Hrvati slavili uz Uzicko kolo
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvati slavili uz Uzicko kolo
epikur37 wrote:Izgleda da su to sve ipak samo jugoslaveni s jedinstvenom mješavinom kultura ;) :D
e tak
Guest- Guest
Hase mi onda dođe zemljak. Ko će koga ako ne svoj svoga...jastreb wrote:Pa iz Užica potječe jedan od najuglednijih hrvatskih muževa dr Hasanbegović.dzango wrote:To je staro hrvatsko kolo iz Užicavuksadinare wrote:..meni ovo vise zvuci kao posavsko kolo..slicno ej uzickom..ali mislim da je posavsko...
I da,Užice su do srpskog ustanka bile čisto hrvatsko mjesto.
Tek poslije rata preselio je u Rijeku. Kao i veliki dio Ličana. Ne nalazeći ondje dovoljno egzistencije.n_razbojnik wrote:
jel? Jel to onaj od hrabrih Ličana koji su begali zapadno dok je Rijeka išla anamo?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ti jarca,pola mog komandnog kadra iz Gospića i okolice poslije rata se preselio u RI i okolicu.
2014-04-22
Jel ti Pajtl bio komandant?jastreb wrote:Ti jarca,pola mog komandnog kadra iz Gospića i okolice poslije rata se preselio u RI i okolicu.
2014-04-15
dzango wrote:Hase mi onda dođe zemljak. Ko će koga ako ne svoj svoga...jastreb wrote:Pa iz Užica potječe jedan od najuglednijih hrvatskih muževa dr Hasanbegović.dzango wrote:To je staro hrvatsko kolo iz Užicavuksadinare wrote:..meni ovo vise zvuci kao posavsko kolo..slicno ej uzickom..ali mislim da je posavsko...
2014-04-12
Bradr from anadr madrdzango wrote:Hase mi onda dođe zemljak. Ko će koga ako ne svoj svoga...jastreb wrote:Pa iz Užica potječe jedan od najuglednijih hrvatskih muževa dr Hasanbegović.dzango wrote:To je staro hrvatsko kolo iz Užicavuksadinare wrote:..meni ovo vise zvuci kao posavsko kolo..slicno ej uzickom..ali mislim da je posavsko...
2014-04-15
Po babine linije.n_razbojnik wrote:Bradr from anadr madrdzango wrote:Hase mi onda dođe zemljak. Ko će koga ako ne svoj svoga...jastreb wrote:Pa iz Užica potječe jedan od najuglednijih hrvatskih muževa dr Hasanbegović.dzango wrote:To je staro hrvatsko kolo iz Užicavuksadinare wrote:..meni ovo vise zvuci kao posavsko kolo..slicno ej uzickom..ali mislim da je posavsko...
Ne,ali znam ko je. I mislim da je on iz G.kotara,a ne iz Like.n_razbojnik wrote:Jel ti Pajtl bio komandant?jastreb wrote:Ti jarca,pola mog komandnog kadra iz Gospića i okolice poslije rata se preselio u RI i okolicu.
2014-04-22
...ipak bolje kad sam poslusao uvjeren sam da ej ovo posavsko kolo..kazem slicna melodija kao i uzicko..ali znam nijanse...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Užičko vučino, brend je to, pa nije sva dijaspora iz Posavine
2014-04-15
Ne hrvati,ustaše i desničari slave uz užičko kolo.....pizde bili i ostali....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ja mislim da su to na snimci Srbi koji navijaju za Hrvatsku.
Čista ćirilica. Isto kao i ona Tomponova obrada četničkog standarda.vuksadinare wrote:...ipak bolje kad sam poslusao uvjeren sam da ej ovo posavsko kolo..kazem slicna melodija kao i uzicko..ali znam nijanse...
....uglavnom nek plesu..mislim da su to hrvati pretezno iz bosne i kod njieh nije neobicno da se plese uzicko kolo mislim an bosnu..uostalom i slicna kola imaju...cudnije bi mi bilo da plesu zagorci ili dalmatinci...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tesko je izbrisati pedeset godina srbizacije skrivene iza socijalistickog samoupravljanja i bratstva i jedinstva (srbofilije)
Ivo Andric je bio rodjen kao hrvat ali nakon odrastanja izabrao je da bude srbin cak je zastupao srpsku kraljevinu tzv.Kraljevinu jugoslaviju kao ambasador u nacistickoj Njemackoj i ugovorio onaj pakt !
Ivo Andric je bio rodjen kao hrvat ali nakon odrastanja izabrao je da bude srbin cak je zastupao srpsku kraljevinu tzv.Kraljevinu jugoslaviju kao ambasador u nacistickoj Njemackoj i ugovorio onaj pakt !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Ovi drugi đuskaju samo uz Magazin i Nove fosile. A malo nezgodno na sred ulice.vuksadinare wrote:....uglavnom nek plesu..mislim da su to hrvati pretezno iz bosne i kod njieh nije neobicno da se plese uzicko kolo mislim an bosnu..uostalom i slicna kola imaju...cudnije bi mi bilo da plesu zagorci ili dalmatinci...
plesu i zagorci...a bome i domoljubni hdz-ovcivuksadinare wrote:....uglavnom nek plesu..mislim da su to hrvati pretezno iz bosne i kod njieh nije neobicno da se plese uzicko kolo mislim an bosnu..uostalom i slicna kola imaju...cudnije bi mi bilo da plesu zagorci ili dalmatinci...
Plesu u svadbama...u noćnim klubovima...u izbornim nocima u stozeru hdza...itd
Guest- Guest
i sta sad fali tome?RayMabus wrote:Zna raja šta je dobra muzika.
meni se sviđa..
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge
» Kadetkinja koja je snimala užičko kolo izbačena iz policijske akademije
» Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge