Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Kakvi "umisljaji"? Vid`o cica na TV-u...Svaka ptica svome jatu... Nase prirodno okruzenje su rusi i francuzi, vase siptari i turci. Sve 5!dijagram wrote:Servski umisljaji.Stanojko wrote:Ne razumes. Takmicarski deo je nezanimljiv. Ono sto je zanimljivo je ko je s kim. I tu je sve na mestu. Svak je s kim treba da bude...dijagram wrote:Gledajte i zamisljajte da ste tamo:)Stanojko wrote:Gledamo, i srce nam puno... Joza, Hasim i Kemal...zajedno. Srcedrpatelno!dijagram wrote:Mozda se jednom i Srbi kvalificiraju, onda ce pokazati kakvi su im huligani.
Ovako, sjede u cacku ispred tv-a i gledaju druge:)
Pokusajte s kakvom mantrom, umislite da su to vasi dobili Turke,pa ce sad na Cehe,pa na Spanjolce i tko zna koga vec:)
Snivajte slobodno, to vam jedino preostaje kad vam sportski dio nije zanimljiv.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Koji vasi, nigdje vas nema, kakvu to ti tv gledas:)Stanojko wrote:Kakvi "umisljaji"? Vid`o cica na TV-u...Svaka ptica svome jatu... Nase prirodno okruzenje su rusi i francuzi, vase siptari i turci. Sve 5!dijagram wrote:Servski umisljaji.Stanojko wrote:Ne razumes. Takmicarski deo je nezanimljiv. Ono sto je zanimljivo je ko je s kim. I tu je sve na mestu. Svak je s kim treba da bude...dijagram wrote:Gledajte i zamisljajte da ste tamo:)Stanojko wrote:
Gledamo, i srce nam puno... Joza, Hasim i Kemal...zajedno. Srcedrpatelno!
Pokusajte s kakvom mantrom, umislite da su to vasi dobili Turke,pa ce sad na Cehe,pa na Spanjolce i tko zna koga vec:)
Nesto srpske dijaspore doslo iskazati frustraciju.
Nesto ko ti na nasem HR forumu:)
dijagram-
2015-08-09
ja odgovorila...sad ti odgovori u vaše ime:zašto mrzite one kojima se divite..?Stanojko wrote:Pusti to, znam i ja da bi ti radije sa mnom, to je aksiom, nego odgovori na pitanje?IvyTeasdale wrote:ja bih samo s tobom..ipak nas vi više volite i divite nam se..Stanojko wrote:Sele, da li bi napravila selfi, ti u sredini, turski navijac s jedne a siptarski s druge strane? :)IvyTeasdale wrote:zato nas i škicaju i traže..prepoznaju vrijednost..mutava baštarda wrote:
Da smo ih mi držali pod okupacijom toliko godina sigurno bi i oni bili na prvenstvu. Nije da nemaju igrače. Jednostavno ih jebe taj mentalitet...
2014-04-12
Mesas bitno i nebitno...dijsapora, huligani, ratari, muzicari...sta god da su, srbi su tamo gde civilizacijski pripadaju...kao i hrvati...dijagram wrote:Koji vasi, nigdje vas nema, kakvu to ti tv gledas:)Stanojko wrote:Kakvi "umisljaji"? Vid`o cica na TV-u...Svaka ptica svome jatu... Nase prirodno okruzenje su rusi i francuzi, vase siptari i turci. Sve 5!dijagram wrote:Servski umisljaji.Stanojko wrote:Ne razumes. Takmicarski deo je nezanimljiv. Ono sto je zanimljivo je ko je s kim. I tu je sve na mestu. Svak je s kim treba da bude...dijagram wrote:
Gledajte i zamisljajte da ste tamo:)
Nesto srpske dijaspore doslo iskazati frustraciju.
Nesto ko ti na nasem HR forumu:)
Nisi sele. Da li bi uradila selfi ili ne? Iskreno? (Ovo za mrznju i divljenje je neozbiljno)IvyTeasdale wrote:ja odgovorila...sad ti odgovori u vaše ime:zašto mrzite one kojima se divite..?Stanojko wrote:Pusti to, znam i ja da bi ti radije sa mnom, to je aksiom, nego odgovori na pitanje?IvyTeasdale wrote:ja bih samo s tobom..ipak nas vi više volite i divite nam se..Stanojko wrote:Sele, da li bi napravila selfi, ti u sredini, turski navijac s jedne a siptarski s druge strane? :)IvyTeasdale wrote:
zato nas i škicaju i traže..prepoznaju vrijednost..
Nije neozbiljno..svaki dan si tu, 99% Hrvati pišu..Stanojko wrote:Nisi sele. Da li bi uradila selfi ili ne? Iskreno? (Ovo za mrznju i divljenje je neozbiljno)IvyTeasdale wrote:ja odgovorila...sad ti odgovori u vaše ime:zašto mrzite one kojima se divite..?Stanojko wrote:Pusti to, znam i ja da bi ti radije sa mnom, to je aksiom, nego odgovori na pitanje?IvyTeasdale wrote:ja bih samo s tobom..ipak nas vi više volite i divite nam se..Stanojko wrote:
Sele, da li bi napravila selfi, ti u sredini, turski navijac s jedne a siptarski s druge strane? :)
Kad ti meni odgovoriš koga više 'ne voliš' od ove tri nacije koje pratite
2014-04-12
Svi ste dragi... Sad odgvori, selfi, da ili ne? :)IvyTeasdale wrote:Nije neozbiljno..svaki dan si tu, 99% Hrvati pišu..Stanojko wrote:Nisi sele. Da li bi uradila selfi ili ne? Iskreno? (Ovo za mrznju i divljenje je neozbiljno)IvyTeasdale wrote:ja odgovorila...sad ti odgovori u vaše ime:zašto mrzite one kojima se divite..?Stanojko wrote:Pusti to, znam i ja da bi ti radije sa mnom, to je aksiom, nego odgovori na pitanje?IvyTeasdale wrote:
ja bih samo s tobom..ipak nas vi više volite i divite nam se..
?
ok..i meni ste svi isti..
Sve nas jednako ne volite?Stanojko wrote:Svi ste dragi... Sad odgvori, selfi, da ili ne? :)IvyTeasdale wrote:Nije neozbiljno..svaki dan si tu, 99% Hrvati pišu..Stanojko wrote:Nisi sele. Da li bi uradila selfi ili ne? Iskreno? (Ovo za mrznju i divljenje je neozbiljno)IvyTeasdale wrote:ja odgovorila...sad ti odgovori u vaše ime:zašto mrzite one kojima se divite..?Stanojko wrote:
Pusti to, znam i ja da bi ti radije sa mnom, to je aksiom, nego odgovori na pitanje?
ok..i meni ste svi isti..
2014-04-12
Ako mene pitaš i prozivaš onda ti mogu reći da me živo boli curac... Neka se bagra pobije. Kaj bi ja sad trebao navijati za nasilnike samo zato jer su oni Hrvati? Pa nek si jebu mater... Radili su sranja pa sad nek kusaju kaj su zakuhali. Ako su frajeri nek razbiju Ruse, puca mi kiki. Jedino koga mi eventualno može biti žao jesu oni normalni ljudi koji se mogu zateći u krivo vrijeme na krivom mjestu.vuksadinare wrote:..zanima me ako dođe do fajta..za koga ce navijati epi,evicka,provocator,yehudi
provocator wrote:Ako mene pitaš i prozivaš onda ti mogu reći da me živo boli curac... Neka se bagra pobije. Kaj bi ja sad trebao navijati za nasilnike samo zato jer su oni Hrvati? Pa nek si jebu mater... Radili su sranja pa sad nek kusaju kaj su zakuhali. Ako su frajeri nek razbiju Ruse, puca mi kiki. Jedino koga mi eventualno može biti žao jesu oni normalni ljudi koji se mogu zateći u krivo vrijeme na krivom mjestu.vuksadinare wrote:..zanima me ako dođe do fajta..za koga ce navijati epi,evicka,provocator,yehudi
Sve rečeno!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
......pa zato su bolje dogovorene tuce...tko se oce tuc ode se tuc a drugi lijepo na miru pivu ispijaju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Naše prirodno okružje je polufinale. Turcima i šiptarima kvalifikacija na prvenstvo. A Srbima, važno je učestvovati :)Stanojko wrote:Kakvi "umisljaji"? Vid`o cica na TV-u...Svaka ptica svome jatu... Nase prirodno okruzenje su rusi i francuzi, vase siptari i turci. Sve 5!dijagram wrote:Servski umisljaji.Stanojko wrote:Ne razumes. Takmicarski deo je nezanimljiv. Ono sto je zanimljivo je ko je s kim. I tu je sve na mestu. Svak je s kim treba da bude...dijagram wrote:Gledajte i zamisljajte da ste tamo:)Stanojko wrote:
Gledamo, i srce nam puno... Joza, Hasim i Kemal...zajedno. Srcedrpatelno!
..ali koliko sam zapazio ovi ruski 'holsi' su tukli sve sto su stigli...i zato mi je sumnjivo da uopce spadaju u navijace...vrlo rijetko su pravi navijaci napadali obicne prolaznike ili obicne navijace....a i holsi u posljednje vrijeme imaju dogovorene sore...da izbjegnu murju..tako da..sve u svemu sumnjivo ej to sve
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jos malo ce i ilegalne kladionice da krenu, ko ce dobiti batine, prelaz iz X i slicno...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
jebovas, il ratujete il se šorate
Guest- Guest
Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
Stanojko wrote:Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
ti burazeru ima da se odlučiš...ili kaja ili ja
Guest- Guest
Stanojko wrote:Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
u francuskoj dok nađeš kafić našećeš se... praktički ih nema. Sve restorani i to. Jedino da je vodiš na večeru
Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
e pa ti bi se sad prvo udala, a onda kava
Obe ste mi drage... Nazalost, mene kojot rekao da si u njegovom haremu tako da...Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
Jes vala, ko bubreg da trazis :)marcellus wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
e pa ti bi se sad prvo udala, a onda kava
Similar topics
» Ruski huligani pretukli nevine engleske navijače, iza svega stoji Putin!
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
Page 5 of 9