Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Jes vala, ko bubreg da trazis :)marcellus wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
ti burazeru ima da se odlučiš...ili kaja ili ja
e pa ti bi se sad prvo udala, a onda kava
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Tja postoji gomila "pekarica", gde mozes da pojedes lep kroasan i popijes kaficu...marcellus wrote:Stanojko wrote:Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
u francuskoj dok nađeš kafić našećeš se... praktički ih nema. Sve restorani i to. Jedino da je vodiš na večeru
marcellus wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
e pa ti bi se sad prvo udala, a onda kava
govorimo o vinu u francuskom kafeu ..kakva udaja, nisam s marsa opala
Guest- Guest
Stanojko wrote:Obe ste mi drage... Nazalost, mene kojot rekao da si u njegovom haremu tako da...Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
nema harema gdje sam ja
Guest- Guest
Znaci laze smrda! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Obe ste mi drage... Nazalost, mene kojot rekao da si u njegovom haremu tako da...Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)Noor wrote:jebovas, il ratujete il se šorate
nema harema gdje sam ja
Stanojko wrote:Znaci laze smrda! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Obe ste mi drage... Nazalost, mene kojot rekao da si u njegovom haremu tako da...Noor wrote:Stanojko wrote:
Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)
nema harema gdje sam ja
e sad...to ne znam
Guest- Guest
ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimoStanojko wrote:Znaci laze smrda! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Obe ste mi drage... Nazalost, mene kojot rekao da si u njegovom haremu tako da...Noor wrote:Stanojko wrote:
Sele, ja bi s tobom rado popio vino u nekom francuskom kafeu. Nek se budale sibaju... :)
nema harema gdje sam ja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimoStanojko wrote:Znaci laze smrda! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Obe ste mi drage... Nazalost, mene kojot rekao da si u njegovom haremu tako da...Noor wrote:
nema harema gdje sam ja
..da se norki upucavas..mi smo te samo malo cimaliStanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimoStanojko wrote:Znaci laze smrda! :)Noor wrote:Stanojko wrote:
Obe ste mi drage... Nazalost, mene kojot rekao da si u njegovom haremu tako da...
nema harema gdje sam ja
2015-09-08
Stanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimoStanojko wrote:Znaci laze smrda! :)Noor wrote:Stanojko wrote:
Obe ste mi drage... Nazalost, mene kojot rekao da si u njegovom haremu tako da...
nema harema gdje sam ja
uđi slobodno...vidi da li disem
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..da se norki upucavas..mi smo te samo malo cimaliStanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimoStanojko wrote:Znaci laze smrda! :)Noor wrote:
nema harema gdje sam ja
izdajico
Guest- Guest
moram....petao je na rubu ocaja ko i evicka sa jodom...Noor wrote:vuksadinare wrote:..da se norki upucavas..mi smo te samo malo cimaliStanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimoStanojko wrote:
Znaci laze smrda! :)
izdajico
2015-09-08
vuksadinare wrote:moram....petao je na rubu ocaja ko i evicka sa jodom...Noor wrote:vuksadinare wrote:..da se norki upucavas..mi smo te samo malo cimaliStanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:
ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimo
izdajico
žilav je petao....taj ko i ti more svakaj zdržat
Guest- Guest
Ko velis da udjem slobodno...Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimoStanojko wrote:Znaci laze smrda! :)Noor wrote:
nema harema gdje sam ja
Stanojko wrote:Ko velis da udjem slobodno...Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimoStanojko wrote:
na čašu vina
Guest- Guest
Ju! A ja pomislio stvarno! Bas niste drugari... :wow:vuksadinare wrote:..da se norki upucavas..mi smo te samo malo cimaliStanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimoStanojko wrote:Znaci laze smrda! :)Noor wrote:
nema harema gdje sam ja
I Lepa Brena je rekla "Uđi slobodno",a kad ono upad 150 Kuna. Jebi se!Stanojko wrote:
Ko velis da udjem slobodno...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sele, dogovoreno!Noor wrote:Stanojko wrote:Ko velis da udjem slobodno...Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:
na čašu vina
Dobar Oglas.. isto kao što su zataškali lagano prepucavanje s turcima, tako mediji ovaj oglas promoviraju.Sora wrote:Eto .
Dobar glas se cuje daleko .
Izvozimo nasu mladu inteligenciju. Ali
Poslali smo poznati i po borbenim mladicima .
Svaka cast .
Naprijed Hrvatska .
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
samo naprijed....al ne mo's na dvije stolice sjediti..norka i kaja...ako ces norku ja cu kaju...Stanojko wrote:Ko velis da udjem slobodno...Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:ma slobodno....to je bila varka...megi i ja se barimoStanojko wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:samo naprijed....al ne mo's na dvije stolice sjediti..norka i kaja...ako ces norku ja cu kaju...Stanojko wrote:Ko velis da udjem slobodno...Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahahahaha...sta slobodno? :)vuksadinare wrote:
a to kao..vi određujete, a??
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ruski huligani pretukli nevine engleske navijače, iza svega stoji Putin!
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
Page 6 of 9