Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
na par tisuca ;-)dijagram wrote:cuje nego sto, na kilometar:)IvyTeasdale wrote:to je drugo,ja tebe privucem mirisom,a meni se ovo" cuje"..:Ddijagram wrote:Kao sto ja pogodim tvojeIvyTeasdale wrote:Nekako sam pogodila tko je otvorio temu..cista slucajnost,naravno :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Neki narodni heroj Ljiljan kurac-palac... Dno...vuksadinare wrote:a gdje si to gledao?..sigurno ne na htv-u..i kako se zove taj film uopce?Stanojko wrote:Jebote, gledao sinoc neki rvatski film, parodija na 2 svetski rat, sa sve nekim ustasama partizanima i cetnicima... Pa da li ste vi ljudi normalni? Nesto gluplje u zivotu nisam video. Dali ste novo znacenje terminu "transfer neprijatnosti"...
(Jedino valja ona partizanka, ne znam ko je glumica, nisam je pre vidjao... :))
vuksadinare wrote:...jos mitraljez i to je to i zapovjed..dajte mi tre-a
što njega guraš..aj se ti podaj mladoj partizanki
Guest- Guest
Ne zanima svijet ni rodno selo Staljina, Pol Pota ili Kim Il Sunga,al naseg provca da:)Starhemberg wrote:Baš je svijet briga za Kumrovec...svjetska atrakcija....
dijagram-
2015-08-09
Tja...mozda (ali samo mozda) ova prva sleva...Usne Stjepana Gnječa wrote:provocator wrote:
Marčelo ima fetiš na pionirke.
takva ti je nasa neovisna filmografija u zadnjih petnaestak godina :DStanojko wrote:Neki narodni heroj Ljiljan kurac-palac... Dno...vuksadinare wrote:a gdje si to gledao?..sigurno ne na htv-u..i kako se zove taj film uopce?Stanojko wrote:Jebote, gledao sinoc neki rvatski film, parodija na 2 svetski rat, sa sve nekim ustasama partizanima i cetnicima... Pa da li ste vi ljudi normalni? Nesto gluplje u zivotu nisam video. Dali ste novo znacenje terminu "transfer neprijatnosti"...
(Jedino valja ona partizanka, ne znam ko je glumica, nisam je pre vidjao... :))
Mislim,prije isto nije nista valjala,i bila je ovisna..haha
2014-04-12
Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
Guest- Guest
ja bi je kao ustasa silovao..nema tu trte mrte partizanke vole u grubo...Noor wrote:vuksadinare wrote:...jos mitraljez i to je to i zapovjed..dajte mi tre-a
što njega guraš..aj se ti podaj mladoj partizanki
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hrvati i parodija..gubitnicka kombinacija..neka nam srbi snime film,barem neke koristi od njih..:DStarhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
2014-04-12
Ne gubi vreme... Ima samo jedna dobra riba i to je to...Starhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
Ne mogu Srbi sve, i na splavovima i u sedmoj umjetnostiIvyTeasdale wrote:hrvati i parodija..gubitnicka kombinacija..neka nam srbi snime film,barem neke koristi od njih..:DStarhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
Guest- Guest
a i njihovi su za quratz u posljednje vrijeme..non stop vrte onu seriju ravna goraIvyTeasdale wrote:hrvati i parodija..gubitnicka kombinacija..neka nam srbi snime film,barem neke koristi od njih..:DStarhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
2015-09-08
Hrvatice se ne bi slozile sa tobom...Starhemberg wrote:Ne mogu Srbi sve, i na splavovima i u sedmoj umjetnostiIvyTeasdale wrote:hrvati i parodija..gubitnicka kombinacija..neka nam srbi snime film,barem neke koristi od njih..:DStarhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
:DStarhemberg wrote:Ne mogu Srbi sve, i na splavovima i u sedmoj umjetnostiIvyTeasdale wrote:hrvati i parodija..gubitnicka kombinacija..neka nam srbi snime film,barem neke koristi od njih..:DStarhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
Mogu,mogu..prirodno nadareni..8-)
2014-04-12
Pa ne gledaš film samo zbog toga, holivudska je to koncepcija.Stanojko wrote:Ne gubi vreme... Ima samo jedna dobra riba i to je to...Starhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
Guest- Guest
...ma supermeni..osim kad zagusti..onda su ptica trkacicaStarhemberg wrote:Ne mogu Srbi sve, i na splavovima i u sedmoj umjetnostiIvyTeasdale wrote:hrvati i parodija..gubitnicka kombinacija..neka nam srbi snime film,barem neke koristi od njih..:DStarhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
2015-09-08
Eto!IvyTeasdale wrote::DStarhemberg wrote:Ne mogu Srbi sve, i na splavovima i u sedmoj umjetnostiIvyTeasdale wrote:hrvati i parodija..gubitnicka kombinacija..neka nam srbi snime film,barem neke koristi od njih..:DStarhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
Onda ok, ako ti tako kažešIvyTeasdale wrote::DStarhemberg wrote:Ne mogu Srbi sve, i na splavovima i u sedmoj umjetnostiIvyTeasdale wrote:hrvati i parodija..gubitnicka kombinacija..neka nam srbi snime film,barem neke koristi od njih..:DStarhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
Guest- Guest
to ih ideoloski manipulisu..tko je antifasist manji,ima da postane veci..mrzi susjede i zaboravi da je gladan i opljackan..vuksadinare wrote:a i njihovi su za quratz u posljednje vrijeme..non stop vrte onu seriju ravna goraIvyTeasdale wrote:hrvati i parodija..gubitnicka kombinacija..neka nam srbi snime film,barem neke koristi od njih..:DStarhemberg wrote:Taj je film parodija...nisam gledao no ne čini se loše.
2014-04-12
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kumrovec 2016.
» Kinezi stigli u Kumrovec
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'
» Kinezi stigli u Kumrovec
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'