Nema linka (chat)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Nema linka (chat)
vuksadinare wrote:da...ja obozavam kad mi je majica mokra sve se lijepi..a jos ljepse je vidjet sljepljenu majicu na curetkuIvyTeasdale wrote:Samo se ne skrivat ispod stabla :D
za to i nije uvijek potrebna kiša, meni se desilo da sam kantu vode izlila na sebe kad sam je podizala zalit cvijeće vani na stalaži
al..ono.. skoro preko glave
Guest- Guest
Ja sam mislila na munju :D
2014-04-12
..onu u srce?IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
mokre majice zanimljivije su od munje
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=43FoxNefQ_Y
2015-09-08
a,srce od gume :Dvuksadinare wrote:..onu u srce?IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
2014-04-12
sve su to samo....
https://www.youtube.com/watch?v=Z2zsM_14QY0
https://www.youtube.com/watch?v=Z2zsM_14QY0
2015-09-08
vjecna si tinejdzerica ;PNoor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
Mene danas puca romantika 8-)
2014-04-12
....samo ako ga ucinis da je tako..IvyTeasdale wrote:a,srce od gume :Dvuksadinare wrote:..onu u srce?IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
2015-09-08
naslutio sam..pa sam ti postavio ova dva glazbena brojaIvyTeasdale wrote:vjecna si tinejdzerica ;PNoor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
2015-09-08
Bogami sele, to bi bila jedna od vecih prirodnih lepota videti...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
IvyTeasdale wrote:vjecna si tinejdzerica ;PNoor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
nikad neću ostarit
Guest- Guest
stanojko jesu svi drugi pederi ili smo mi jedini muskarci ovdje...nitko drugi na chatu među ovakvim komadima samo nas dva...
2015-09-08
Stanojko wrote:Bogami sele, to bi bila jedna od vecih prirodnih lepota videti...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
bit će mi sljedeći avatar
Guest- Guest
vuksadinare wrote:stanojko jesu svi drugi pederi ili smo mi jedini muskarci ovdje...nitko drugi na chatu među ovakvim komadima samo nas dva...
pusti ih nek se kolju dolje...jebo ih ustaše i partizani
Guest- Guest
Cuti bre budalo...vuksadinare wrote:stanojko jesu svi drugi pederi ili smo mi jedini muskarci ovdje...nitko drugi na chatu među ovakvim komadima samo nas dva...
...je da..i ja...koke su samo nase....Stanojko wrote:Cuti bre budalo...vuksadinare wrote:stanojko jesu svi drugi pederi ili smo mi jedini muskarci ovdje...nitko drugi na chatu među ovakvim komadima samo nas dva...
2015-09-08
https://www.youtube.com/watch?v=wYbdenablKw
2015-09-08
Nemo`... Izginucemo...Noor wrote:Stanojko wrote:Bogami sele, to bi bila jedna od vecih prirodnih lepota videti...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
Stanojko wrote:Nemo`... Izginucemo...Noor wrote:Stanojko wrote:Bogami sele, to bi bila jedna od vecih prirodnih lepota videti...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja sam mislila na munju :D
haha...tko preživi pričat će
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 23 of 50