Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
Noor wrote:vuksadinare wrote:....u kumrovcu ce u subotu biti lozinka za ulaz..'drugovi za mnom...'...a odgovor..'...sa titom naprijed'prckov wrote:triput ura za kumrovec
da..Sora i ja idemo
Ma ne . U Irskoj sam, nije bilo svijona za
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
dzango wrote:
Sasvim je sigurno - kad srbi zele nadmasiti rvate u laganju, kojekskvim zlocinima i pizdarijama tipa Sirenja bratstva putem zice i noza , uspije im to .
Ovo s promjenama identiteta druga Tita je takva monstruozna gluparija , bezvezarija , da ostanes otvorenih usta cega se ne sjeti srbijanac
Steta...bas bi se proveleSora wrote:Noor wrote:vuksadinare wrote:....u kumrovcu ce u subotu biti lozinka za ulaz..'drugovi za mnom...'...a odgovor..'...sa titom naprijed'prckov wrote:triput ura za kumrovec
da..Sora i ja idemo
Ma ne . U Irskoj sam, nije bilo svijona za
Guest- Guest
ja bih vama izbrisao krpice, šoping. ugradio mod za vožnju, a pogotovo dodatni za parkiranje.... :PIvyTeasdale wrote:nikako prebolit..ha,jastrebe?! Pa odrasti vise..:Djastreb wrote:Ma zanima me od JNA. Uzeo bi opasač i onu malu tobricu.
Ja bih vam svima izbrisala iz memorije vojsku,automobile,ponekima i sport..ne biste imali vise o cemu pricat,a ni mislit :D
2014-12-30
A seks?IvyTeasdale wrote:nikako prebolit..ha,jastrebe?! Pa odrasti vise..:Djastreb wrote:Ma zanima me od JNA. Uzeo bi opasač i onu malu tobricu.
Ja bih vam svima izbrisala iz memorije vojsku,automobile,ponekima i sport..ne biste imali vise o cemu pricat,a ni mislit :D
jebo vas diktator u prkno, ko što vas je i jebo
Bude u kumrovcu lijepo
Ono, dodu prijatelji i drugovi
Ljudi kojima je Zvijezda bilo poput svjetionika u zivotu
LJUDI S VRLIKIM SLOVOM Lj.
. I poneki s velikim K !
( komunisti, sram vas budi koji drugo mislite )
Ono, dodu prijatelji i drugovi
Ljudi kojima je Zvijezda bilo poput svjetionika u zivotu
LJUDI S VRLIKIM SLOVOM Lj.
. I poneki s velikim K !
( komunisti, sram vas budi koji drugo mislite )
Pazi samo da ti nešto ne uleti u ta otvorena usta. Lepo ti piše na spomeniku. Doduše piše i ono na tarabi.Sora wrote:dzango wrote:
Sasvim je sigurno - kad srbi zele nadmasiti rvate u laganju, kojekskvim zlocinima i pizdarijama tipa Sirenja bratstva putem zice i noza , uspije im to .
Ovo s promjenama identiteta druga Tita je takva monstruozna gluparija , bezvezarija , da ostanes otvorenih usta cega se ne sjeti srbijanac
marcellus wrote:jebo vas diktator u prkno, ko što vas je i jebo
Bolje u prkno neg u glavu
Ovo s prknom nije tak ni lose , jel marcelko ?
ja to sve imam,odnosno nemam..next :Dveber wrote:ja bih vama izbrisao krpice, šoping. ugradio mod za vožnju, a pogotovo dodatni za parkiranje.... :PIvyTeasdale wrote:nikako prebolit..ha,jastrebe?! Pa odrasti vise..:Djastreb wrote:Ma zanima me od JNA. Uzeo bi opasač i onu malu tobricu.
Vi ste ptedvidljiviji ;-)
2014-04-11
to ne treba brisat..naprotiv,to vam se ostavi da vise patite..kako se moglo,a vise se ne moze B-)dzango wrote:A seks?IvyTeasdale wrote:nikako prebolit..ha,jastrebe?! Pa odrasti vise..:Djastreb wrote:Ma zanima me od JNA. Uzeo bi opasač i onu malu tobricu.
2014-04-11
jojj, darling. danas ti muškarci krivi? :PIvyTeasdale wrote:to ne treba brisat..naprotiv,to vam se ostavi da vise patite..kako se moglo,a vise se ne moze B-)dzango wrote:A seks?
2014-12-30
samo mi pokvareni um on..;Pveber wrote:jojj, darling. danas ti muškarci krivi? :PIvyTeasdale wrote:to ne treba brisat..naprotiv,to vam se ostavi da vise patite..kako se moglo,a vise se ne moze B-)dzango wrote:A seks?
2014-04-11
Nemaš pojma. Seks zauzima 90% muškog hard diska u mozgu. Sve ostalo stane na onih preostalih 10%. A fala Bogu, još se može. Još nekihb 20 godina a posle ćemo da vidimo.IvyTeasdale wrote:to ne treba brisat..naprotiv,to vam se ostavi da vise patite..kako se moglo,a vise se ne moze B-)dzango wrote:A seks?IvyTeasdale wrote:nikako prebolit..ha,jastrebe?! Pa odrasti vise..:Djastreb wrote:Ma zanima me od JNA. Uzeo bi opasač i onu malu tobricu.
zatopliloIvyTeasdale wrote:samo mi pokvareni um on..;Pveber wrote:jojj, darling. danas ti muškarci krivi? :PIvyTeasdale wrote:to ne treba brisat..naprotiv,to vam se ostavi da vise patite..kako se moglo,a vise se ne moze B-)dzango wrote:A seks?
pogledaj pp
2014-12-30
nisam rekla koliki je njegov ufio,a ni umanjivala znacaj..samo da vam ne bih tu memoriju brisala,i pojasnila ;P a,to sto se vi volite tjesit,to je ljudski 8-)dzango wrote:Nemaš pojma. Seks zauzima 90% muškog hard diska u mozgu. Sve ostalo stane na onih preostalih 10%. A fala Bogu, još se može. Još nekihb 20 godina a posle ćemo da vidimo.IvyTeasdale wrote:to ne treba brisat..naprotiv,to vam se ostavi da vise patite..kako se moglo,a vise se ne moze B-)dzango wrote:A seks?IvyTeasdale wrote:nikako prebolit..ha,jastrebe?! Pa odrasti vise..:Djastreb wrote:Ma zanima me od JNA. Uzeo bi opasač i onu malu tobricu.
2014-04-11
takav mi je dan da sam zlockasta..nema veze s godisnjim dobom ;Dveber wrote:zatopliloIvyTeasdale wrote:samo mi pokvareni um on..;Pveber wrote:jojj, darling. danas ti muškarci krivi? :PIvyTeasdale wrote:to ne treba brisat..naprotiv,to vam se ostavi da vise patite..kako se moglo,a vise se ne moze B-)dzango wrote:A seks?
pogledaj pp
2014-04-11
ne koprcaj se :PIvyTeasdale wrote:nisam rekla koliki je njegov ufio,a ni umanjivala znacaj..samo da vam ne bih tu memoriju brisala,i pojasnila ;P a,to sto se vi volite tjesit,to je ljudski 8-)
2014-12-30
sada bu džango ponudio pljeskanje...IvyTeasdale wrote:takav mi je dan da sam zlockasta..nema veze s godisnjim dobom ;D
2014-12-30
jastreb wrote:Ma zanima me od JNA. Uzeo bi opasač i onu malu tobricu.
Mislim da imam takvu torbicu negdi u šupi, garaži. A i opasač se može naći, samo ne znam na koji misliš.
Onaj vojnički ili oficirski.
Ma sve se može naći na netu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Znam, ti bi je povećala na 100%. Pa posle pričate kako smo divljaci, nekulturni i manijaci. Samo se ti namestiIvyTeasdale wrote:nisam rekla koliki je njegov ufio,a ni umanjivala znacaj..samo da vam ne bih tu memoriju brisala,i pojasnila ;P a,to sto se vi volite tjesit,to je ljudski 8-)dzango wrote:Nemaš pojma. Seks zauzima 90% muškog hard diska u mozgu. Sve ostalo stane na onih preostalih 10%. A fala Bogu, još se može. Još nekihb 20 godina a posle ćemo da vidimo.IvyTeasdale wrote:to ne treba brisat..naprotiv,to vam se ostavi da vise patite..kako se moglo,a vise se ne moze B-)dzango wrote:A seks?IvyTeasdale wrote:nikako prebolit..ha,jastrebe?! Pa odrasti vise..:Djastreb wrote:Ma zanima me od JNA. Uzeo bi opasač i onu malu tobricu.
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kumrovec 2016.
» Kinezi stigli u Kumrovec
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'
» Kinezi stigli u Kumrovec
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'
Page 6 of 10