha pa dobro ti kaze. Izdala si maslinuVegvísir wrote:M3tzTli wrote:Au contraire prosao sam sve testove za posaoVegvísir wrote:Ti fakat nisi normalan, blacksteru
Da, mala seka je odrasla... Brokulica će sad već 24 napuniti za cca tjedan dana. :D U Splitu je na sociologiji...
Guest- Guest
Pa to je za zenit vecVegvísir wrote:M3tzTli wrote:Haha pa dobro ti kaze. Izdala si maslinuVegvísir wrote:M3tzTli wrote:Au contraire prosao sam sve testove za posaoVegvísir wrote:Ti fakat nisi normalan, blacksteru
Da, mala seka je odrasla... Brokulica će sad već 24 napuniti za cca tjedan dana. :D U Splitu je na sociologiji...
Imam osjecaj da si razocarana njenim izborom faksa...ta sociopatija ti nije po volji ?
Guest- Guest
M3tzTli wrote:Pa to je za zenit vecVegvísir wrote:M3tzTli wrote:Haha pa dobro ti kaze. Izdala si maslinuVegvísir wrote:M3tzTli wrote:Au contraire prosao sam sve testove za posaoVegvísir wrote:Ti fakat nisi normalan, blacksteru
Imam osjecaj da si razocarana njenim izborom faksa...ta sociopatija ti nije po volji ?
Pa kako bih bila razočarana kad sam i ja sociolog...
Guest- Guest
Mislio sam da si kao starija seka imala veca ocekivanja i manje subkultura sa margina drustvaVegvísir wrote:M3tzTli wrote:Pa to je za zenit vecVegvísir wrote:M3tzTli wrote:Haha pa dobro ti kaze. Izdala si maslinuVegvísir wrote:M3tzTli wrote:Au contraire prosao sam sve testove za posaoVegvísir wrote:Ti fakat nisi normalan, blacksteru
Pa kako bih bila razočarana kad sam i ja sociolog...
Guest- Guest
Danas modru suknju do koljena, ravni kroj
Crvenu strožu haljinu bez rukava, ona mi se baš sviđa
Crvenu strožu haljinu bez rukava, ona mi se baš sviđa
medication- Posts : 5689
2014-04-14
2x plug za ušesa (4mm) ˝dyer red coral stone plugs˝
Idući koje budem uzimala bit će ametist
Idući koje budem uzimala bit će ametist
Guest- Guest
2 para ljetnih sandala, jedne crne i jedne bijele u Humanicu
Yves Rocher gel za tuširanje s mirisom makadamije
Yves Rocher gel za tuširanje s mirisom makadamije
Guest- Guest
Portanova....pfff kazu povoljno...my ass ..dvije majice kratkih rukava i kosulja 1100 kn
Guest- Guest
juhuhu, upravo mi tata donio patike iz lidla, za trčanje :P
u amadeusu torbu, sutra ću je uslikat.. drukčija je od mojih svih inače.. črna :o)
i neke crne japanke sandale u dajhmanu, imaju cirkoniće, malo šljašte, al to mi je lijepo jer se ja oblačim dosta jednostavno, pa nek malo zasjajim :P torba također ima neke zlatne i cirkonaste 'zakovice'
e da, i uz njih sam uzela neke nišposebno crne japanke jer se iste dobiju upola snižene
zapravo tražim crne japanke svugdje, malo ljepše, ali nema pa sam prisiljena uzet te japanke-sandale
u amadeusu torbu, sutra ću je uslikat.. drukčija je od mojih svih inače.. črna :o)
i neke crne japanke sandale u dajhmanu, imaju cirkoniće, malo šljašte, al to mi je lijepo jer se ja oblačim dosta jednostavno, pa nek malo zasjajim :P torba također ima neke zlatne i cirkonaste 'zakovice'
e da, i uz njih sam uzela neke nišposebno crne japanke jer se iste dobiju upola snižene
zapravo tražim crne japanke svugdje, malo ljepše, ali nema pa sam prisiljena uzet te japanke-sandale
Modra modra poslikajte torbu meni treba jedna za faks!!! Pa cu ja do amadeusaaaa
Guest- Guest
ee sad... ne znam koliko je za faks.. moguće da i je :\ ne znam više šta se nosi, hahaha
malo mi je šik, ima nešto damski takav tip torbe, ali ne previše, taman na granici da može bit za svaki dan..
ma bombončić mi je!
obično su mi torbe u amadeusu - jadne
malo mi je šik, ima nešto damski takav tip torbe, ali ne previše, taman na granici da može bit za svaki dan..
ma bombončić mi je!
obično su mi torbe u amadeusu - jadne
modra-
2014-04-17
dobro sad, ja ko da pričam o ne znam kakvoj torbi, razočarat ćeš se.. hahahahaaa
Ma cisto da stavim unutra jednu bilježnicu i kemijsku...a neda mi se ruksak nosit, niti neku pre fancy... Ono svakodnevna mi treba
Guest- Guest
hmm.. a najbolje nešto ležerno jednostavno.. pravokutno :D
a budeš vidjela sutra ovu moju.. :o)
a budeš vidjela sutra ovu moju.. :o)
Modra kak se stavlja ovdje slika? Zaboravih...
Ja sam si uzela maxi ljetnu haljinu i kupaći...i u new yorkera maxi crnu haljinu,crni overal na bijele točkice,i jednu crnu mini haljinu na jedno rame sa volanom...crvene balerinke i crvenu maicu...
Ja sam si uzela maxi ljetnu haljinu i kupaći...i u new yorkera maxi crnu haljinu,crni overal na bijele točkice,i jednu crnu mini haljinu na jedno rame sa volanom...crvene balerinke i crvenu maicu...
Guest- Guest
nadam se da ćeš skužit... :D ovako
odeš na ovu ikonicu, lijevo od youtube... kad staneš na nju piše host an image
odeš na ovu ikonicu, lijevo od youtube... kad staneš na nju piše host an image
i onda nju pritisneš i odeš na pretraži (pretražiš, odabereš :D), pa host it, sačekaš dok se učita, i kopiraš image i zaljepiš
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50