šššoping!!!
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: šššoping!!!
Ima tamniji dio za konturiranje i svjetliji za highlight? Mislim da je to taj isti
Taj dio šminkanja sam nekako najviše zanemarivala, bilo mi je bitno samo da mi je puder odgovarajuće nijanse, a gotovo svu ostalu pažnju sam stavljala na oči i igranje s pigmentima. Tek me nedavno puklo da bih možda mogla i to isprobat.
Taj dio šminkanja sam nekako najviše zanemarivala, bilo mi je bitno samo da mi je puder odgovarajuće nijanse, a gotovo svu ostalu pažnju sam stavljala na oči i igranje s pigmentima. Tek me nedavno puklo da bih možda mogla i to isprobat.
Guest- Guest
Da...imaju tutoriali ali mi je to ipak Špansko selo..jel to ide ispod tekućeg ili je dovoljno da compact make up preko konturiranog stavim?
Guest- Guest
Ja to radim preko tekućeg, nikako ispod. Bitno mi je samo da sve dobro izblendam s kistom da djeluje prirodno i neprimjetno bez ikakvih oštrih rubova. i za kraj samo lagano fiksiram s kompaktnim.
Guest- Guest
Češalj, kopčice za kosu (komada 6) d kojih bar 4 kontam izgubit do kraja tjedna i ljetnu haljinu za plažu zelenu.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Stvarno si se dobro opskrbila za ljeto, med.
@Zagy: može i dnevna varijanta, samo mi se najčešće ne da.
Melem u sticku za usne i novi nakit za jezičinu.
@Zagy: može i dnevna varijanta, samo mi se najčešće ne da.
Melem u sticku za usne i novi nakit za jezičinu.
Guest- Guest
Jesam, a od sunca još ni s.
Al troši ih i dečko i svaki dan nek se namažeš 2-3 puta, ode to brzo...
Al troši ih i dečko i svaki dan nek se namažeš 2-3 puta, ode to brzo...
2014-04-14
Odličnu pedikuru jutros
2 para Ipanema japanki jučer na sniženju. Jedne skroz crne, jedne limun zelene sa roza onim što ide gore.
2 para Ipanema japanki jučer na sniženju. Jedne skroz crne, jedne limun zelene sa roza onim što ide gore.
2014-04-14
Joj, dobro si me sjetila, moram neke japanke ubosti.
Jučer sam skužila da nemam gotovo ništa ljetne obuće, panika me uhvatila u sekundi.
Jučer sam skužila da nemam gotovo ništa ljetne obuće, panika me uhvatila u sekundi.
Guest- Guest
E znaš što, tražim najobičnije crne već 3 godine i nikako ne mogu nać prave. Bez natpisa i kerefeka i da su skroz obične i da ima moj broj. Kad sam ih jučer vidjela U intersporta, još na akciji, odmah su otišla 2 para.
ove, čak nemaju više ni onu brazilsku zastavicu:
ove, čak nemaju više ni onu brazilsku zastavicu:
2014-04-14
Takvo nešto i ja tražim!
Al' gdje god da sam gledala imale su milijun i jednu pizdariju po sebi, od onih gadnih cvjetova od tila do šljaštećih cirkona i čega već sve ne.
Znači Intersport, super!
Al' gdje god da sam gledala imale su milijun i jednu pizdariju po sebi, od onih gadnih cvjetova od tila do šljaštećih cirkona i čega već sve ne.
Znači Intersport, super!
Guest- Guest
Intersport, 99 kn. Ako ćeš uzimat drugi par ili bilo što iz ljetne kolekcije, jeftiniji artikal ti je na 50 posto sniženja. Samo ako ti je noga 39-40, požuri, jer ti brojevi uvijek odmah nestanu.
Imaju ti iste te i u Peka.
Imaju ti iste te i u Peka.
2014-04-14
Da, 40, uvijek ode prvi.
Ove su mi skroz dobre, jednostavne, bez preseravanja.
Ove su mi skroz dobre, jednostavne, bez preseravanja.
Guest- Guest
E i na crnima ti se ovaj ipanema natpis uopće ne primjećuje, baš gledam svoje
2014-04-14
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50