Nema linka (chat)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Nema linka (chat)
Bogami, ko ja u Valjevu... :)vuksadinare wrote:bogami sele....odlican ti avatar...Noor wrote:vuksadinare wrote:ops..ko ti je to u avataru...Noor wrote:sex u tijeku...vidim
to je samo za razbojnika....reko je da promijenim, da tamo ništa ne vidi
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
stanojko škica, prepala si ga..
2014-04-12
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
odlicna....ista jaNoor wrote:vuksadinare wrote:bogami sele....odlican ti avatar...Noor wrote:vuksadinare wrote:ops..ko ti je to u avataru...Noor wrote:sex u tijeku...vidim
šta nisam zgodna?!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko wrote:Bogami, ko ja u Valjevu... :)vuksadinare wrote:bogami sele....odlican ti avatar...Noor wrote:vuksadinare wrote:ops..ko ti je to u avataru...Noor wrote:sex u tijeku...vidim
slobodni i ti stavi
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:stanojko škica, prepala si ga..
ak ne bu dobar..saću vhs da izvadim
Guest- Guest
Nema potrebe...Slika ista, samo umesto ovog jedan mali, celavi, debeli...i umesto tenka BVP...Noor wrote:Stanojko wrote:Bogami, ko ja u Valjevu... :)vuksadinare wrote:bogami sele....odlican ti avatar...Noor wrote:vuksadinare wrote:
ops..ko ti je to u avataru...
slobodni i ti stavi
ima da bidne pristojan..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:stanojko škica, prepala si ga..
ak ne bu dobar..saću vhs da izvadim
2014-04-12
Stanojko wrote:Nema potrebe...Slika ista, samo umesto ovog jedan mali, celavi, debeli...i umesto tenka BVP...Noor wrote:Stanojko wrote:Bogami, ko ja u Valjevu... :)vuksadinare wrote:bogami sele....odlican ti avatar...Noor wrote:
slobodni i ti stavi
mi ćemo prosuditi koji je bolji...ne brini
Guest- Guest
rekoh da se prepao..Noor wrote:Stanojko wrote:Nema potrebe...Slika ista, samo umesto ovog jedan mali, celavi, debeli...i umesto tenka BVP...Noor wrote:Stanojko wrote:Bogami, ko ja u Valjevu... :)vuksadinare wrote:
bogami sele....odlican ti avatar...
slobodni i ti stavi
mi ćemo prosuditi koji je bolji...ne brini
2014-04-12
vuksadinare wrote:...mici taj avatar...ljubomaran sam...
što si se zaljubio?
Guest- Guest
sad si ga u srce ubola..Noor wrote:vuksadinare wrote:...mici taj avatar...ljubomaran sam...
što si se zaljubio?
2014-04-12
..dašta...Noor wrote:vuksadinare wrote:...mici taj avatar...ljubomaran sam...
što si se zaljubio?
2015-09-08
..probola me...IvyTeasdale wrote:sad si ga u srce ubola..Noor wrote:vuksadinare wrote:...mici taj avatar...ljubomaran sam...
što si se zaljubio?
2015-09-08
sada ti nju napikni...vuksadinare wrote:..probola me...IvyTeasdale wrote:sad si ga u srce ubola..Noor wrote:vuksadinare wrote:...mici taj avatar...ljubomaran sam...
što si se zaljubio?
2014-12-30
vuksadinare wrote:..probola me...IvyTeasdale wrote:sad si ga u srce ubola..Noor wrote:vuksadinare wrote:...mici taj avatar...ljubomaran sam...
što si se zaljubio?
na te predivne smajliće Sora ima ekskluzivu..i nikad ne omane
Guest- Guest
necu..nemam snage...koma samveber wrote:sada ti nju napikni...vuksadinare wrote:..probola me...IvyTeasdale wrote:sad si ga u srce ubola..Noor wrote:vuksadinare wrote:...mici taj avatar...ljubomaran sam...
što si se zaljubio?
2015-09-08
veber wrote:sada ti nju napikni...vuksadinare wrote:..probola me...IvyTeasdale wrote:sad si ga u srce ubola..Noor wrote:vuksadinare wrote:...mici taj avatar...ljubomaran sam...
što si se zaljubio?
a mi kao goropadnice...perverznjače jedan
Guest- Guest
vuksadinare wrote:necu..nemam snage...koma samveber wrote:sada ti nju napikni...vuksadinare wrote:..probola me...IvyTeasdale wrote:sad si ga u srce ubola..Noor wrote:
što si se zaljubio?
tko te ukomirao?
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 49 of 50