Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
Sad ću ti otkriti nešto...Mali trik...Znaš kad ćeš znati kad je ije ili je...Upotrijebiš vašu ekavicu...Pa ako je duže eeeeeee...Onda je ije...Ako je kratko eee onda je je...Ne patim od toga...Starhemberg wrote:Ti činiš jer nemaš neko znanje pravopisa...sorry, ali sam se odaješ.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ako je ekavica moja (a nije, jer ijekavicom govorim i pisem) kako onda ijekavicom pisem puno bolje od tebe? :)red wolf wrote:Sad ću ti otkriti nešto...Mali trik...Znaš kad ćeš znati kad je ije ili je...Upotrijebiš vašu ekavicu...Pa ako je duže eeeeeee...Onda je ije...Ako je kratko eee onda je je...Ne patim od toga...Starhemberg wrote:Ti činiš jer nemaš neko znanje pravopisa...sorry, ali sam se odaješ.
Guest- Guest
red wolf wrote:Sve ok...Ali, ja znam tko sam, gdje jesam i gdje ću biti...Jesi li shvatio?...Znaš, mi Hrvati znamo zašto činimo takve pogriješke...Poglavito č i ć...Ali i je i ije...Otkud bi ti to znao, jel'?Starhemberg wrote:Jest, ali ne 10 puta zaredom...cijelini, razumijeti...žao mi je što ti to moram reći, nisi baš pismen.red wolf wrote:Ljudski je griješiti...Za razliku od vas ja znam tko sam, gdje jesam i gdje ću biti...Starhemberg wrote:Ti nisi sposoban riječ razumjeti ni napisati. Toliko.red wolf wrote:Ne. Nisi sposoban razumijeti. Da jesi. Razumio bi. A sad ću se pridržavati tvog savjeta. Barem kad si ti u pitanju.Starhemberg wrote:Ma vidim da trolaš, wolf, pa sam zanemario, što drugo.
A zašto " vi Hrvati " činite te pogriješke ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jugoslavija je past time , vrlo loš projekt a nemam volje ulazit u raspravu zašto jer ja znam za sebe zašto a vi filozofirajte .....no Tito kad je u pitanju ovo van tj svijet ajmo to tako reci , ma šta unutar ovih prostora netko mislio o njemu je bio faca i ono ......triba to dobro unovcit.
Last edited by RayMabus on 27/5/2016, 23:55; edited 2 times in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Jebiga, imao sam naporan dan...Kad trebam pisati dopis, onda će to biti besprijekorno...Ovakvo nešto, pa da se oko toga brinem, ma zajebi stari...Yehudi wrote:red wolf wrote:Sve ok...Ali, ja znam tko sam, gdje jesam i gdje ću biti...Jesi li shvatio?...Znaš, mi Hrvati znamo zašto činimo takve pogriješke...Poglavito č i ć...Ali i je i ije...Otkud bi ti to znao, jel'?Starhemberg wrote:Jest, ali ne 10 puta zaredom...cijelini, razumijeti...žao mi je što ti to moram reći, nisi baš pismen.red wolf wrote:Ljudski je griješiti...Za razliku od vas ja znam tko sam, gdje jesam i gdje ću biti...Starhemberg wrote:Ti nisi sposoban riječ razumjeti ni napisati. Toliko.red wolf wrote:Ne. Nisi sposoban razumijeti. Da jesi. Razumio bi. A sad ću se pridržavati tvog savjeta. Barem kad si ti u pitanju.Starhemberg wrote:Ma vidim da trolaš, wolf, pa sam zanemario, što drugo.
A zašto " vi Hrvati " to radite ?
red wolf-
2016-02-10
Super. Čestitam.Starhemberg wrote:ako je ekavica moja (a nije, jer ijekavicom govorim i pisem) kako onda ijekavicom pisem puno bolje od tebe? :)red wolf wrote:Sad ću ti otkriti nešto...Mali trik...Znaš kad ćeš znati kad je ije ili je...Upotrijebiš vašu ekavicu...Pa ako je duže eeeeeee...Onda je ije...Ako je kratko eee onda je je...Ne patim od toga...Starhemberg wrote:Ti činiš jer nemaš neko znanje pravopisa...sorry, ali sam se odaješ.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nemojte samo gledati sebe i vlastitu povijest...Nema vaše vlastite povijesti...Vi ste svi ljudi i svi ste povezani...
A skoro sam povjerovao da si ti neka Mahatma duša
kad ono od jedan put - mi, naše, vaše, granica, žilet žica, oružje, nacional
eruptiralo iz tebe. Niti -d- od duhovnosti, harmonije, Univerzuma i Nirvane..............samo mulj
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ali to je tako...Svi ste vi ljudi...To je ono jedino što vas povezuje, a ne dijeli...I duh u vama...Nisam siguran za ovo '' dijeli ''...Ako je pogrešno, nemoj mi uzeti za zlo...Yehudi wrote:red wolf wrote:Nemojte samo gledati sebe i vlastitu povijest...Nema vaše vlastite povijesti...Vi ste svi ljudi i svi ste povezani...
A skoro sam povjerovao da si ti neka Mahatma duša
kad ono od jedan put - mi, naše, vaše, granica, žilet žica, oružje, nacional
eruptiralo iz tebe. Niti -d- od duhovnosti, harmonije, Univerzuma i Nirvane..............samo mulj
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:Jugoslavija je past time , vrlo loš projekt a nemam volje ulazit u raspravu zašto jer ja znam za sebe zašto a vi filozofirajte .....no Tito kad je u pitanju ovo van tj svijet ajmo to tako reci , ma šta unutar ovih prostora netko mislio o njemu je bio faca i ono ......triba to dobro unovcit.
Ne, SFRJ je bio genijalno dobar projekt. Loš je bio i ostao narod koji dan danas kurca ne razumije. Sfrj se nije raspala jer je bila loš projekt nego se raspala jer je narod bio i ostao primitivan. Doć će vam iz dupeta u glavu za nekih 300 godina što ste imali a što ste sjebali. Nije žvaka za seljaka.
Guest- Guest
pones ti vibrator za svaki slučajSora wrote:Bude u kumrovcu lijepo
Ono, dodu prijatelji i drugovi
Ljudi kojima je Zvijezda bilo poput svjetionika u zivotu
LJUDI S VRLIKIM SLOVOM Lj.
. I poneki s velikim K !
( komunisti, sram vas budi koji drugo mislite )
i rezervnih baterija ako evva i noor zaborave
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
čovječered wolf wrote:Sve ok...Ali, ja znam tko sam, gdje jesam i gdje ću biti...Jesi li shvatio?...Znaš, mi Hrvati znamo zašto činimo takve pogreške...Poglavito č i ć...Ali i je i ije...Otkud bi ti to znao, jel'?Starhemberg wrote:Jest, ali ne 10 puta zaredom...cijelini, razumijeti...žao mi je što ti to moram reći, nisi baš pismen.red wolf wrote:Ljudski je griješiti...Za razliku od vas ja znam tko sam, gdje jesam i gdje ću biti...Starhemberg wrote:Ti nisi sposoban riječ razumjeti ni napisati. Toliko.red wolf wrote:Ne. Nisi sposoban razumijeti. Da jesi. Razumio bi. A sad ću se pridržavati tvog savjeta. Barem kad si ti u pitanju.Starhemberg wrote:Ma vidim da trolaš, wolf, pa sam zanemario, što drugo.
ne idi malen ispod zvijezda
ali odkud bi ti to znao
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kumrovec 2016.
» Kinezi stigli u Kumrovec
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'
» Kinezi stigli u Kumrovec