pravo na izbor/život
Page 8 of 34
Page 8 of 34 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34
Re: pravo na izbor/život
Ne budi licemerna, ako je abortus legitimno sredstvo kontrole radjanja, ne treba ti zastita, zar ne? Cuo sam za slucajeve zena koje su imale i vise od 10 abortusa. Sta fali?Noor wrote:Stanojko wrote:Ma batali padobran. Jel imas seks bez zastite?Noor wrote:Stanojko wrote:Pa o tome ti sve vreme i pricam sele. Da li je moguce da imas seks bez ikakve zastite!? Zar se ne slazes da treba da budes odgovorna prema sebi?Noor wrote:Stanojko wrote:Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?
Ako sam dovoljno glup da napumpam cicu onda da...sve sto si navela... Ako mi cica kaze da koristi pilulu pa me zajebe onda...sram bilo cicu. Ali, dovoljno sam iskusan da ne verujem cicama na rec vec samo sebi tako da... :)
u životu je rizik polaziti od pretpostavki, a ja nisam hazarder
ti ako voleš ruski rulet...razvali
Slazes li se da niko nije duzan da pazi na tebe osim tebe same?
meni skok s padobranom ne sliči na sex. tebi da?
pa ti si ko i markićka..oš držat svijeću?!
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
deda getting old wrote:ne znam što bi žene dobile kastracijom muškaraca, nije baš da bi vam se snovi ispunilikaja_333 wrote:ma ne, nego muškarci vole laprdati o stvarima koje ih uopće ne tiču. dobro, kada bude tema o kastraciji mi žene ćemo malo popričati.deda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
kad napraviš vanbračno dijete, jaja cvak...pa se ti misli da je moglo i bez toga
Last edited by Noor on Mon 23 May - 15:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
no,dobro,priznaj da uzivas u tom...projektu..:Ddeda getting old wrote:nije to eksperiment, to je retorička vještina, ogoliš nešto do kosti pa se razotkrije besmisao koji stoji izaIvyTeasdale wrote:I,kako je prosao forumski eksperiment sa zagovaranjem razlicitih stavova o istome u kratkom periodu? :Ddeda getting old wrote:tj. mrtvih fetusa, točke nemaju dušuIvyTeasdale wrote:Nismo se makli s mrtve tocke..:D
Razumijem te ja,imam tu potrebu ponekad,samo vise uvazavam tzv.ljudski faktor..:P
2014-04-12
nemaš ni ti, zanima te samo kako izgraditi vlastiti društveni status glumeći da si borac za prava manjinamarcellus wrote:nemaš ni ti, pa svejedno živišdeda getting old wrote:tj. mrtvih fetusa, točke nemaju dušuIvyTeasdale wrote:Nismo se makli s mrtve tocke..:D
manjinska skupina, fetusi, nemaju svoj glas, zato netko hrabar mora ustati i glasno reći ono što oni sami ne mogu i ne smiju
Guest- Guest
da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
2014-04-12
prije nego što napravim vanbračno, prvo ću sve dogovoriti sa zaručnicomNoor wrote:kad napraviš vanbračno dijete, jaja cvak...pa se ti misli da je moglo i bez togadeda getting old wrote:ne znam što bi žene dobile kastracijom muškaraca, nije baš da bi vam se snovi ispunilikaja_333 wrote:ma ne, nego muškarci vole laprdati o stvarima koje ih uopće ne tiču. dobro, kada bude tema o kastraciji mi žene ćemo malo popričati.deda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
Guest- Guest
za Hrvatsku, protiv nenamjenskg sexa i za zabranu abortusa, onak zgodno, 3 u 1kaja_333 wrote:možda stavi na pitanju i jeste li za hrvatsku, zaokruži da ili ne.r_nevjesta wrote:i Markićki bi bilo bolje da se bavi šopingom, jer ako o ovome pokrene referendum, proći će kao i na izborimadeda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
a epikur bi bio prvi zapovjednik ćudoredne policije Opus Deija :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
deda getting old wrote:prije nego što napravim vanbračno, prvo ću sve dogovoriti sa zaručnicomNoor wrote:kad napraviš vanbračno dijete, jaja cvak...pa se ti misli da je moglo i bez togadeda getting old wrote:ne znam što bi žene dobile kastracijom muškaraca, nije baš da bi vam se snovi ispunilikaja_333 wrote:ma ne, nego muškarci vole laprdati o stvarima koje ih uopće ne tiču. dobro, kada bude tema o kastraciji mi žene ćemo malo popričati.deda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
najbolje pitat Bozanića
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:za Hrvatsku, protiv nenamjenskg sexa i za zabranu abortusa, onak zgodno, 3 u 1kaja_333 wrote:možda stavi na pitanju i jeste li za hrvatsku, zaokruži da ili ne.r_nevjesta wrote:i Markićki bi bilo bolje da se bavi šopingom, jer ako o ovome pokrene referendum, proći će kao i na izborimadeda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
a epikur bi bio prvi zapovjednik ćudoredne policije Opus Deija :D
Markić ne želi referendum, bar ne još. Cilj je stigmatizacija, javni progon osoba koje obavljaju pobačaj, žena i bolničkog osoblja. Ako to uspije, onda ide referendum.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ne budi licemerna, ako je abortus legitimno sredstvo kontrole radjanja, ne treba ti zastita, zar ne? Cuo sam za slucajeve zena koje su imale i vise od 10 abortusa. Sta fali?Noor wrote:Stanojko wrote:Ma batali padobran. Jel imas seks bez zastite?Noor wrote:Stanojko wrote:Pa o tome ti sve vreme i pricam sele. Da li je moguce da imas seks bez ikakve zastite!? Zar se ne slazes da treba da budes odgovorna prema sebi?Noor wrote:Stanojko wrote:Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?
Ako sam dovoljno glup da napumpam cicu onda da...sve sto si navela... Ako mi cica kaze da koristi pilulu pa me zajebe onda...sram bilo cicu. Ali, dovoljno sam iskusan da ne verujem cicama na rec vec samo sebi tako da... :)
zato sam napisao u tekstu, nije bitno mijenjati zakone, nego svijest da je abortus loša stvar. Društvena svijest o nečem ima veću težinu od zakona. Ne vidim u čemu je tolki problem da se piju jebene pilule.
..ja osobno mislim da ona misli vrlo ozbiljno...docepali se ona vlasti....orban i ekipa bit ce goli quratz prema njoj...ne sviđa mi se ona nesto..makar sam desnica...mislim da ima neki jeben kompleks.....mrzi zene...IvyTeasdale wrote:da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
2015-09-08
neke žene ne žele rađati više od 2 djece, pa im je prihvatljiva opcija priležnice koja će ostalo odraditi umjesto njihNoor wrote:najbolje pitat Bozanićadeda getting old wrote:prije nego što napravim vanbračno, prvo ću sve dogovoriti sa zaručnicomNoor wrote:kad napraviš vanbračno dijete, jaja cvak...pa se ti misli da je moglo i bez togadeda getting old wrote:ne znam što bi žene dobile kastracijom muškaraca, nije baš da bi vam se snovi ispunilikaja_333 wrote:ma ne, nego muškarci vole laprdati o stvarima koje ih uopće ne tiču. dobro, kada bude tema o kastraciji mi žene ćemo malo popričati.deda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
Guest- Guest
a jos vise homice..dam se kladit da ima neki problem u obitelji...ona svemu pristupa preradikalno sa nekim gnjevom koji uspijeva prekriti ali vidi se to..vuksadinare wrote:..ja osobno mislim da ona misli vrlo ozbiljno...docepali se ona vlasti....orban i ekipa bit ce goli quratz prema njoj...ne sviđa mi se ona nesto..makar sam desnica...mislim da ima neki jeben kompleks.....mrzi zene...IvyTeasdale wrote:da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
2015-09-08
nikakvi vjerski ekstremisti nisu dobri,ni u jednoj vjeri..vuksadinare wrote:..ja osobno mislim da ona misli vrlo ozbiljno...docepali se ona vlasti....orban i ekipa bit ce goli quratz prema njoj...ne sviđa mi se ona nesto..makar sam desnica...mislim da ima neki jeben kompleks.....mrzi zene...IvyTeasdale wrote:da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
A,da izgleda ambiciozno,to svakako..
Last edited by IvyTeasdale on Mon 23 May - 15:32; edited 1 time in total
2014-04-12
.. ono što oni s IQ 90 misle, vole i žele čutideda getting old wrote:nemaš ni ti, zanima te samo kako izgraditi vlastiti društveni status glumeći da si borac za
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Bas to. Zivot nije igra! Ako nisi sposoban(na) nemoj da se jebes!marcellus wrote:Stanojko wrote:Ne budi licemerna, ako je abortus legitimno sredstvo kontrole radjanja, ne treba ti zastita, zar ne? Cuo sam za slucajeve zena koje su imale i vise od 10 abortusa. Sta fali?Noor wrote:Stanojko wrote:Ma batali padobran. Jel imas seks bez zastite?Noor wrote:Stanojko wrote:Pa o tome ti sve vreme i pricam sele. Da li je moguce da imas seks bez ikakve zastite!? Zar se ne slazes da treba da budes odgovorna prema sebi?Noor wrote:Stanojko wrote:Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?
zato sam napisao u tekstu, nije bitno mijenjati zakone, nego svijest da je abortus loša stvar. Društvena svijest o nečem ima veću težinu od zakona. Ne vidim u čemu je tolki problem da se piju jebene pilule.
malo sam ljubomoran na marcelusa, tržište za njegove ideje je veće nego za mojer_nevjesta wrote:.. ono što oni s IQ 90 misle, vole i žele čutideda getting old wrote:nemaš ni ti, zanima te samo kako izgraditi vlastiti društveni status glumeći da si borac za
...mnogo veće
Last edited by deda getting old on Mon 23 May - 15:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ili samo predoslovno cita Bibliju i prerevno je tumaci..ni meni nije simpaticna..ima mi nesto beskrupulozno u izrazu,kao i Pusicka,npr.vuksadinare wrote:a jos vise homice..dam se kladit da ima neki problem u obitelji...ona svemu pristupa preradikalno sa nekim gnjevom koji uspijeva prekriti ali vidi se to..vuksadinare wrote:..ja osobno mislim da ona misli vrlo ozbiljno...docepali se ona vlasti....orban i ekipa bit ce goli quratz prema njoj...ne sviđa mi se ona nesto..makar sam desnica...mislim da ima neki jeben kompleks.....mrzi zene...IvyTeasdale wrote:da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
2014-04-12
..meni vise osvetnicki...i ne zeli da joj se ista isprijeci na tom putu..osveta je kompleksna stvar..ali i najjaca nit vodilja prema cilju..bez obzira na prepreke..u tu svrhu dobro koristi neke segmente drustva...vrlo opasna zena...IvyTeasdale wrote:nikakvi vjerski ekstremisti nisu dobri,ni u jednoj vjeri..vuksadinare wrote:..ja osobno mislim da ona misli vrlo ozbiljno...docepali se ona vlasti....orban i ekipa bit ce goli quratz prema njoj...ne sviđa mi se ona nesto..makar sam desnica...mislim da ima neki jeben kompleks.....mrzi zene...IvyTeasdale wrote:da,ako dobije konkretnu pomoc..u ovim uvjetima malo teze,makar je prava vremena odabrala..teska..vuksadinare wrote:...samo se vi igrajte..markicka misli ozbiljno....zena naumila biti vlast..a cega se uhvati to i ostvari...sutra ce naređivat..aha onaj jebe prije braka...sto s bicem po guzici..aha ona pobacila...vjesanje na dizalicu
A,da izgleda ambiciozno,to svakako..
2015-09-08
naravno da je vece..pa marc je prilagođen..uostalom,kao da je sramota imat IQ 90..to je otprilike AIQ u Hrv.deda getting old wrote:malo sam ljubomoran na marcelusa, tržište za njegove ideje je veće nego za mojer_nevjesta wrote:.. ono što oni s IQ 90 misle, vole i žele čutideda getting old wrote:nemaš ni ti, zanima te samo kako izgraditi vlastiti društveni status glumeći da si borac za
...mnogo veće
2014-04-12
Page 8 of 34 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 8 of 34