Hrvati slavili uz Uzicko kolo
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvati slavili uz Uzicko kolo
negdje citah da svatko u Americi tko posjeduje legalno oruzje,moze u slucaju stvarno velikog sranja i Maršalovog loua,biti potencijalna meta za snage policije i vojske,a vec je finalizirana militarizacija policijskih snaga..efbiaj isto,pod full opremom djeluju opakije nego marinci i rangeriWinter is coming wrote:prvo im pokusavaju uvesti postepeno stroga pravila u vezi oruzja,debilana,krimosi i dzihadisti se sigurno nece pridrzavati nikakvih zakona,znaci razoruzao si ljude i napravio od njih glinene golubove,cude me priglupi ljudi koji su kao protiv oruzja,jebote kao da puscetine same od sebe ubijaju,statisticki najvise ubistava i nije od vatrenog oruzja nego od nozeva,palica i tupih predmeta
Guest- Guest
da,jebiga,kao sto se desilo u new orleansu
2014-04-14
nis,odoh nes pojesti i pogledati koji film sa harda..Svabi mi zblokali sve stream stranice,koje sam gledao,a picka im materina,znaju mi uzet 18 ojra mjesecno za tv koji niti ne gledam..
aj svako dobro i pozdrav..
aj svako dobro i pozdrav..
Guest- Guest
si ju lejtr
2014-04-14
crvenkasti wrote:Ja, kad čujem užičko, ne mogu, nešto duboko u meni se probudi, živne, nešto zaigra, znam da ne smijem, da sam pizda, ali ne mogu, to je unutra.
Cepaj samo po užičkom........kao pravi Hrvat.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge
» Kadetkinja koja je snimala užičko kolo izbačena iz policijske akademije
» Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge