Hrvati slavili uz Uzicko kolo
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvati slavili uz Uzicko kolo
Ako ćemo pravo,i u cijeloj državi a pri tome ne mislim na ove pridošle 90tih. već na ukupni broj koji su po nekoj liniji u prvom ili drugom koljenu,rođeni u Hrvatskoj ali roditelji ili djedovi iz BiH.v_vlado wrote:I u saboru i u cijeloj izvršnoj vlasti......Iknar je gay wrote:Meni to više sliči na kozaračko kolo,no kako god,ovo je ipak dokaz da je dobar dio današnjih Hrvata,zapravo pokatoličeni Srbi.A kad vidiš transparente gradova iz kojih su navijači došli,imaš dojam kako ne igra hrvatska,već bosanska reprezentacija.No doduše i u igračkoj postavi je više Bosanaca(po nekoj liniji)nego pravih Hrvata.
Bosanci su Hrvatima napravili nešto mnogo gore nego Šiptari Srbima.
Šiptari su Srbe na Kosovu prešišali demografski,ali Bosanci su se izmješali s Hrvatima ,tako da je pravih autohtonih Hrvata sve manje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A zar nije isto i u Srbiji?Iknar je gay wrote:Ako ćemo pravo,i u cijeloj državi a pri tome ne mislim na ove pridošle 90tih. već na ukupni broj koji su po nekoj liniji u prvom ili drugom koljenu,rođeni u Hrvatskoj ali roditelji ili djedovi iz BiH.v_vlado wrote:I u saboru i u cijeloj izvršnoj vlasti......Iknar je gay wrote:Meni to više sliči na kozaračko kolo,no kako god,ovo je ipak dokaz da je dobar dio današnjih Hrvata,zapravo pokatoličeni Srbi.A kad vidiš transparente gradova iz kojih su navijači došli,imaš dojam kako ne igra hrvatska,već bosanska reprezentacija.No doduše i u igračkoj postavi je više Bosanaca(po nekoj liniji)nego pravih Hrvata.
Bosanci su Hrvatima napravili nešto mnogo gore nego Šiptari Srbima.
Šiptari su Srbe na Kosovu prešišali demografski,ali Bosanci su se izmješali s Hrvatima ,tako da je pravih autohtonih Hrvata sve manje.
Pogledaj malo na što liči jedan Beograd. Ili jedno vojvođansko selo.
Umjesto šešira kakve nose domaće Lale,ondje možeš vidjeti bukovačke kape,ličke kožune i golfove trojke kakve voze samo Bosanci.
Šumadijom se umjesto užičkog i Žikinog kola može čuti otegnuto revanje i kreveljenje,kožunlija sa Manjače.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zasto je to to toliko neke udarna vijest sto su hrvati slavili uz uzicko kolo,covjek kad je u alkoholiziranom stanju ce raditi takve stvari,ja i moja srbadija smo npr znali kad se napijemo zapjevati i lijepu nasu i nesto od jure stublica,oce to kad se covjek naroka,a trijeznome to nikad nebi palo na pamet
2014-04-14
sharpi,ti si Hrvat grckog zakona i amin..Winter is coming wrote:zasto je to to toliko neke udarna vijest sto su hrvati slavili uz uzicko kolo,covjek kad je u alkoholiziranom stanju ce raditi takve stvari,ja i moja srbadija smo npr znali kad se napijemo zapjevati i lijepu nasu i nesto od jure stublica,oce to kad se covjek naroka,a trijeznome to nikad nebi palo na pamet
max123- Posts : 2853
2015-10-28
jebiga za neke srbende nisam dovoljno veliki srbin pa sam za njih hrvat jer ne kazem kafa nego kava ili ne kazem hleb nego kru'a za hrvatine sam Chejen,za amere Rus,dosad sam jedino za Ruse bio Srbin,puca mi kurac,prestar sam da se bilo kome prilagodjavam
2014-04-14
sharpi,vrati se svojoj kuci.budi pravoslavac u svojoj Hrvatskoj.pi svoju kavu i najdi se svog krua.evo ja cu pric na pravoslavlje ako se ti vratis svome iskonskom Hrvatstvu.valja...Winter is coming wrote:jebiga za neke srbende nisam dovoljno veliki srbin pa sam za njih hrvat jer ne kazem kafa nego kava ili ne kazem hleb nego kru'a za hrvatine sam Chejen,za amere Rus,dosad sam jedino za Ruse bio Srbin,puca mi kurac,prestar sam da se bilo kome prilagodjavam
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ja, kad čujem užičko, ne mogu, nešto duboko u meni se probudi, živne, nešto zaigra, znam da ne smijem, da sam pizda, ali ne mogu, to je unutra.
crvenkasti-
2014-04-17
max123 wrote:sharpi,vrati se svojoj kuci.budi pravoslavac u svojoj Hrvatskoj.pi svoju kavu i najdi se svog krua.evo ja cu pric na pravoslavlje ako se ti vratis svome iskonskom Hrvatstvu.valja...Winter is coming wrote:jebiga za neke srbende nisam dovoljno veliki srbin pa sam za njih hrvat jer ne kazem kafa nego kava ili ne kazem hleb nego kru'a za hrvatine sam Chejen,za amere Rus,dosad sam jedino za Ruse bio Srbin,puca mi kurac,prestar sam da se bilo kome prilagodjavam
mojoj kuci?a nemam ja tamo nikakvu moju kucu,nemam ni ovdje,samo hrpu racuna
2014-04-14
nije..bractvo&jedinstvo nikad nece umrijeti..Serbinho-3 wrote:Ovo postaje zabrinjavajuce...
Guest- Guest
boli te qrc..pokazi svima srednjak..Winter is coming wrote:jebiga za neke srbende nisam dovoljno veliki srbin pa sam za njih hrvat jer ne kazem kafa nego kava ili ne kazem hleb nego kru'a za hrvatine sam Chejen,za amere Rus,dosad sam jedino za Ruse bio Srbin,puca mi kurac,prestar sam da se bilo kome prilagodjavam
Guest- Guest
dje si ti nestao svetac
2014-04-14
Ma..malo se posvetio živom lajfu.,. ...zdravije je..kako si ti?Winter is coming wrote:dje si ti nestao svetac
Guest- Guest
eo dobro je,posadio sam malo nekih vegetativnih sistema u bashtu haha,zdrava 'rana ovo-ono
2014-04-14
Mani to..deri po guvedini.. ..kako je u Jemerici.,.cujem od frendice,da bas i nije nes pozitiva..drustvo se jako komesa..
Guest- Guest
u americi bas kao kod kuce haha,navikao sam zivit u raspadu sistema tako da meni nista neobicno
2014-04-14
crvenkasti wrote:Ja, kad čujem užičko, ne mogu, nešto duboko u meni se probudi, živne, nešto zaigra, znam da ne smijem, da sam pizda, ali ne mogu, to je unutra.
red wolf-
2016-02-10
hehehehe..ameri se raspadaju.. ebi ga..ja imam problema sa Khozoepima..lajk juzual..Winter is coming wrote:u americi bas kao kod kuce haha,navikao sam zivit u raspadu sistema tako da meni nista neobicno
Guest- Guest
daleko su oni jos od raspada,duga je to agonija,ovi sto su navikli ziviti raskosno i raskalasno njima je kao neka kriza,a ovakvima ko ja je odlicno,baci me na glavu docekacu se na noge,kad vidim da je sranje udarilo plafon fino spakujem kufere i odo a dotad budi tu i suti
2014-04-14
pa.to je i cilj svage,tako raslojiti drustvo,da ovi doli nece imate niti snage niti volje niti icega da nes naprave,a ovi gori,jos im ce biti bolje..Winter is coming wrote:daleko su oni jos od raspada,duga je to agonija,ovi sto su navikli ziviti raskosno i raskalasno njima je kao neka kriza,a ovakvima ko ja je odlicno,baci me na glavu docekacu se na noge,kad vidim da je sranje udarilo plafon fino spakujem kufere i odo a dotad budi tu i suti
Guest- Guest
prvo im pokusavaju uvesti postepeno stroga pravila u vezi oruzja,debilana,krimosi i dzihadisti se sigurno nece pridrzavati nikakvih zakona,znaci razoruzao si ljude i napravio od njih glinene golubove,cude me priglupi ljudi koji su kao protiv oruzja,jebote kao da puscetine same od sebe ubijaju,statisticki najvise ubistava i nije od vatrenog oruzja nego od nozeva,palica i tupih predmeta
2014-04-14
negdje citah da svatko u Americi tko posjeduje legalno oruzje,moze u slucaju stvarno velikog sranja i Maršalovog loua,biti potencijalna meta za snage policije i vojske,a vec je finalizirana militarizacija policijskih snaga..efbiaj isto,pod full opremom djeluju opakije nego marinci i rangeriWinter is coming wrote:prvo im pokusavaju uvesti postepeno stroga pravila u vezi oruzja,debilana,krimosi i dzihadisti se sigurno nece pridrzavati nikakvih zakona,znaci razoruzao si ljude i napravio od njih glinene golubove,cude me priglupi ljudi koji su kao protiv oruzja,jebote kao da puscetine same od sebe ubijaju,statisticki najvise ubistava i nije od vatrenog oruzja nego od nozeva,palica i tupih predmeta
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge
» Kadetkinja koja je snimala užičko kolo izbačena iz policijske akademije
» Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge
» Kadetkinja koja je snimala užičko kolo izbačena iz policijske akademije