Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
Da je Kumrovec najpoznatije selo na svijetu kažu sami Kumrovčani na svojem portalu.
Inače... Manifestacija “Dan mladosti i radosti 2016″ u organizaciji Saveza društava “Josip Broz Tito” Hrvatske održati će se u subotu 28.05.2016.
Evo prave teme za naše forumaše.
kumrovec
Inače... Manifestacija “Dan mladosti i radosti 2016″ u organizaciji Saveza društava “Josip Broz Tito” Hrvatske održati će se u subotu 28.05.2016.
Evo prave teme za naše forumaše.
kumrovec
Re: Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
Jebote, gledao sinoc neki rvatski film, parodija na 2 svetski rat, sa sve nekim ustasama partizanima i cetnicima... Pa da li ste vi ljudi normalni? Nesto gluplje u zivotu nisam video. Dali ste novo znacenje terminu "transfer neprijatnosti"...
(Jedino valja ona partizanka, ne znam ko je glumica, nisam je pre vidjao... :))
a gdje si to gledao?..sigurno ne na htv-u..i kako se zove taj film uopce?Stanojko wrote:Jebote, gledao sinoc neki rvatski film, parodija na 2 svetski rat, sa sve nekim ustasama partizanima i cetnicima... Pa da li ste vi ljudi normalni? Nesto gluplje u zivotu nisam video. Dali ste novo znacenje terminu "transfer neprijatnosti"...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
triput ura za kumrovec
2014-04-19
....u kumrovcu ce u subotu biti lozinka za ulaz..'drugovi za mnom...'...a odgovor..'...sa titom naprijed'prckov wrote:triput ura za kumrovec
2015-09-08
vuksadinare wrote:....u kumrovcu ce u subotu biti lozinka za ulaz..'drugovi za mnom...'...a odgovor..'...sa titom naprijed'prckov wrote:triput ura za kumrovec
da..Sora i ja idemo
Guest- Guest
a evva?...bu i ona isla?Noor wrote:vuksadinare wrote:....u kumrovcu ce u subotu biti lozinka za ulaz..'drugovi za mnom...'...a odgovor..'...sa titom naprijed'prckov wrote:triput ura za kumrovec
da..Sora i ja idemo
2015-09-08
vuksadinare wrote:a evva?...bu i ona isla?Noor wrote:vuksadinare wrote:....u kumrovcu ce u subotu biti lozinka za ulaz..'drugovi za mnom...'...a odgovor..'...sa titom naprijed'prckov wrote:triput ura za kumrovec
da..Sora i ja idemo
valjda bu...kaj je red...je red
Guest- Guest
Nekako sam pogodila tko je otvorio temu..cista slucajnost,naravno :D
2014-04-12
Kao sto ja pogodim tvojeIvyTeasdale wrote:Nekako sam pogodila tko je otvorio temu..cista slucajnost,naravno :D
dijagram-
2015-08-09
..ona je u istri..ona ce biti prvi nositelj stafete a hajmi drugi...gnjec treci...provocator posljednji..a ti dajes pris..pardon zakletvu drugu tituNoor wrote:vuksadinare wrote:a evva?...bu i ona isla?Noor wrote:vuksadinare wrote:....u kumrovcu ce u subotu biti lozinka za ulaz..'drugovi za mnom...'...a odgovor..'...sa titom naprijed'prckov wrote:triput ura za kumrovec
da..Sora i ja idemo
2015-09-08
to je drugo,ja tebe privucem mirisom,a meni se ovo" cuje"..:Ddijagram wrote:Kao sto ja pogodim tvojeIvyTeasdale wrote:Nekako sam pogodila tko je otvorio temu..cista slucajnost,naravno :D
2014-04-12
dala sam je dvaputa...može i trećivuksadinare wrote:..ona je u istri..ona ce biti prvi nositelj stafete a hajmi drugi...gnjec treci...provocator posljednji..a ti dajes pris..pardon zakletvu drugu tituNoor wrote:vuksadinare wrote:a evva?...bu i ona isla?Noor wrote:vuksadinare wrote:....u kumrovcu ce u subotu biti lozinka za ulaz..'drugovi za mnom...'...a odgovor..'...sa titom naprijed'prckov wrote:triput ura za kumrovec
da..Sora i ja idemo
SFSN
Guest- Guest
Baš je svijet briga za Kumrovec...svjetska atrakcija....
Guest- Guest
cuje nego sto, na kilometar:)IvyTeasdale wrote:to je drugo,ja tebe privucem mirisom,a meni se ovo" cuje"..:Ddijagram wrote:Kao sto ja pogodim tvojeIvyTeasdale wrote:Nekako sam pogodila tko je otvorio temu..cista slucajnost,naravno :D
dijagram-
2015-08-09
provocator-
2015-08-11
...jos mitraljez i to je to i zapovjed..dajte mi tre-a
2015-09-08
jesu vikali da se makne sator,da glume subnor,da kad je to bilo,a sad slave kumrovec..izgubili osjecaj za kronologiju..i jos neke :DStarhemberg wrote:Baš je svijet briga za Kumrovec...svjetska atrakcija....
2014-04-12
na par tisuca ;-)dijagram wrote:cuje nego sto, na kilometar:)IvyTeasdale wrote:to je drugo,ja tebe privucem mirisom,a meni se ovo" cuje"..:Ddijagram wrote:Kao sto ja pogodim tvojeIvyTeasdale wrote:Nekako sam pogodila tko je otvorio temu..cista slucajnost,naravno :D
2014-04-12
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kumrovec 2016.
» Kinezi stigli u Kumrovec
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'
» Kinezi stigli u Kumrovec
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'