pravo na izbor/život
Page 10 of 34
Page 10 of 34 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34
Re: pravo na izbor/život
meni se doima kao kontrol frikdeda getting old wrote:Meni se tako čini iz njenog nastupa, da sve radi iz svojih dubokih uvjerenja
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Naj stravičnije je da ta Željka ima muža i dicu znači muž je to iša jebati, koji bolesnik perverzni...
Mozda jer dijeli njene stavove.
2014-04-12
...a cuj mozda je zena u mlađim danima i nesto izgledala...znaju se zene u godinama razbucat...posvete se obitelji zanemare sebe...a muz poslije dere druge..ona suti i trpi..radi obitelji,susjeda,rodbine...da se ne bi govorilodawson wrote:Naj stravičnije je da ta Željka ima muža i dicu znači muž je to iša jebati, koji bolesnik perverzni...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dawson wrote:Naj stravičnije je da ta Željka ima muža i dicu znači muž je to iša jebati, koji bolesnik perverzni...
Svakavih devijacija na ovom svijetu ima.
Guest- Guest
pa ne jebeš zbog stavova!IvyTeasdale wrote:Mozda jer dijeli njene stavove.
2014-12-30
no,nisu mu ni smetali..naprotiv..veber wrote:pa ne jebeš zbog stavova!IvyTeasdale wrote:Mozda jer dijeli njene stavove.
2014-04-12
veber wrote:pa ne jebeš zbog stavova!IvyTeasdale wrote:Mozda jer dijeli njene stavove.
Tko zna kak je to kod notornih katolika. Kaptol im da bunike pa haluciniraju. Možda i njen dilber gleda u nju a vidi Claudiu Schiffer pa navali.
Guest- Guest
ja znam zenu koja je prije petnaestak godina bila ko bog...komad i pol..a danas jedva hoda...ja sam je vidio prosle godine jedva sam ej prepoznao...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...a cuj mozda je zena u mlađim danima i nesto izgledala...
Ne izgleda meni da su tu godine u igri već loša genetika
to se njoj desilo nedavno, odjebao ju je i sada je ljuta na cijeli svijet.IvyTeasdale wrote:no,nisu mu ni smetali..naprotiv..veber wrote:pa ne jebeš zbog stavova!IvyTeasdale wrote:Mozda jer dijeli njene stavove.
2014-12-30
ove ženske samo o seksu
2014-04-19
Treba snimiti horor film, kad se ljudi prepadnu onda se zamisle. Nakom što je izašao film Egzorcist, ljudi su počeli češće ići u crkvu. Narod se mora zastrašiti svako malo da ne zaboravi na prave vrijednosti.
Hasanbegović bi trebao natjerati Hribara da zajedno financiraju neki domaći horor, Noć živih fetusa ili tako nešto.
Hasanbegović bi trebao natjerati Hribara da zajedno financiraju neki domaći horor, Noć živih fetusa ili tako nešto.
Guest- Guest
tak slicno izgleda i ova koja je studirala sa mnom..mislim danas..a prije je stvarno bila komad...covjek se promjeni dok keks nisi rekaodawson wrote:vuksadinare wrote:...a cuj mozda je zena u mlađim danima i nesto izgledala...
2015-09-08
ma nije ruzna,samo debela i antipaticna..dawson wrote:vuksadinare wrote:...a cuj mozda je zena u mlađim danima i nesto izgledala...
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Mozda jer dijeli njene stavove.
Je, tražim zadrtu ženu, izgled nebitan, malo spika baca na muslimane
uvatija je artritisvuksadinare wrote:ja znam zenu koja je prije petnaestak godina bila ko bog...komad i pol..a danas jedva hoda...ja sam je vidio prosle godine jedva sam ej prepoznao...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
deda getting old wrote:Treba snimiti horor film, kad se ljudi prepadnu onda se zamisle. Nakom što je izašao film Egzorcist, ljudi su počeli češće ići u crkvu. Narod se mora zastrašiti svako malo da ne zaboravi na prave vrijednosti.
Ne treba se bacat u trošak. Dovoljno je Markiću u bikiniju prikazati pred dnevnik. Ima da se ljudi prestrave.
Guest- Guest
pa kazem....mozda je prije dvadesetak godina..izgledala super..IvyTeasdale wrote:ma nije ruzna,samo debela i antipaticna..dawson wrote:vuksadinare wrote:...a cuj mozda je zena u mlađim danima i nesto izgledala...
2015-09-08
debelaprckov wrote:uvatija je artritisvuksadinare wrote:ja znam zenu koja je prije petnaestak godina bila ko bog...komad i pol..a danas jedva hoda...ja sam je vidio prosle godine jedva sam ej prepoznao...
2015-09-08
vuksadinare wrote:mislim danas..a prije je stvarno bila komad...covjek se promjeni dok keks nisi rekao
E sad mi je teško povjerovati npr. da je Željak nekada imala vrat a onda ga nekako izgubila i uspud dobila pit-bull vilicu, hm....
Page 10 of 34 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 10 of 34