Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
dawson wrote:vuksadinare wrote: hrvate i turke
Stvarno ovo turčenje je pomalo zabrinjavajuće već
Pravi izraz je trebao biti "turce i poturice"
catabbath- Posts : 12437
2015-08-21
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
ajde ne seri...vise..da budemo divljaci ko rusi,englezi,francuzi..svi ti 'europejci'...dawson wrote:dawson wrote:vuksadinare wrote: hrvate i turke
Stvarno ovo turčenje je pomalo zabrinjavajuće već
Pravi izraz je trebao biti "turce i poturice"
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ajde ne seri...vise..da budemo divljaci ko rusi,englezi,francuzi..svi ti 'europejci'...
A ne , bolje ono "kud svi turci tud i malo Mujo"
catabbath-
2015-08-21
sto nisi isao tao i tukao se kontra turaka..kad ih toliko en volis..imao si priliku...dawson wrote:vuksadinare wrote:ajde ne seri...vise..da budemo divljaci ko rusi,englezi,francuzi..svi ti 'europejci'...
A ne , bolje ono "kud svi turci tud i malo Mujo"
2015-09-08
Hrvati i turci bi morali jace zbiti redove protiv europljana...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nego što ti kažeš na ovu navalu Hercegbosanaca na Pariz i družbu sa Turčadi?epikur37 wrote:Hrvati i turci bi morali jace zbiti redove protiv europljana...
2014-04-14
vuksadinare wrote:sto nisi isao tao i tukao se kontra turaka..kad ih toliko en volis..imao si priliku...
Aha, kad totalno propadnem u životu onda možda postanem nogometni huligan. Ili pandur
Last edited by dawson on Tue 14 Jun - 8:12; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-21
mislim da su to pravi jrvati, nevjerujem bas hercwgbosanci. Doduse kolikp su blentaco ne bi me ki cudilon_razbojnik wrote:Nego što ti kažeš na ovu navalu Hercegbosanaca na Pariz i družbu sa Turčadiepikur37 wrote:Hrvati i turci bi morali jace zbiti redove protiv europljana...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Na jednoj strani turci, hrvati i siptari... Na drugoj strani srbi, rusi i francuzi... Nije lose.
ili dijaspora, ali opet...samo Livno, Čitluk, Mostar , Vitez...epikur37 wrote:mislim da su to pravi jrvati, nevjerujem bas hercwgbosanci. Doduse kolikp su blentaco ne bi me ki cudilon_razbojnik wrote:Nego što ti kažeš na ovu navalu Hercegbosanaca na Pariz i družbu sa Turčadiepikur37 wrote:Hrvati i turci bi morali jace zbiti redove protiv europljana...
2014-04-14
koliko ima h-b...ti i tko josepikur37 wrote:mislim da su to pravi jrvati, nevjerujem bas hercwgbosanci. Doduse kolikp su blentaco ne bi me ki cudilon_razbojnik wrote:Nego što ti kažeš na ovu navalu Hercegbosanaca na Pariz i družbu sa Turčadiepikur37 wrote:Hrvati i turci bi morali jace zbiti redove protiv europljana...
2015-09-08
Dijaspora
http://www.jutarnji.hr/viral/fun/video-hrvatski-navijaci-proslavili-pobjedu-reprezentacije-uzickim-kolom/4433319/
http://www.jutarnji.hr/viral/fun/video-hrvatski-navijaci-proslavili-pobjedu-reprezentacije-uzickim-kolom/4433319/
Krv nije voda...
ako ne umemo da igramo umemo da se bijemo
Ma di su Srbi, nisu se kvalificirali za huligansko nadmetanje:)Stanojko wrote:Na jednoj strani turci, hrvati i siptari... Na drugoj strani srbi, rusi i francuzi... Nije lose.
Mozda pred teveom izvode kate:)
dijagram-
2015-08-09
Tamo su gde treba... Ok je podela, kulturoloski i civilizacijski, to je od prilike to...dijagram wrote:Ma di su Srbi, nisu se kvalificirali za huligansko nadmetanje:)Stanojko wrote:Na jednoj strani turci, hrvati i siptari... Na drugoj strani srbi, rusi i francuzi... Nije lose.
srpski huligani na aparatima...dijagram wrote:Ma di su Srbi, nisu se kvalificirali za huligansko nadmetanje:)Stanojko wrote:Na jednoj strani turci, hrvati i siptari... Na drugoj strani srbi, rusi i francuzi... Nije lose.
....ste vi civiliziraniStanojko wrote:Tamo su gde treba... Ok je podela, kulturoloski i civilizacijski, to je od prilike to...dijagram wrote:Ma di su Srbi, nisu se kvalificirali za huligansko nadmetanje:)Stanojko wrote:Na jednoj strani turci, hrvati i siptari... Na drugoj strani srbi, rusi i francuzi... Nije lose.
2015-09-08
Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...vuksadinare wrote:....ste vi civiliziraniStanojko wrote:Tamo su gde treba... Ok je podela, kulturoloski i civilizacijski, to je od prilike to...dijagram wrote:Ma di su Srbi, nisu se kvalificirali za huligansko nadmetanje:)Stanojko wrote:Na jednoj strani turci, hrvati i siptari... Na drugoj strani srbi, rusi i francuzi... Nije lose.
vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?Stanojko wrote:Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...vuksadinare wrote:....ste vi civiliziraniStanojko wrote:Tamo su gde treba... Ok je podela, kulturoloski i civilizacijski, to je od prilike to...dijagram wrote:Ma di su Srbi, nisu se kvalificirali za huligansko nadmetanje:)Stanojko wrote:Na jednoj strani turci, hrvati i siptari... Na drugoj strani srbi, rusi i francuzi... Nije lose.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:vi najbolje poznajete turke i šiptare. što bi još o njima trebali znati?Stanojko wrote:Naravno da jesmo... Paradigma nam je slicna, istorijsko nasledje, kao i mentalni sklop... isto vazi i za vas, turke i siptare... Sve 5. Lepo je to videti...vuksadinare wrote:....ste vi civiliziraniStanojko wrote:Tamo su gde treba... Ok je podela, kulturoloski i civilizacijski, to je od prilike to...dijagram wrote:
Ma di su Srbi, nisu se kvalificirali za huligansko nadmetanje:)
2014-04-11
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ruski huligani pretukli nevine engleske navijače, iza svega stoji Putin!
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
Page 3 of 9