Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
mutava baštarda wrote:vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?Stanojko wrote:Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...vuksadinare wrote:....ste vi civiliziraniStanojko wrote:Tamo su gde treba... Ok je podela, kulturoloski i civilizacijski, to je od prilike to...dijagram wrote:
Ma di su Srbi, nisu se kvalificirali za huligansko nadmetanje:)
Mozda pred teveom izvode kate:)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...mutava baštarda wrote:vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?Stanojko wrote:Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...vuksadinare wrote:....ste vi civiliziraniStanojko wrote:Tamo su gde treba... Ok je podela, kulturoloski i civilizacijski, to je od prilike to...dijagram wrote:
Ma di su Srbi, nisu se kvalificirali za huligansko nadmetanje:)
Mozda pred teveom izvode kate:)
Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststsStanojko wrote:Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...mutava baštarda wrote:vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?Stanojko wrote:Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...vuksadinare wrote:....ste vi civiliziraniStanojko wrote:
Tamo su gde treba... Ok je podela, kulturoloski i civilizacijski, to je od prilike to...
2014-04-12
Na nasu zalost, vise nego sto smo zeleli... :) Nego, sad da ste u Francuskoj, bili bi na nekom trgu sa siptarkim i turskim navijacima, zagrljeni... Meni ta slika budi veru u ljude...IvyTeasdale wrote:Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststsStanojko wrote:Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...mutava baštarda wrote:vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?Stanojko wrote:Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...vuksadinare wrote:
....ste vi civilizirani
IvyTeasdale wrote:Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststsStanojko wrote:Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...mutava baštarda wrote:vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?Stanojko wrote:Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...vuksadinare wrote:
....ste vi civilizirani
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da smo ih mi držali pod okupacijom toliko godina sigurno bi i oni bili na prvenstvu. Nije da nemaju igrače. Jednostavno ih jebe taj mentalitet...IvyTeasdale wrote:Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststsStanojko wrote:Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...mutava baštarda wrote:vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?Stanojko wrote:Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...vuksadinare wrote:
....ste vi civilizirani
Mozda se jednom i Srbi kvalificiraju, onda ce pokazati kakvi su im huligani.
Ovako, sjede u cacku ispred tv-a i gledaju druge:)
dijagram-
2015-08-09
nema mjesta neugodi..priznajte,bit ce vam lakse..ne trce se za onim koga se ne zeli..;DStanojko wrote:Na nasu zalost, vise nego sto smo zeleli... :) Nego, sad da ste u Francuskoj, bili bi na nekom trgu sa siptarkim i turskim navijacima, zagrljeni... Meni ta slika budi veru u ljude...IvyTeasdale wrote:Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststsStanojko wrote:Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...mutava baštarda wrote:vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?Stanojko wrote:
Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...
2014-04-12
trce jer misle da smo im starija bracaIvyTeasdale wrote:nema mjesta neugodi..priznajte,bit ce vam lakse..ne trce se za onim koga se ne zeli..;DStanojko wrote:Na nasu zalost, vise nego sto smo zeleli... :) Nego, sad da ste u Francuskoj, bili bi na nekom trgu sa siptarkim i turskim navijacima, zagrljeni... Meni ta slika budi veru u ljude...IvyTeasdale wrote:Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststsStanojko wrote:Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...mutava baštarda wrote:
vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gledamo, i srce nam puno... Joza, Hasim i Kemal...zajedno. Srcedrpatelno!dijagram wrote:Mozda se jednom i Srbi kvalificiraju, onda ce pokazati kakvi su im huligani.
Srpska nog.reprezentacija je nešto u nivou hrvatske košarkaške,s tom razlikom da se mi barem uspijemo kvalificirati na prvenstva.dijagram wrote:Mozda se jednom i Srbi kvalificiraju, onda ce pokazati kakvi su im huligani.
Imaju po 2-3 vrhunska igrača,a ovo drugo teški prosjek. Moš mislit kad ih jedna Albanija prestigla.
Ma teška žalost.
Ove godine pratio sam prvenstva BIH i Srbije.
U BIH se igra zanimljiv nogomet,a u Srbiji je sve to teška žalost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U Srbiji i nema fudbala. To ovde sluzi samo za pranje love.jastreb wrote:Srpska nog.reprezentacija je nešto u nivou hrvatske košarkaške,s tom razlikom da se mi barem uspijemo kvalificirati na prvenstva.dijagram wrote:Mozda se jednom i Srbi kvalificiraju, onda ce pokazati kakvi su im huligani.
Imaju po 2-3 vrhunska igrača,a ovo drugo teški prosjek. Moš mislit kad ih jedna Albanija prestigla.
Ma teška žalost.
Ove godine pratio sam prvenstva BIH i Srbije.
U BIH se igra zanimljiv nogomet,a u Srbiji je sve to teška žalost.
Gledajte i zamisljajte da ste tamo:)Stanojko wrote:Gledamo, i srce nam puno... Joza, Hasim i Kemal...zajedno. Srcedrpatelno!dijagram wrote:Mozda se jednom i Srbi kvalificiraju, onda ce pokazati kakvi su im huligani.
Pokusajte s kakvom mantrom, umislite da su to vasi dobili Turke,pa ce sad na Cehe,pa na Spanjolce i tko zna koga vec:)
dijagram-
2015-08-09
Ne razumes. Takmicarski deo je nezanimljiv. Ono sto je zanimljivo je ko je s kim. I tu je sve na mestu. Svak je s kim treba da bude...dijagram wrote:Gledajte i zamisljajte da ste tamo:)Stanojko wrote:Gledamo, i srce nam puno... Joza, Hasim i Kemal...zajedno. Srcedrpatelno!dijagram wrote:Mozda se jednom i Srbi kvalificiraju, onda ce pokazati kakvi su im huligani.
Pokusajte s kakvom mantrom, umislite da su to vasi dobili Turke,pa ce sad na Cehe,pa na Spanjolce i tko zna koga vec:)
zato nas i škicaju i traže..prepoznaju vrijednost..mutava baštarda wrote:Da smo ih mi držali pod okupacijom toliko godina sigurno bi i oni bili na prvenstvu. Nije da nemaju igrače. Jednostavno ih jebe taj mentalitet...IvyTeasdale wrote:Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststsStanojko wrote:Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...mutava baštarda wrote:vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?Stanojko wrote:
Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...
2014-04-12
Sele, da li bi napravila selfi, ti u sredini, turski navijac s jedne a siptarski s druge strane? :)IvyTeasdale wrote:zato nas i škicaju i traže..prepoznaju vrijednost..mutava baštarda wrote:Da smo ih mi držali pod okupacijom toliko godina sigurno bi i oni bili na prvenstvu. Nije da nemaju igrače. Jednostavno ih jebe taj mentalitet...IvyTeasdale wrote:Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststsStanojko wrote:Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...mutava baštarda wrote:
vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?
uzori i idoli, ali ljubomoru ne mogu suzbiti..vuksadinare wrote:trce jer misle da smo im starija bracaIvyTeasdale wrote:nema mjesta neugodi..priznajte,bit ce vam lakse..ne trce se za onim koga se ne zeli..;DStanojko wrote:Na nasu zalost, vise nego sto smo zeleli... :) Nego, sad da ste u Francuskoj, bili bi na nekom trgu sa siptarkim i turskim navijacima, zagrljeni... Meni ta slika budi veru u ljude...IvyTeasdale wrote:Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststsStanojko wrote:
Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...
2014-04-12
ja bih samo s tobom..ipak nas vi više volite i divite nam se..Stanojko wrote:Sele, da li bi napravila selfi, ti u sredini, turski navijac s jedne a siptarski s druge strane? :)IvyTeasdale wrote:zato nas i škicaju i traže..prepoznaju vrijednost..mutava baštarda wrote:Da smo ih mi držali pod okupacijom toliko godina sigurno bi i oni bili na prvenstvu. Nije da nemaju igrače. Jednostavno ih jebe taj mentalitet...IvyTeasdale wrote:Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststsStanojko wrote:
Pa to i kazem. Poznajemo i vas i turke i siptare... Una faca, una rasa... Prirodni saveznici...
2014-04-12
Pusti to, znam i ja da bi ti radije sa mnom, to je aksiom, nego odgovori na pitanje?IvyTeasdale wrote:ja bih samo s tobom..ipak nas vi više volite i divite nam se..Stanojko wrote:Sele, da li bi napravila selfi, ti u sredini, turski navijac s jedne a siptarski s druge strane? :)IvyTeasdale wrote:zato nas i škicaju i traže..prepoznaju vrijednost..mutava baštarda wrote:Da smo ih mi držali pod okupacijom toliko godina sigurno bi i oni bili na prvenstvu. Nije da nemaju igrače. Jednostavno ih jebe taj mentalitet...IvyTeasdale wrote:
Na vašu žalsot, nas slabije..mada biste htjeli..pa nas pratite po Europi u to ime.-.-.tstststs
Servski umisljaji.Stanojko wrote:Ne razumes. Takmicarski deo je nezanimljiv. Ono sto je zanimljivo je ko je s kim. I tu je sve na mestu. Svak je s kim treba da bude...dijagram wrote:Gledajte i zamisljajte da ste tamo:)Stanojko wrote:Gledamo, i srce nam puno... Joza, Hasim i Kemal...zajedno. Srcedrpatelno!dijagram wrote:Mozda se jednom i Srbi kvalificiraju, onda ce pokazati kakvi su im huligani.
Snivajte slobodno, to vam jedino preostaje kad vam sportski dio nije zanimljiv.
dijagram-
2015-08-09
Kakvi "umisljaji"? Vid`o cica na TV-u...Svaka ptica svome jatu... Nase prirodno okruzenje su rusi i francuzi, vase siptari i turci. Sve 5!dijagram wrote:Servski umisljaji.Stanojko wrote:Ne razumes. Takmicarski deo je nezanimljiv. Ono sto je zanimljivo je ko je s kim. I tu je sve na mestu. Svak je s kim treba da bude...dijagram wrote:Gledajte i zamisljajte da ste tamo:)Stanojko wrote:Gledamo, i srce nam puno... Joza, Hasim i Kemal...zajedno. Srcedrpatelno!dijagram wrote:Mozda se jednom i Srbi kvalificiraju, onda ce pokazati kakvi su im huligani.
Snivajte slobodno, to vam jedino preostaje kad vam sportski dio nije zanimljiv.
Similar topics
» Ruski huligani pretukli nevine engleske navijače, iza svega stoji Putin!
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
Page 4 of 9