Nema linka (chat)
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Nema linka (chat)
nas su našle :Dvuksadinare wrote:..milina..IvyTeasdale wrote:znamo, k'o i veber..zato vas i zezamo..
veber- Posts : 53509
2014-12-30
..pa kad smo face....nece jastreba ili joduveber wrote:nas su našle :Dvuksadinare wrote:..milina..IvyTeasdale wrote:znamo, k'o i veber..zato vas i zezamo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber-
2014-12-30
a cuj...pa nece past na analizu brojki i postotaka...mozda netko i hoce... .....ili ne znam....price o safetu susicuveber wrote:hahahahaha ;)
osjete ženke alfa mužjake
2015-09-08
yoda je evin sweetheart..nemojte tako o momku
2014-04-12
ma svaka cast..ali streber je....ono kad ga pitas o komadima..kao da si ga pitao...o uzgoju uljane repice..ali akd spomenes...ruse..brojke i postotke..tu ej domaIvyTeasdale wrote:yoda je evin sweetheart..nemojte tako o momku
2015-09-08
i ja sam štreber, pa što..
2014-04-12
....nista...tebi ej oprosteno..imas sirinu..joda ne...evicka vec siznula koliko mu se nabacuje..ovaj ko stup...ne znam...ja mu spomenem cedu iz avatara odmah mu se razveze jezik...a kad spomenem curke...zavjet sutnje..IvyTeasdale wrote:i ja sam štreber, pa što..
2015-09-08
veber wrote:bre stanojko je isto pozvan, pa se možete pokraj bazena, ali da mi niste fljičke ostavili u njemu...vuksadinare wrote:ne..on ce cistit i pripremat bazen..za tulumNoor wrote:šta i njega imaš u planu?
daj neku sliku tog bazena...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..pa kad smo face....nece jastreba ili joduveber wrote:nas su našle :Dvuksadinare wrote:..milina..IvyTeasdale wrote:znamo, k'o i veber..zato vas i zezamo..
koga?? yodu??
pa taj samo zna sipat statistiku...ke romantika
ne kužim evu..takva temperamentna, kako to trpi
Guest- Guest
a cuj...a'k je nevin...novo je novo..makar se o statistici radiloNoor wrote:vuksadinare wrote:..pa kad smo face....nece jastreba ili joduveber wrote:nas su našle :Dvuksadinare wrote:..milina..IvyTeasdale wrote:znamo, k'o i veber..zato vas i zezamo..
koga?? yodu??
pa taj samo zna sipat statistiku...ke romantika
ne kužim evu..takva temperamentna, kako to trpi
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:yoda je evin sweetheart..nemojte tako o momku
šta nemojte..nek se brani
al nema šanse da vidi ovaj chat..tu se ne piše o rusima i ukrajini...i krupnom kapitalu
Guest- Guest
....moramo natjerat evicku da se izjasni po tom pitanju...dokle ce trpjeti yodinu statistiku i nezainteresiranostNoor wrote:IvyTeasdale wrote:yoda je evin sweetheart..nemojte tako o momku
šta nemojte..nek se brani
al nema šanse da vidi ovaj chat..tu se ne piše o rusima i ukrajini...i krupnom kapitalu
2015-09-08
...ceo dan mu se spava...vuksadinare wrote:...jutro....ko rano rani..
..je...bas mi se nekako spava..ovo vrijeme..neko sugavoStanojko wrote:...ceo dan mu se spava...vuksadinare wrote:...jutro....ko rano rani..
2015-09-08
Kako gugucu,jooooj ;P
2014-04-12
Vuk i stanojko ;D
2014-04-12
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 47 of 50