Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
http://www.vecernji.hr/euro-2016-navijaci/ruski-huligani-ne-zanimaju-nas-debeli-i-pijani-englezi-mi-se-zelimo-tuci-s-hrvatima-1091947
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
sto sam ja jucer ovdje pisao...da znam da bi moglo doci do fajta između nasih i rusa..a meni jastreb 'ne nece nama su rusi zahvalni jer smo 2008 izbacili engleze'..jastrebe poklopi se po usima..
2015-09-08
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Eto .
Dobar glas se cuje daleko .
Izvozimo nasu mladu inteligenciju. Ali
Poslali smo poznati i po borbenim mladicima .
Svaka cast .
Naprijed Hrvatska .
Dobar glas se cuje daleko .
Izvozimo nasu mladu inteligenciju. Ali
Poslali smo poznati i po borbenim mladicima .
Svaka cast .
Naprijed Hrvatska .
..zanima me ako dođe do fajta..za koga ce navijati epi,evicka,provocator,yehudi
2015-09-08
srbi i francuzi napali hrvate i turke
http://www.narod.hr/clanak/hrvatski-navijaci-napadnuti-parizu-zasto-sute-hrvatski-mediji
http://www.narod.hr/clanak/hrvatski-navijaci-napadnuti-parizu-zasto-sute-hrvatski-mediji
2015-09-08
...vidim frka na sve strane..idem u francusku..svrbe me sape
2015-09-08
vuksadinare wrote:...vidim frka na sve strane..idem u francusku..svrbe me sape
dam ti pit bula za pojačanje
Guest- Guest
ne treba..moram nalupati nekog srbina,rusa,francuza...Noor wrote:vuksadinare wrote:...vidim frka na sve strane..idem u francusku..svrbe me sape
dam ti pit bula za pojačanje
2015-09-08
Oho,pa ovo je kompliment.vuksadinare wrote:sto sam ja jucer ovdje pisao...da znam da bi moglo doci do fajta između nasih i rusa..a meni jastreb 'ne nece nama su rusi zahvalni jer smo 2008 izbacili engleze'..jastrebe poklopi se po usima..
Znači čuli su da su naši dobri fajteri i žele se onako zdravo sportski pofajtati.
To je sasvim nešto drugo.
Inače najslabiji u tome su Talijani i Nijemci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
njemci?..jesi vidio soru sa ukrajincima citav dan...kako su tukli njemacki huligani..poljaci sa ircima...francuzi-srbi kontra nas....englezi i rusi...cekaju se jos svedi..jastreb wrote:Oho,pa ovo je kompliment.vuksadinare wrote:sto sam ja jucer ovdje pisao...da znam da bi moglo doci do fajta između nasih i rusa..a meni jastreb 'ne nece nama su rusi zahvalni jer smo 2008 izbacili engleze'..jastrebe poklopi se po usima..
Znači čuli su da su naši dobri fajteri i žele se onako zdravo sportski pofajtati.
2015-09-08
Rekoh već sto puta da me navijačke pizdarije ne zanimaju,niti da to pratim.vuksadinare wrote:njemci?..jesi vidio soru sa ukrajincima citav dan...kako su tukli njemacki huligani..poljaci sa ircima...francuzi-srbi kontra nas....englezi i rusi...cekaju se jos svedi..jastreb wrote:Oho,pa ovo je kompliment.vuksadinare wrote:sto sam ja jucer ovdje pisao...da znam da bi moglo doci do fajta između nasih i rusa..a meni jastreb 'ne nece nama su rusi zahvalni jer smo 2008 izbacili engleze'..jastrebe poklopi se po usima..
Ja pratim samo utakmice. Eto,ja više volim dobre driblinge,duple paseve,centaršuteve,finese....nego ta navijačka sranja.
Ja nikad ne kažem Armada ili Torcida,nego navijači RI ili Hajduka....Ja te navijačke grupe ne priznajem i vjeruj mi da će kad-tad FIFA ili UEFA donijeti zakon o zabrani navijačkih grupa.
Još prije 10-tak godina o tome se počelo pričati.
2014-04-22
za ruse,normalno,posto su Rusi u stvari srbi,a vecinu imenovanih,pa i mene ste proglasili srbima,moramo navijati za Naše...dakle i moj glas ide Rusima...vuksadinare wrote:..zanima me ako dođe do fajta..za koga ce navijati epi,evicka,provocator,yehudi
Last edited by bogomdani on 14/6/2016, 09:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
Možda se radi tek o povjetarcu pred oluju koja čeka EU.vuksadinare wrote:srbi i francuzi napali hrvate i turke
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Na tribinama se uvijek moglo vidjeti kako diše puk... ovoliko fajta govori da im je pun kurac svega...
derpe.jastreb wrote:Oho,pa ovo je kompliment.vuksadinare wrote:sto sam ja jucer ovdje pisao...da znam da bi moglo doci do fajta između nasih i rusa..a meni jastreb 'ne nece nama su rusi zahvalni jer smo 2008 izbacili engleze'..jastrebe poklopi se po usima..
2014-04-12
...jel se mozemo mi sa rujama u nekoj daljoj fazi susrestmutava baštarda wrote:Na tribinama se uvijek moglo vidjeti kako diše puk... ovoliko fajta govori da im je pun kurac svega...
2015-09-08
Samo Rusi i Poljaci su došli spremni na ovaj EURO nije fer...neznam hoce li nam ni saveznici biti od pomoći
2014-04-15
Može se fajt dogovoriti i bez nogometa. A u daljnjoj fazi se možemo do finala sresti sa svima, ako budu dobro igrali kao naši. Za Ruse, na žalost nisam siguran da će daleko dogurati. Šteta, huligani su im se dobro pripremili. Kao da ih Kapelo vodi.vuksadinare wrote:...jel se mozemo mi sa rujama u nekoj daljoj fazi susrestmutava baštarda wrote:Na tribinama se uvijek moglo vidjeti kako diše puk... ovoliko fajta govori da im je pun kurac svega...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa nisam baš siguran. Prvi krug je pokazao kako nema loših ekipa. Mislim (možda nisam objektivan) da smo mi pružili najljepši nogomet. Gledao sam i Ruse. I oni bi mogli iznenadit.mutava baštarda wrote:Može se fajt dogovoriti i bez nogometa. A u daljnjoj fazi se možemo do finala sresti sa svima, ako budu dobro igrali kao naši. Za Ruse, na žalost nisam siguran da će daleko dogurati. Šteta, huligani su im se dobro pripremili. Kao da ih Kapelo vodi.vuksadinare wrote:...jel se mozemo mi sa rujama u nekoj daljoj fazi susrestmutava baštarda wrote:Na tribinama se uvijek moglo vidjeti kako diše puk... ovoliko fajta govori da im je pun kurac svega...
No opet,mislim da bi hrvatska policija kudikamo bolje organizirala osiguranje. Francuzi nisu toliko organizirani.
2014-04-22
Sad ruski huligani imaju ulogu favorita i teško će se nositi s tim pritiskom. Ako se ne budu bacali u svaku tučnjavu na glavu i ne budu davali 110% i ostavili srce na ulici teško će opet pobjediti.
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ruski huligani pretukli nevine engleske navijače, iza svega stoji Putin!
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
Page 1 of 9