Nema linka (chat)
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Nema linka (chat)
u miru ;-)
iako nije bilo nereda na i oko ove nase tekme..samo su nas na utakmici prebili...mislim turski igraci nase..;S
iako nije bilo nereda na i oko ove nase tekme..samo su nas na utakmici prebili...mislim turski igraci nase..;S
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vidi betty moja hajdukovka....bravobetty.boop wrote:megiiiii
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....au sto ovi turci mlate....corluka je izgledao kao da je 15 rundi boksao sa alijem
2015-09-08
Mislio sam da su megi i beti malo bolje navijacice.
Odjevene u uske majice s prepoznatljivim motivom nase sahovnice navijaju na stadionima Francuske.
Kad ono nista, gledaju telku ko i mi obicni smrtnici.
Odjevene u uske majice s prepoznatljivim motivom nase sahovnice navijaju na stadionima Francuske.
Kad ono nista, gledaju telku ko i mi obicni smrtnici.
dijagram-
2015-08-09
nemamo mi vremena za to...business žene..
2014-04-12
Bogami, ako je ono na avataru stavrno bila Beti, moram priznati da nam administrator ima dobru sisu!
takve ne znaju ni tko je Mesi a kamoli neke tamo Mandzukice i Vrsaljke:)IvyTeasdale wrote:nemamo mi vremena za to...business žene..
dijagram-
2015-08-09
Mi smo multitasking..dijagram wrote:takve ne znaju ni tko je Mesi a kamoli neke tamo Mandzukice i Vrsaljke:)IvyTeasdale wrote:nemamo mi vremena za to...business žene..
2014-04-12
Nego, rekoh ja dobit cemo turcije, doduse dva nula,a moralo je i biti dva (barem jedan od dvije grede).IvyTeasdale wrote:Mi smo multitasking..dijagram wrote:takve ne znaju ni tko je Mesi a kamoli neke tamo Mandzukice i Vrsaljke:)IvyTeasdale wrote:nemamo mi vremena za to...business žene..
Sad Cesi, i to cemo pregazit ko plitak potok.
Idemo u drugi krug.
dijagram-
2015-08-09
Moguće--osim ako glupo ne odigramo s Česima neriješeno, pa opet na kraju ovisimo o Španjolcima..Nadams e daćemo na vrijeme izbjeći takav rasplet, i to dobijanjem Češke..
2014-04-12
Ivy oprosti..nisam htio biti grub prema tebi...zao mi je..padam nicice pred tobom i molim za oprost....
2015-09-08
veber-
2014-12-30
veber wrote:vidim, slijedcih mjesc dana samo balun...
il se ratuje il balun...to ste vi muški
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
što ću od njega..oprostila sam mu..ovaj put..Noor wrote:barabo jedna....
Ivy, nalemaj ga....on to voli
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:što ću od njega..oprostila sam mu..ovaj put..Noor wrote:barabo jedna....
Ivy, nalemaj ga....on to voli
i ja sam dobila porciju...šuti
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 44 of 50