Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
ti si u qurtzu....brale pa znas da enmas sanse...samo ces bezveze biti nadrkan....Stanojko wrote:mmmmmm....to mi reci!Noor wrote:ha? nisam ja, majke mi...al malo baca na meneYehudi wrote:provocator wrote:A viđe ove mlade Slovenke.
Noor......?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja_333 wrote:da, Kumrovec pa New York, onda tek Pariz.provocator wrote:Da je Kumrovec najpoznatije selo na svijetu kažu sami Kumrovčani na svojem portalu.
Rekli su -selo - a ne velegrad
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ali ima i nešto dobrog u tome.kaja_333 wrote:
da, Kumrovec pa New York, onda tek Pariz.
očuvano je autohtono zagorsko selo.
2014-12-30
Milfartizanka.Stanojko wrote:mmmmmm....to mi reci!Noor wrote:ha? nisam ja, majke mi...al malo baca na meneYehudi wrote:provocator wrote:A viđe ove mlade Slovenke.
Noor......?
Guest- Guest
kaja....od druga tita nema veceg..od tamo gdje ej on..to je cio svijet..nema pariz..new york...cile mile..mozda ej samo vece i poznatije selo lepe brenekaja_333 wrote:da, Kumrovec pa New York, onda tek Pariz.provocator wrote:Da je Kumrovec najpoznatije selo na svijetu kažu sami Kumrovčani na svojem portalu.
2015-09-08
ma pa to ti je isto velegrad, Kumrovec, nema tko ne zna za njega. Kada stranci pitaju za Split ili Zagreb samo kažeš od - Kumrovca 300 km desno ili 700 km južno .Yehudi wrote:kaja_333 wrote:da, Kumrovec pa New York, onda tek Pariz.provocator wrote:Da je Kumrovec najpoznatije selo na svijetu kažu sami Kumrovčani na svojem portalu.
Rekli su -selo - a ne velegrad
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisam bila, nemam pojma, valjda je.veber wrote:ali ima i nešto dobrog u tome.kaja_333 wrote:
da, Kumrovec pa New York, onda tek Pariz.
očuvano je autohtono zagorsko selo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hoće li im posudit onaj šator, da ne pokisnu..
Ne treba im još koja bolest..
Last edited by IvyTeasdale on Fri 27 May - 13:12; edited 1 time in total
2014-04-12
kakve sanse?vuksadinare wrote:ti si u qurtzu....brale pa znas da enmas sanse...samo ces bezveze biti nadrkan....Stanojko wrote:mmmmmm....to mi reci!Noor wrote:ha? nisam ja, majke mi...al malo baca na meneYehudi wrote:provocator wrote:A viđe ove mlade Slovenke.
Noor......?
I tata bi sine....provocator wrote:A viđe ove mlade Slovenke.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
vuksadinare wrote:kaja....od druga tita nema veceg..od tamo gdje ej on..to je cio svijet..nema pariz..new york...cile mile..mozda ej samo vece i poznatije selo lepe brenekaja_333 wrote:da, Kumrovec pa New York, onda tek Pariz.provocator wrote:Da je Kumrovec najpoznatije selo na svijetu kažu sami Kumrovčani na svojem portalu.
dođi i ti, neće te partizanke pojest...eto, nisu ni mene ujke ovdje
Guest- Guest
pa ni kod ove ni kod noor...cetnik si..jos ajd da si ustasa...ovako brada,subara,miomirisi iz usta po sljivi ranki i prasetini..ne ide to zajedno..Stanojko wrote:kakve sanse?vuksadinare wrote:ti si u qurtzu....brale pa znas da enmas sanse...samo ces bezveze biti nadrkan....Stanojko wrote:mmmmmm....to mi reci!Noor wrote:ha? nisam ja, majke mi...al malo baca na meneYehudi wrote:provocator wrote:A viđe ove mlade Slovenke.
Noor......?
2015-09-08
..znam da nece..bojimse da ce me samo iskoristiti..a cuvam se za soru....Noor wrote:vuksadinare wrote:kaja....od druga tita nema veceg..od tamo gdje ej on..to je cio svijet..nema pariz..new york...cile mile..mozda ej samo vece i poznatije selo lepe brenekaja_333 wrote:da, Kumrovec pa New York, onda tek Pariz.provocator wrote:Da je Kumrovec najpoznatije selo na svijetu kažu sami Kumrovčani na svojem portalu.
dođi i ti, neće te partizanke pojest...eto, nisu ni mene ujke ovdje
2015-09-08
Hrvati su dobro živili samo kad su ih vodili Zagorci od ovih kockastoglavih ode sve u 3pm....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
E, jbga...Nista onda. A toliko toga sam planirao...vuksadinare wrote:pa ni kod ove ni kod noor...cetnik si..jos ajd da si ustasa...ovako brada,subara,miomirisi iz usta po sljivi ranki i prasetini..ne ide to zajedno..Stanojko wrote:kakve sanse?vuksadinare wrote:ti si u qurtzu....brale pa znas da enmas sanse...samo ces bezveze biti nadrkan....Stanojko wrote:mmmmmm....to mi reci!Noor wrote:ha? nisam ja, majke mi...al malo baca na meneYehudi wrote:provocator wrote:A viđe ove mlade Slovenke.
Noor......?
Inače bude ondje jako lijepih cura.provocator wrote:A viđe ove mlade Slovenke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor wrote:Yehudi wrote:Noor wrote:vuksadinare wrote:....u kumrovcu ce u subotu biti lozinka za ulaz..'drugovi za mnom...'...a odgovor..'...sa titom naprijed'prckov wrote:triput ura za kumrovec
da..Sora i ja idemo
Znam ja dvojicu starijih ljudi koji redovito idu u Kumrovec i po dva puta godišnje.
jedan je povratnik iz Australije pa se doselio u kuću do ovoga, sasvim slučajno ali eto, našli su se.
jel i ti ideš?
Nisam do sada išao.
No ako me pozivaš na druženje, mogli bismo se dogovoriti
2014-04-20
....a sta's nisi ni prvi ni zadnji koji se zajeb'oStanojko wrote:E, jbga...Nista onda. A toliko toga sam planirao...vuksadinare wrote:pa ni kod ove ni kod noor...cetnik si..jos ajd da si ustasa...ovako brada,subara,miomirisi iz usta po sljivi ranki i prasetini..ne ide to zajedno..Stanojko wrote:kakve sanse?vuksadinare wrote:ti si u qurtzu....brale pa znas da enmas sanse...samo ces bezveze biti nadrkan....Stanojko wrote:mmmmmm....to mi reci!Noor wrote:ha? nisam ja, majke mi...al malo baca na meneYehudi wrote:provocator wrote:A viđe ove mlade Slovenke.
Noor......?
2015-09-08
di vlaj prođe tu ni trava raste..di hercegovac prođe ni para ostaje...v_vlado wrote:Hrvati su dobro živili samo kad su ih vodili Zagorci od ovih kockastoglavih ode sve u 3pm....
2015-09-08
jastreb wrote:Inače bude ondje jako lijepih cura.provocator wrote:A viđe ove mlade Slovenke.
jesi li ti išao? Imaš li slika kakvih od tamo..........zalipi tu.
2014-04-20
dan gerijatrijeIvyTeasdale wrote:Hoće li im posudit onaj šator, da ne pokisnu..
2014-12-30
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kumrovec 2016.
» Kinezi stigli u Kumrovec
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'
» Kinezi stigli u Kumrovec
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'