ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvati slavili uz Uzicko kolo

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Hrvati slavili uz Uzicko kolo - Page 7 Empty Re: Hrvati slavili uz Uzicko kolo

Post by IL Risorto 15/6/2016, 12:16

v_vlado wrote:
Iknar je gay wrote:Meni to više sliči na kozaračko kolo,no kako god,ovo je ipak dokaz da je dobar dio današnjih Hrvata,zapravo pokatoličeni Srbi.A kad vidiš transparente gradova iz kojih su navijači došli,imaš dojam kako ne igra hrvatska,već bosanska reprezentacija.No doduše i u igračkoj postavi je više Bosanaca(po nekoj liniji)nego pravih Hrvata.
I u saboru i u cijeloj izvršnoj vlasti......
Ako ćemo pravo,i u cijeloj državi a pri tome ne mislim na ove pridošle 90tih. već na ukupni broj koji su po nekoj liniji u prvom ili drugom koljenu,rođeni u Hrvatskoj ali roditelji ili djedovi iz BiH.
Bosanci su Hrvatima napravili nešto mnogo gore nego Šiptari Srbima.
Šiptari su Srbe na Kosovu prešišali demografski,ali Bosanci su se izmješali s Hrvatima ,tako da je pravih autohtonih Hrvata sve manje.

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by jastreb 15/6/2016, 13:50

Iknar je gay wrote:
v_vlado wrote:
Iknar je gay wrote:Meni to više sliči na kozaračko kolo,no kako god,ovo je ipak dokaz da je dobar dio današnjih Hrvata,zapravo pokatoličeni Srbi.A kad vidiš transparente gradova iz kojih su navijači došli,imaš dojam kako ne igra hrvatska,već bosanska reprezentacija.No doduše i u igračkoj postavi je više Bosanaca(po nekoj liniji)nego pravih Hrvata.
I u saboru i u cijeloj izvršnoj vlasti......
Ako ćemo pravo,i u cijeloj državi a pri tome ne mislim na ove pridošle 90tih. već na ukupni broj koji su po nekoj liniji u prvom ili drugom koljenu,rođeni u Hrvatskoj ali roditelji ili djedovi iz BiH.
Bosanci su Hrvatima napravili nešto mnogo gore nego Šiptari Srbima.
Šiptari su Srbe na Kosovu prešišali demografski,ali Bosanci su se izmješali s Hrvatima ,tako da je pravih autohtonih Hrvata sve manje.
A zar nije isto i u Srbiji?

Pogledaj malo na što liči jedan Beograd. Ili jedno vojvođansko selo.

Umjesto šešira kakve nose domaće Lale,ondje možeš vidjeti bukovačke kape,ličke kožune i golfove trojke kakve voze samo Bosanci.

Šumadijom se umjesto užičkog i Žikinog kola može čuti otegnuto revanje i kreveljenje,kožunlija sa Manjače.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/6/2016, 13:54

zasto je to to toliko neke udarna vijest sto su hrvati slavili uz uzicko kolo,covjek kad je u alkoholiziranom stanju ce raditi takve stvari,ja i moja srbadija smo npr znali kad se napijemo zapjevati i lijepu nasu i nesto od jure stublica,oce to kad se covjek naroka,a trijeznome to nikad nebi palo na pamet

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by max123 15/6/2016, 15:19

Winter is coming wrote:zasto je to to toliko neke udarna vijest sto su hrvati slavili uz uzicko kolo,covjek kad je u alkoholiziranom stanju ce raditi takve stvari,ja i moja srbadija smo npr znali kad se napijemo zapjevati i lijepu nasu i nesto od jure stublica,oce to kad se covjek naroka,a trijeznome to nikad nebi palo na pamet
sharpi,ti si Hrvat grckog zakona i amin..
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/6/2016, 15:43

jebiga za neke srbende nisam dovoljno veliki srbin pa sam za njih hrvat jer ne kazem kafa nego kava ili ne kazem hleb nego kru'a za hrvatine sam Chejen,za amere Rus,dosad sam jedino za Ruse bio Srbin,puca mi kurac,prestar sam da se bilo kome prilagodjavam

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by max123 15/6/2016, 16:25

Winter is coming wrote:jebiga za neke srbende nisam dovoljno veliki srbin pa sam za njih hrvat jer ne kazem kafa nego kava ili ne kazem hleb nego kru'a za hrvatine sam Chejen,za amere Rus,dosad sam jedino za Ruse bio Srbin,puca mi kurac,prestar sam da se bilo kome prilagodjavam
sharpi,vrati se svojoj kuci.budi pravoslavac u svojoj Hrvatskoj.pi svoju kavu i najdi se svog krua.evo ja cu pric na pravoslavlje ako se ti vratis svome iskonskom Hrvatstvu.valja...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by crvenkasti 15/6/2016, 17:01

Ja, kad čujem užičko, ne mogu, nešto duboko u meni se probudi, živne, nešto zaigra, znam da ne smijem, da sam pizda, ali ne mogu, to je unutra.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/6/2016, 18:07

max123 wrote:
Winter is coming wrote:jebiga za neke srbende nisam dovoljno veliki srbin pa sam za njih hrvat jer ne kazem kafa nego kava ili ne kazem hleb nego kru'a za hrvatine sam Chejen,za amere Rus,dosad sam jedino za Ruse bio Srbin,puca mi kurac,prestar sam da se bilo kome prilagodjavam
sharpi,vrati se svojoj kuci.budi pravoslavac u svojoj Hrvatskoj.pi svoju kavu i najdi se svog krua.evo ja cu pric na pravoslavlje ako se ti vratis svome iskonskom Hrvatstvu.valja...

mojoj kuci?a nemam ja tamo nikakvu moju kucu,nemam ni ovdje,samo hrpu racuna

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2016, 18:31

Serbinho-3 wrote:Ovo postaje zabrinjavajuce...
nije..bractvo&jedinstvo nikad nece umrijeti.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2016, 18:33

boli te qrc..pokazi svima srednjak.. ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/6/2016, 18:40

dje si ti nestao svetac cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2016, 18:41

Winter is coming wrote:dje si ti nestao svetac cat
Ma..malo se posvetio živom lajfu.,. lol! ...zdravije je..kako si ti? jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/6/2016, 18:53

eo dobro je,posadio sam malo nekih vegetativnih sistema u bashtu haha,zdrava 'rana ovo-ono

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2016, 18:55

Mani to..deri po guvedini.. jocolor..kako je u Jemerici.,.cujem od frendice,da bas i nije nes pozitiva..drustvo se jako komesa.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/6/2016, 19:00

u americi bas kao kod kuce haha,navikao sam zivit u raspadu sistema tako da meni nista neobicno cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by red wolf 15/6/2016, 19:01

crvenkasti wrote:Ja, kad čujem užičko, ne mogu, nešto duboko u meni se probudi, živne, nešto zaigra, znam da ne smijem, da sam pizda, ali ne mogu, to je unutra.
:^0
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2016, 19:02

Winter is coming wrote:u americi bas kao kod kuce haha,navikao sam zivit u raspadu sistema tako da meni nista neobicno cat
hehehehe..ameri se raspadaju.. jocolor ebi ga..ja imam problema sa Khozoepima..lajk juzual.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/6/2016, 19:07

daleko su oni jos od raspada,duga je to agonija,ovi sto su navikli ziviti raskosno i raskalasno njima je kao neka kriza,a ovakvima ko ja je odlicno,baci me na glavu docekacu se na noge,kad vidim da je sranje udarilo plafon fino spakujem kufere i odo a dotad budi tu i suti cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2016, 19:14

Winter is coming wrote:daleko su oni jos od raspada,duga je to agonija,ovi sto su navikli ziviti raskosno i raskalasno njima je kao neka kriza,a ovakvima ko ja je odlicno,baci me na glavu docekacu se na noge,kad vidim da je sranje udarilo plafon fino spakujem kufere i odo a dotad budi tu i suti cat
pa.to je i cilj svage,tako raslojiti drustvo,da ovi doli nece imate niti snage niti volje niti icega da nes naprave,a ovi gori,jos im ce biti bolje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/6/2016, 19:19

prvo im pokusavaju uvesti postepeno stroga pravila u vezi oruzja,debilana,krimosi i dzihadisti se sigurno nece pridrzavati nikakvih zakona,znaci razoruzao si ljude i napravio od njih glinene golubove,cude me priglupi ljudi koji su kao protiv oruzja,jebote kao da puscetine same od sebe ubijaju,statisticki najvise ubistava i nije od vatrenog oruzja nego od nozeva,palica i tupih predmeta

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2016, 19:24

Winter is coming wrote:prvo im pokusavaju uvesti postepeno stroga pravila u vezi oruzja,debilana,krimosi i dzihadisti se sigurno nece pridrzavati nikakvih zakona,znaci razoruzao si ljude i napravio od njih glinene golubove,cude me priglupi ljudi koji su kao protiv oruzja,jebote kao da puscetine same od sebe ubijaju,statisticki najvise ubistava i nije od vatrenog oruzja nego od nozeva,palica i tupih predmeta
negdje citah da svatko u Americi tko posjeduje legalno oruzje,moze u slucaju stvarno velikog sranja i Maršalovog loua,biti potencijalna meta za snage policije i vojske,a vec je finalizirana militarizacija policijskih snaga..efbiaj isto,pod full opremom djeluju opakije nego marinci i rangeri
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics