Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Sad ruski huligani imaju ulogu favorita i teško će se nositi s tim pritiskom. Ako se ne budu bacali u svaku tučnjavu na glavu i ne budu davali 110% i ostavili srce na ulici teško će opet pobjediti.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Ruski 'huligani':'Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi,mi se želimo tući s Hrvatima!'
Jesi vidio, Go Pro kamere se nosaju , imaju maice tiskane baš za event...radili i na parteru i na stand up borbi, najspremniji dalekomutava baštarda wrote:Može se fajt dogovoriti i bez nogometa. A u daljnjoj fazi se možemo do finala sresti sa svima, ako budu dobro igrali kao naši. Za Ruse, na žalost nisam siguran da će daleko dogurati. Šteta, huligani su im se dobro pripremili. Kao da ih Kapelo vodi.vuksadinare wrote:...jel se mozemo mi sa rujama u nekoj daljoj fazi susrestmutava baštarda wrote:Na tribinama se uvijek moglo vidjeti kako diše puk... ovoliko fajta govori da im je pun kurac svega...
2014-04-15
..ma nece se oni ususdit ici na glavu protiv drugih kao protiv engleza...napose poljaka...pokusali su to napraviti u poljskoj pa su ih ovi rasturili..a i svabe su pokazali zube...upitnik je kod nas....zabranjeno ej mnogima iz torcide,bbb,armade da dođu..mutava baštarda wrote:Sad ruski huligani imaju ulogu favorita i teško će se nositi s tim pritiskom. Ako se ne budu bacali u svaku tučnjavu na glavu i ne budu davali 110% i ostavili srce na ulici teško će opet pobjediti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Malo me strah za naše jer mi se čini da je jača momčad huligana ispred platna u ST ili ZG nego nacionalna selekcija u Parizistanu.vuksadinare wrote:..ma nece se oni ususdit ici na glavu protiv drugih kao protiv engleza...napose poljaka...pokusali su to napraviti u poljskoj pa su ih ovi rasturili..a i svabe su pokazali zube...upitnik je kod nas....zabranjeno ej mnogima iz torcide,bbb,armade da dođu..mutava baštarda wrote:Sad ruski huligani imaju ulogu favorita i teško će se nositi s tim pritiskom. Ako se ne budu bacali u svaku tučnjavu na glavu i ne budu davali 110% i ostavili srce na ulici teško će opet pobjediti.
2015-09-14
..meni smrdi tu da ima ubacenih navijaca iz specijalnih postrojbi rusije....kako sam negdje citao..rusimaej cilj izazvati kaos u francuskoj da se pokaze kako eto drugi nisu spremni spriojeciti nerede a oni za sljedece sp u rusiji jesu...jer sve clanice ep u francuskoj su morali dostaviti spisak problematicnih navijaca i grupa..a jedino rusija to nije ucinila...
2015-09-08
U dosadašnjem dijelu prvenstva su pokazali najviše.n_razbojnik wrote:Jesi vidio, Go Pro kamere se nosaju , imaju maice tiskane baš za event...radili i na parteru i na stand up borbi, najspremniji dalekomutava baštarda wrote:Može se fajt dogovoriti i bez nogometa. A u daljnjoj fazi se možemo do finala sresti sa svima, ako budu dobro igrali kao naši. Za Ruse, na žalost nisam siguran da će daleko dogurati. Šteta, huligani su im se dobro pripremili. Kao da ih Kapelo vodi.vuksadinare wrote:...jel se mozemo mi sa rujama u nekoj daljoj fazi susrestmutava baštarda wrote:Na tribinama se uvijek moglo vidjeti kako diše puk... ovoliko fajta govori da im je pun kurac svega...
2015-09-14
..previse je to dobra organizacija za obicne navijace...tu netko stoji iza toga...mutava baštarda wrote:U dosadašnjem dijelu prvenstva su pokazali najviše.n_razbojnik wrote:Jesi vidio, Go Pro kamere se nosaju , imaju maice tiskane baš za event...radili i na parteru i na stand up borbi, najspremniji dalekomutava baštarda wrote:Može se fajt dogovoriti i bez nogometa. A u daljnjoj fazi se možemo do finala sresti sa svima, ako budu dobro igrali kao naši. Za Ruse, na žalost nisam siguran da će daleko dogurati. Šteta, huligani su im se dobro pripremili. Kao da ih Kapelo vodi.vuksadinare wrote:...jel se mozemo mi sa rujama u nekoj daljoj fazi susrestmutava baštarda wrote:Na tribinama se uvijek moglo vidjeti kako diše puk... ovoliko fajta govori da im je pun kurac svega...
2015-09-08
cini se da se vidi tko je BOSS...vuksadinare wrote:..meni smrdi tu da ima ubacenih navijaca iz specijalnih postrojbi rusije....kako sam negdje citao..rusimaej cilj izazvati kaos u francuskoj da se pokaze kako eto drugi nisu spremni spriojeciti nerede a oni za sljedece sp u rusiji jesu...jer sve clanice ep u francuskoj su morali dostaviti spisak problematicnih navijaca i grupa..a jedino rusija to nije ucinila...
Guest- Guest
da je ostalo samo na tom meču rekao bi da, tu nešto smrdi.vuksadinare wrote:..meni smrdi tu da ima ubacenih navijaca iz specijalnih postrojbi rusije....kako sam negdje citao..rusimaej cilj izazvati kaos u francuskoj da se pokaze kako eto drugi nisu spremni spriojeciti nerede a oni za sljedece sp u rusiji jesu...jer sve clanice ep u francuskoj su morali dostaviti spisak problematicnih navijaca i grupa..a jedino rusija to nije ucinila...
Jedina je razlika sto ruski navijaci imaju nes u glavi..vuksadinare wrote:..previse je to dobra organizacija za obicne navijace...tu netko stoji iza toga...mutava baštarda wrote:U dosadašnjem dijelu prvenstva su pokazali najviše.n_razbojnik wrote:Jesi vidio, Go Pro kamere se nosaju , imaju maice tiskane baš za event...radili i na parteru i na stand up borbi, najspremniji dalekomutava baštarda wrote:Može se fajt dogovoriti i bez nogometa. A u daljnjoj fazi se možemo do finala sresti sa svima, ako budu dobro igrali kao naši. Za Ruse, na žalost nisam siguran da će daleko dogurati. Šteta, huligani su im se dobro pripremili. Kao da ih Kapelo vodi.vuksadinare wrote:
...jel se mozemo mi sa rujama u nekoj daljoj fazi susrest
Guest- Guest
U Rusiji su svi problematični, nema ovoga u Rusijivuksadinare wrote:..meni smrdi tu da ima ubacenih navijaca iz specijalnih postrojbi rusije....kako sam negdje citao..rusimaej cilj izazvati kaos u francuskoj da se pokaze kako eto drugi nisu spremni spriojeciti nerede a oni za sljedece sp u rusiji jesu...jer sve clanice ep u francuskoj su morali dostaviti spisak problematicnih navijaca i grupa..a jedino rusija to nije ucinila...
2014-04-15
pa da....recimo nas su odmah kaznili zbog jednog navijaca koji ej utrcao u teren..a engleze,ruse,njemce i poljake jos ne..pogotovo ruse koji su izazvali tucnjavu na stadionu...nece biti to dobro....bogomdani wrote:cini se da se vidi tko je BOSS...vuksadinare wrote:..meni smrdi tu da ima ubacenih navijaca iz specijalnih postrojbi rusije....kako sam negdje citao..rusimaej cilj izazvati kaos u francuskoj da se pokaze kako eto drugi nisu spremni spriojeciti nerede a oni za sljedece sp u rusiji jesu...jer sve clanice ep u francuskoj su morali dostaviti spisak problematicnih navijaca i grupa..a jedino rusija to nije ucinila...
2015-09-08
Ja sam bas cuo suprotno..briti su kao htjeli da pokazu tko je glavni,pa dobili po picki..vuksadinare wrote:pa da....recimo nas su odmah kaznili zbog jednog navijaca koji ej utrcao u teren..a engleze,ruse,njemce i poljake jos ne..pogotovo ruse koji su izazvali tucnjavu na stadionu...nece biti to dobro....bogomdani wrote:cini se da se vidi tko je BOSS...vuksadinare wrote:..meni smrdi tu da ima ubacenih navijaca iz specijalnih postrojbi rusije....kako sam negdje citao..rusimaej cilj izazvati kaos u francuskoj da se pokaze kako eto drugi nisu spremni spriojeciti nerede a oni za sljedece sp u rusiji jesu...jer sve clanice ep u francuskoj su morali dostaviti spisak problematicnih navijaca i grupa..a jedino rusija to nije ucinila...
Guest- Guest
Organizacijski, ali i dalje nisu na razini običnih engleskih šljakera...ovaj puta engleske firme nisu puštali sa otoka, tako kažu, pa opet ovi im drže crtu i primaju batinemutava baštarda wrote:U dosadašnjem dijelu prvenstva su pokazali najviše.n_razbojnik wrote:Jesi vidio, Go Pro kamere se nosaju , imaju maice tiskane baš za event...radili i na parteru i na stand up borbi, najspremniji dalekomutava baštarda wrote:Može se fajt dogovoriti i bez nogometa. A u daljnjoj fazi se možemo do finala sresti sa svima, ako budu dobro igrali kao naši. Za Ruse, na žalost nisam siguran da će daleko dogurati. Šteta, huligani su im se dobro pripremili. Kao da ih Kapelo vodi.vuksadinare wrote:...jel se mozemo mi sa rujama u nekoj daljoj fazi susrestmutava baštarda wrote:Na tribinama se uvijek moglo vidjeti kako diše puk... ovoliko fajta govori da im je pun kurac svega...
2014-04-15
....a nisu svi bas dobili po picki...naletjela je jedna manja grupa na ruse...pa su neki dobili po picki...no izbjegli su glavninu engleskih navijaca...no nije zabiljezena tucnjava nasih navijaca u parizu protiv srba i navijaca psg-a...to 'nasi' mediji nisu prenjeli...osim narod.hr i jos pokojeg manjeg portalabogomdani wrote:Ja sam bas cuo suprotno..briti su kao htjeli da pokazu tko je glavni,pa dobili po picki..vuksadinare wrote:pa da....recimo nas su odmah kaznili zbog jednog navijaca koji ej utrcao u teren..a engleze,ruse,njemce i poljake jos ne..pogotovo ruse koji su izazvali tucnjavu na stadionu...nece biti to dobro....bogomdani wrote:cini se da se vidi tko je BOSS...vuksadinare wrote:..meni smrdi tu da ima ubacenih navijaca iz specijalnih postrojbi rusije....kako sam negdje citao..rusimaej cilj izazvati kaos u francuskoj da se pokaze kako eto drugi nisu spremni spriojeciti nerede a oni za sljedece sp u rusiji jesu...jer sve clanice ep u francuskoj su morali dostaviti spisak problematicnih navijaca i grupa..a jedino rusija to nije ucinila...
2015-09-08
fuk..irelevantno... odoh ja nes pojesti...vuksadinare wrote:....a nisu svi bas dobili po picki...naletjela je jedna manja grupa na ruse...pa su neki dobili po picki...no izbjegli su glavninu engleskih navijaca...no nije zabiljezena tucnjava nasih navijaca u parizu protiv srba i navijaca psg-a...to 'nasi' mediji nisu prenjeli...osim narod.hr i jos pokojeg manjeg portalabogomdani wrote:Ja sam bas cuo suprotno..briti su kao htjeli da pokazu tko je glavni,pa dobili po picki..vuksadinare wrote:pa da....recimo nas su odmah kaznili zbog jednog navijaca koji ej utrcao u teren..a engleze,ruse,njemce i poljake jos ne..pogotovo ruse koji su izazvali tucnjavu na stadionu...nece biti to dobro....bogomdani wrote:cini se da se vidi tko je BOSS...vuksadinare wrote:..meni smrdi tu da ima ubacenih navijaca iz specijalnih postrojbi rusije....kako sam negdje citao..rusimaej cilj izazvati kaos u francuskoj da se pokaze kako eto drugi nisu spremni spriojeciti nerede a oni za sljedece sp u rusiji jesu...jer sve clanice ep u francuskoj su morali dostaviti spisak problematicnih navijaca i grupa..a jedino rusija to nije ucinila...
Guest- Guest
Nema glavnine, glavnina je recimo bila na stadionu i bježala od homofobnih hordi sa istoka...Englezi kada stignu negdje, okupiraju pubove i privlače pažnju, namjerno ili nevuksadinare wrote:....a nisu svi bas dobili po picki...naletjela je jedna manja grupa na ruse...pa su neki dobili po picki...no izbjegli su glavninu engleskih navijaca...no nije zabiljezena tucnjava nasih navijaca u parizu protiv srba i navijaca psg-a...to 'nasi' mediji nisu prenjeli...osim narod.hr i jos pokojeg manjeg portalabogomdani wrote:Ja sam bas cuo suprotno..briti su kao htjeli da pokazu tko je glavni,pa dobili po picki..vuksadinare wrote:pa da....recimo nas su odmah kaznili zbog jednog navijaca koji ej utrcao u teren..a engleze,ruse,njemce i poljake jos ne..pogotovo ruse koji su izazvali tucnjavu na stadionu...nece biti to dobro....bogomdani wrote:cini se da se vidi tko je BOSS...vuksadinare wrote:..meni smrdi tu da ima ubacenih navijaca iz specijalnih postrojbi rusije....kako sam negdje citao..rusimaej cilj izazvati kaos u francuskoj da se pokaze kako eto drugi nisu spremni spriojeciti nerede a oni za sljedece sp u rusiji jesu...jer sve clanice ep u francuskoj su morali dostaviti spisak problematicnih navijaca i grupa..a jedino rusija to nije ucinila...
2014-04-15
Nisu prenjeli zbog bratstva i jedinstva Evropskih naroda, a svi su napumpali priču o napadu divljih horda iz Azije iako su na kraju samo Englezi procesuirani. Sloboda medijavuksadinare wrote:....a nisu svi bas dobili po picki...naletjela je jedna manja grupa na ruse...pa su neki dobili po picki...no izbjegli su glavninu engleskih navijaca...no nije zabiljezena tucnjava nasih navijaca u parizu protiv srba i navijaca psg-a...to 'nasi' mediji nisu prenjeli...osim narod.hr i jos pokojeg manjeg portalabogomdani wrote:Ja sam bas cuo suprotno..briti su kao htjeli da pokazu tko je glavni,pa dobili po picki..vuksadinare wrote:pa da....recimo nas su odmah kaznili zbog jednog navijaca koji ej utrcao u teren..a engleze,ruse,njemce i poljake jos ne..pogotovo ruse koji su izazvali tucnjavu na stadionu...nece biti to dobro....bogomdani wrote:cini se da se vidi tko je BOSS...vuksadinare wrote:..meni smrdi tu da ima ubacenih navijaca iz specijalnih postrojbi rusije....kako sam negdje citao..rusimaej cilj izazvati kaos u francuskoj da se pokaze kako eto drugi nisu spremni spriojeciti nerede a oni za sljedece sp u rusiji jesu...jer sve clanice ep u francuskoj su morali dostaviti spisak problematicnih navijaca i grupa..a jedino rusija to nije ucinila...
vuksadinare wrote: hrvate i turke
Stvarno ovo turčenje je pomalo zabrinjavajuće već
catabbath-
2015-08-22
ma pusti to...ako nisi aktivan navijac...ne znas da se lako izazove pomutnja na stadionu i da se tri puta brojcano slabiji od protivnika...recimo torcida kad se 1988 zaletila na armadu pa ej nastao kaos na stadionu..ovi iz armade bjezali sa stadiona makar ih je u tom trenutku vise bilo...pa bbb kad su se 1989 zaletili na grobare na stadionu jna..ovi masovno bjezanija...bitan ti je psiholoski trenutak...dovoljno ej i 50 ljudi da ako krenu izazovu stampedo protivnickih navijaca..jer tamo ima gro onih koji nisu spremni za tucnjavu..pa pocnu bjezat i time naprave pomutnjun_razbojnik wrote:Nema glavnine, glavnina je recimo bila na stadionu i bježala od homofobnih hordi sa istoka...Englezi kada stignu negdje, okupiraju pubove i privlače pažnju, namjerno ili nevuksadinare wrote:....a nisu svi bas dobili po picki...naletjela je jedna manja grupa na ruse...pa su neki dobili po picki...no izbjegli su glavninu engleskih navijaca...no nije zabiljezena tucnjava nasih navijaca u parizu protiv srba i navijaca psg-a...to 'nasi' mediji nisu prenjeli...osim narod.hr i jos pokojeg manjeg portalabogomdani wrote:Ja sam bas cuo suprotno..briti su kao htjeli da pokazu tko je glavni,pa dobili po picki..vuksadinare wrote:pa da....recimo nas su odmah kaznili zbog jednog navijaca koji ej utrcao u teren..a engleze,ruse,njemce i poljake jos ne..pogotovo ruse koji su izazvali tucnjavu na stadionu...nece biti to dobro....bogomdani wrote:
cini se da se vidi tko je BOSS...
2015-09-08
dawson wrote:vuksadinare wrote: hrvate i turke
Stvarno ovo turčenje je pomalo zabrinjavajuće već
Pravi izraz je trebao biti "turce i poturice"
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ruski huligani pretukli nevine engleske navijače, iza svega stoji Putin!
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Dr. Beck: Kao narod smo lijeni, debeli, ne znamo jezike, pijemo i pušimo
Page 2 of 9