pravo na izbor/život
Page 9 of 34
Page 9 of 34 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34
Re: pravo na izbor/život
naravno da je vece..pa marc je prilagođen..uostalom,kao da je sramota imat IQ 90..to je otprilike AIQ u Hrv.deda getting old wrote:malo sam ljubomoran na marcelusa, tržište za njegove ideje je veće nego za mojer_nevjesta wrote:.. ono što oni s IQ 90 misle, vole i žele čutideda getting old wrote:nemaš ni ti, zanima te samo kako izgraditi vlastiti društveni status glumeći da si borac za
...mnogo veće
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
da...mislim da ima kompleks na fizicki izgled..a mozda je i muz varao..ili joj je netko u obitelji homic...ne znam...ali mi djeluje preradikalno..osvetnicki...IvyTeasdale wrote:Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.vuksadinare wrote:a jos vise homice..dam se kladit da ima neki problem u obitelji...ona svemu pristupa preradikalno sa nekim gnjevom koji uspijeva prekriti ali vidi se to..vuksadinare wrote:..ja osobno mislim da ona misli vrlo ozbiljno...docepali se ona vlasti....orban i ekipa bit ce goli quratz prema njoj...ne sviđa mi se ona nesto..makar sam desnica...mislim da ima neki jeben kompleks.....mrzi zene...IvyTeasdale wrote:da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko wrote:
Bas to. Zivot nije igra! Ako nisi sposoban(na) nemoj da se jebes!
vidi boga ti, došlo ti iz dupeta u glavu...jasno da život nije igra, zato ga ni ne začinji tamo gdje ne misliš ozbiljno.
Guest- Guest
antipatična je skroz. ima zao pogled, ta mrzi sve oko sebe....IvyTeasdale wrote:Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.
2014-12-30
ma to se rodi..bezobzirnost i beskrupuloznost..kakav osobni "neuspjeh" samo pojacava te i druge divne osobine.vuksadinare wrote:..meni vise osvetnicki...i ne zeli da joj se ista isprijeci na tom putu..osveta je kompleksna stvar..ali i najjaca nit vodilja prema cilju..bez obzira na prepreke..u tu svrhu dobro koristi neke segmente drustva...vrlo opasna zena...IvyTeasdale wrote:nikakvi vjerski ekstremisti nisu dobri,ni u jednoj vjeri..vuksadinare wrote:..ja osobno mislim da ona misli vrlo ozbiljno...docepali se ona vlasti....orban i ekipa bit ce goli quratz prema njoj...ne sviđa mi se ona nesto..makar sam desnica...mislim da ima neki jeben kompleks.....mrzi zene...IvyTeasdale wrote:da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
A,da izgleda ambiciozno,to svakako..
2014-04-12
ma ne bi ona to "vidjela",da je muz vara..:Dvuksadinare wrote:da...mislim da ima kompleks na fizicki izgled..a mozda je i muz varao..ili joj je netko u obitelji homic...ne znam...ali mi djeluje preradikalno..osvetnicki...IvyTeasdale wrote:Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.vuksadinare wrote:a jos vise homice..dam se kladit da ima neki problem u obitelji...ona svemu pristupa preradikalno sa nekim gnjevom koji uspijeva prekriti ali vidi se to..vuksadinare wrote:..ja osobno mislim da ona misli vrlo ozbiljno...docepali se ona vlasti....orban i ekipa bit ce goli quratz prema njoj...ne sviđa mi se ona nesto..makar sam desnica...mislim da ima neki jeben kompleks.....mrzi zene...IvyTeasdale wrote:da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
2014-04-12
da, radi javnu stigmatizaciju i jasno da ne želi, jer ako je imalo pametna onda zna da joj neće proći ništa što bi se jednom moglo sukobiti ili direktno zahvatiti osobne interese većine katoličkih licemjera, budući da će takvi 'pravednički' demonstrirati na ulicama, a na referendumu će glatko zaokužiti nededa getting old wrote:
Markić ne želi referendum, bar ne još. Cilj je stigmatizacija, javni progon osoba koje obavljaju pobačaj, žena i bolničkog osoblja. Ako to uspije, onda ide referendum.
... jer što ako se oni ili njihova djeca nađu u situaciji da im to zatreba?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
...cak se i karamarku ne sviđa..a i dobrom dijelu desnice...jedino bandicu...ali bandic preko nje vidi glasove za sebe i nista drugo..on i sa hamdijom ako treba radi glasova..veber wrote:antipatična je skroz. ima zao pogled, ta mrzi sve oko sebe....IvyTeasdale wrote:Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.
2015-09-08
van okvira njenih vrijednosti svakako ne toleriraveber wrote:antipatična je skroz. ima zao pogled, ta mrzi sve oko sebe....IvyTeasdale wrote:Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.
2014-04-12
možda je samo iskren vjernik, pa mrzi ono što sotona čini drugim ljudima oko nje i vjeruje kako je upletena u neku kozmičku bitku između dobra i zla, između svijetla i tameveber wrote:antipatična je skroz. ima zao pogled, ta mrzi sve oko sebe....IvyTeasdale wrote:Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.
Guest- Guest
ona je hercegovka po porijeklu...znas onaj vic..sjede u restoranu hercegovac i zena...viknu muz hercegovac...gle ulazi stipe i ljubavnica mu..na to ce zena od ovog hercegovca...'muci nasa je bolja'IvyTeasdale wrote:ma ne bi ona to "vidjela",da je muz vara..:Dvuksadinare wrote:da...mislim da ima kompleks na fizicki izgled..a mozda je i muz varao..ili joj je netko u obitelji homic...ne znam...ali mi djeluje preradikalno..osvetnicki...IvyTeasdale wrote:Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.vuksadinare wrote:a jos vise homice..dam se kladit da ima neki problem u obitelji...ona svemu pristupa preradikalno sa nekim gnjevom koji uspijeva prekriti ali vidi se to..vuksadinare wrote:..ja osobno mislim da ona misli vrlo ozbiljno...docepali se ona vlasti....orban i ekipa bit ce goli quratz prema njoj...ne sviđa mi se ona nesto..makar sam desnica...mislim da ima neki jeben kompleks.....mrzi zene...IvyTeasdale wrote:da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
2015-09-08
r_nevjesta wrote:da, radi javnu stigmatizaciju i jasno da ne želi, jer ako je imalo pametna onda zna da joj neće proći ništa što bi se jednom moglo sukobiti ili direktno zahvatiti osobne interese većine katoličkih licemjera, budući da će takvi 'pravednički' demonstrirati na ulicama, a na referendumu će glatko zaokužiti nededa getting old wrote:
Markić ne želi referendum, bar ne još. Cilj je stigmatizacija, javni progon osoba koje obavljaju pobačaj, žena i bolničkog osoblja. Ako to uspije, onda ide referendum.
... jer što ako se oni ili njihova djeca nađu u situaciji da im to zatreba?
dok god je pobačaj društveno prihvatljiv referendum vjerojatno ne bi prošao
Guest- Guest
Onda nije iskrena vjernica, onda je predana manihejstvu, istočnjačkoj gnozi što bi rekao jedan forumaš Dođe desnici nešto kao Sheloba Sauronu, ne može je vidjeti, no korisna jededa getting old wrote:možda je samo iskren vjernik, pa mrzi ono što sotona čini drugim ljudima oko nje i vjeruje kako je upletena u neku kozmičku bitku između dobra i zla, između svijetla i tameveber wrote:antipatična je skroz. ima zao pogled, ta mrzi sve oko sebe....IvyTeasdale wrote:Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.
Guest- Guest
ni tebi nitko ne brani drastično spustiti kriterijededa getting old wrote:malo sam ljubomoran na marcelusa, tržište za njegove ideje je veće nego za moje
...mnogo veće
2014-04-12
Ne razumemo se... Never mind.Noor wrote:Stanojko wrote:
Bas to. Zivot nije igra! Ako nisi sposoban(na) nemoj da se jebes!
vidi boga ti, došlo ti iz dupeta u glavu...jasno da život nije igra, zato ga ni ne začinji tamo gdje ne misliš ozbiljno.
dobar :Dvuksadinare wrote:ona je hercegovka po porijeklu...znas onaj vic..sjede u restoranu hercegovac i zena...viknu muz hercegovac...gle ulazi stipe i ljubavnica mu..na to ce zena od ovog hercegovca...'muci nasa je bolja'IvyTeasdale wrote:ma ne bi ona to "vidjela",da je muz vara..:Dvuksadinare wrote:da...mislim da ima kompleks na fizicki izgled..a mozda je i muz varao..ili joj je netko u obitelji homic...ne znam...ali mi djeluje preradikalno..osvetnicki...IvyTeasdale wrote:Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.vuksadinare wrote:a jos vise homice..dam se kladit da ima neki problem u obitelji...ona svemu pristupa preradikalno sa nekim gnjevom koji uspijeva prekriti ali vidi se to..vuksadinare wrote:..ja osobno mislim da ona misli vrlo ozbiljno...docepali se ona vlasti....orban i ekipa bit ce goli quratz prema njoj...ne sviđa mi se ona nesto..makar sam desnica...mislim da ima neki jeben kompleks.....mrzi zene...IvyTeasdale wrote:da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
2014-04-12
Starhemberg wrote:Onda nije iskrena vjernica, onda je predana manihejstvu, istočnjačkoj gnozi što bi rekao jedan forumaš Dođe desnici nešto kao Sheloba Sauronu, ne može je vidjeti, no korisna jededa getting old wrote:možda je samo iskren vjernik, pa mrzi ono što sotona čini drugim ljudima oko nje i vjeruje kako je upletena u neku kozmičku bitku između dobra i zla, između svijetla i tameveber wrote:antipatična je skroz. ima zao pogled, ta mrzi sve oko sebe....IvyTeasdale wrote:Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.
Meni se tako čini iz njenog nastupa, da sve radi iz svojih dubokih uvjerenja, a ne zbog afiniteta prema desnici, HDZu itd.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ona je hercegovka po porijeklu...znas onaj vic..sjede u restoranu hercegovac i zena...viknu muz hercegovac...gle ulazi stipe i ljubavnica mu..na to ce zena od ovog hercegovca...'muci nasa je bolja'
2014-12-30
ja sam te razumjela i slažem se s tobom, u ozbiljnim stvarima potpuno vjerujem jedino sebi :DStanojko wrote:Ne razumemo se... Never mind.
2014-04-12
tako i markicka..sto bi selo reklo da se ide rastat...bolje onda pregrist muzeve izlete i iskalit bijes na nekom drugom...ili ne znm naci izlaz u radikalnim stvarima poput vjere...i slicno
2015-09-08
meni se doima kao kontrol frikdeda getting old wrote:Meni se tako čini iz njenog nastupa, da sve radi iz svojih dubokih uvjerenja
2014-04-12
Page 9 of 34 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 9 of 34