pravo na izbor/život
Page 6 of 34
Page 6 of 34 • 1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34
Re: pravo na izbor/život
ti samo uvijek muljas ;-)crvenkasti wrote:deda getting old wrote:razlika je što ti uvijek lažeš, a ja govorim istinucrvenkasti wrote:deda getting old wrote:ja nsiam nikad rekao da sam glupNoor wrote:
ak je neko glup, ne zanima me koje je boje
ja sto puta ...
Tu se krije Epiminidov paradoks:
Ja uvijek lažem.
Ako je rečenica istinita, ispada da sam lažljivac, iako sam rekao istinu. Znači ne lažem uvijek.
Ako je rečenica lažna, to znači da ipak ne lažem, tj. da govorim istinu, iako sam izrekao laž.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ja sam ga odmah pročitao, odaje ga taj njegov avatarIvyTeasdale wrote:
ti samo uvijek muljas ;-)
Guest- Guest
ma je...IvyTeasdale wrote:odmah se oni solidaliziraju .kako svi ovdje navijaju za milana protiv seve..Noor wrote:vuksadinare wrote:dobro cedo kaze....Noor wrote:Stanojko wrote:A ti ko velis "Sta, nemas kurton? Nema veze, udri!"Noor wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
točno, al kurton je. a zna se tko ga i kam treba navlačit.
aj ne seri stanojko
Muskarci vas NECE zastititi (uglavnom), morate se same zastititi!
o čemu onda pričaš?! koje licemjerje...svjesno obavit posao, a odgovornost ne snosit
da ti bar fuksa ostane trudna...
ti se isto razmeš ko marica u krivi
;-)
odaje se on na druge nacine,avatar podmece..^.^deda getting old wrote:ja sam ga odmah pročitao, odaje ga taj njegov avatarIvyTeasdale wrote:
ti samo uvijek muljas ;-)
2014-04-12
Ozbiljno..svi oko mene muskarci sikcu na nju,a brane njega..kao da ga je zavela tek punoljetnog..=.=Dread_Pirate_Roberts wrote:ma je...IvyTeasdale wrote:odmah se oni solidaliziraju .kako svi ovdje navijaju za milana protiv seve..Noor wrote:vuksadinare wrote:dobro cedo kaze....Noor wrote:Stanojko wrote:A ti ko velis "Sta, nemas kurton? Nema veze, udri!"Noor wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
točno, al kurton je. a zna se tko ga i kam treba navlačit.
aj ne seri stanojko
Muskarci vas NECE zastititi (uglavnom), morate se same zastititi!
o čemu onda pričaš?! koje licemjerje...svjesno obavit posao, a odgovornost ne snosit
da ti bar fuksa ostane trudna...
ti se isto razmeš ko marica u krivi
;-)
2014-04-12
Stanojko wrote:Ne odgovori na pitanje.. :)Noor wrote:deda getting old wrote:Noor wrote:
isti problem je shvatit i umno bolesnim osobama da su to što jesu...kad ih boli glava, zub...trbuh, to osjete, duševna bolest ne boli i nikako je ne mogu biti svjesni.
Žene koje idu na abortus imaju umnu bolest, tj. nije to bolest nego opsjednuće, nakon što im se načne maternica u nju uđe demon.
Pokojni fra. Zvijezdan Linić, pokoj mu duši, često je obavljao istjerivanje đavla iz utrobe žena koje su bile navedene od mračnih sila na pobačaj. No ostavio je iza sebe brojne druge svećenike koji u "Kući susreta Tabor" i danas liječe žene, skidanju uroke i tjeraju đavla.
tko im to načne maternicu?
"Masis poAntu... Da probam da pojednostavim... Situacija. Skaces tandem skok padobranom sa deckom. On ti kaze "nema veze sto nemamo rezervni, hajde da skocimo, super je osecaj". S te visine on ce slomiti nogu u najgorem slucaju a ti poginuti ako vam se padobran ne otvori! Sta ces mu reci?"
kakvo crno pitanje...majketi
al, ajd...tko kaže da neće on da pogine, a ja samo slomim nogu?
evo i pitanje tebi...
napumpaš cicu, a ona željkinog stada ovca...pa traži da priznaš dete i brineš o njemu, traži da ga odškoluješ....da kupiš potrebnu garderobu...da provodiš s njime slobodno vreme, vodiš na more, kod dede i babe...sve što jedno dete i treba
šta ćeš joj reći?
Guest- Guest
deda getting old wrote:Noor wrote:deda getting old wrote:Noor wrote:
isti problem je shvatit i umno bolesnim osobama da su to što jesu...kad ih boli glava, zub...trbuh, to osjete, duševna bolest ne boli i nikako je ne mogu biti svjesni.
Žene koje idu na abortus imaju umnu bolest, tj. nije to bolest nego opsjednuće, nakon što im se načne maternica u nju uđe demon.
Pokojni fra. Zvijezdan Linić, pokoj mu duši, često je obavljao istjerivanje đavla iz utrobe žena koje su bile navedene od mračnih sila na pobačaj. No ostavio je iza sebe brojne druge svećenike koji u "Kući susreta Tabor" i danas liječe žene, skidanju uroke i tjeraju đavla.
smrt, ostane sjeme smrti unutra nakon što se ubije dijete
vi ljudi bi trebali malo otići na misu, poslušati što kaže propovjednik, i kakva je nauka crkve glede pobačaja
Guest- Guest
...on njoj vako..samar i mr's za sporet....poslije cu da te mandarimNoor wrote:vuksadinare wrote:....da je voli
nek to onda i ženi doma objasni
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...on njoj vako..samar i mr's za sporet....poslije cu da te mandarimNoor wrote:vuksadinare wrote:....da je voli
čorbast pasulj volem
Guest- Guest
Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?Noor wrote:Stanojko wrote:Ne odgovori na pitanje.. :)Noor wrote:deda getting old wrote:Noor wrote:
"Masis poAntu... Da probam da pojednostavim... Situacija. Skaces tandem skok padobranom sa deckom. On ti kaze "nema veze sto nemamo rezervni, hajde da skocimo, super je osecaj". S te visine on ce slomiti nogu u najgorem slucaju a ti poginuti ako vam se padobran ne otvori! Sta ces mu reci?"
kakvo crno pitanje...majketi
al, ajd...tko kaže da neće on da pogine, a ja samo slomim nogu?
evo i pitanje tebi...
napumpaš cicu, a ona željkinog stada ovca...pa traži da priznaš dete i brineš o njemu, traži da ga odškoluješ....da kupiš potrebnu garderobu...da provodiš s njime slobodno vreme, vodiš na more, kod dede i babe...sve što jedno dete i treba
šta ćeš joj reći?
Ako sam dovoljno glup da napumpam cicu onda da...sve sto si navela... Ako mi cica kaze da koristi pilulu pa me zajebe onda...sram bilo cicu. Ali, dovoljno sam iskusan da ne verujem cicama na rec vec samo sebi tako da... :)
...sa malo jarcetaNoor wrote:vuksadinare wrote:...on njoj vako..samar i mr's za sporet....poslije cu da te mandarimNoor wrote:vuksadinare wrote:....da je voli
čorbast pasulj volem
2015-09-08
vuksadinare wrote:...sa malo jarcetaNoor wrote:vuksadinare wrote:...on njoj vako..samar i mr's za sporet....poslije cu da te mandarimNoor wrote:vuksadinare wrote:....da je voli
čorbast pasulj volem
Stanojko wrote:Ako mi cica kaze da koristi pilulu pa me zajebe onda...sram bilo cicu. Ali, dovoljno sam iskusan da ne verujem cicama na rec vec samo sebi tako da... :)
Najsigurniji je zato analni seks, ne može te nikako prevariti.
Guest- Guest
Stanojko wrote:
Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?
Ako sam dovoljno glup da napumpam cicu onda da...sve sto si navela... Ako mi cica kaze da koristi pilulu pa me zajebe onda...sram bilo cicu. Ali, dovoljno sam iskusan da ne verujem cicama na rec vec samo sebi tako da... :)
u životu je rizik polaziti od pretpostavki, a ja nisam hazarder
ti ako voleš ruski rulet...razvali
Guest- Guest
primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
....jedno drugo nadopunjuje...he,hekaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
2015-09-08
Pa o tome ti sve vreme i pricam sele. Da li je moguce da imas seks bez ikakve zastite!? Zar se ne slazes da treba da budes odgovorna prema sebi?Noor wrote:Stanojko wrote:Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?
Slazes li se da niko nije duzan da pazi na tebe osim tebe same?
vuksadinare wrote:....jedno drugo nadopunjuje...he,hekaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
ma šta he he...pričate tako dugo dok vam ne dođe na naplatu
Guest- Guest
Stanojko wrote:Pa o tome ti sve vreme i pricam sele. Da li je moguce da imas seks bez ikakve zastite!? Zar se ne slazes da treba da budes odgovorna prema sebi?Noor wrote:Stanojko wrote:Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?
Slazes li se da niko nije duzan da pazi na tebe osim tebe same?
meni skok s padobranom ne sliči na sex. tebi da?
Guest- Guest
Page 6 of 34 • 1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 6 of 34