Nema linka (chat)
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Nema linka (chat)
Hahahaha... u tom slucaju, voleo bih da te vidim leti u spacirungu... :)Noor wrote:Stanojko wrote:Pa na izgled i sarm tesko... Mudrica si ti...Noor wrote:Stanojko wrote:Uf, dobro je... Propade mi taktika inace...Noor wrote:
e, to je drugo...to može
misliš me omamiti?!
a nisam...kod mene je sve providno
Stanojko wrote:Hahahaha... u tom slucaju, voleo bih da te vidim leti u spacirungu... :)Noor wrote:Stanojko wrote:Pa na izgled i sarm tesko... Mudrica si ti...Noor wrote:Stanojko wrote:
Uf, dobro je... Propade mi taktika inace...
misliš me omamiti?!
drzniče jedan perverzni
Guest- Guest
Sto bre sele? Ziv covek vole da vidi lepo zensko celjade u providnoj haljinici na suncu... Da nije, onda bi bio perverzni drznik...Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahaha... u tom slucaju, voleo bih da te vidim leti u spacirungu... :)Noor wrote:Stanojko wrote:Pa na izgled i sarm tesko... Mudrica si ti...Noor wrote:
misliš me omamiti?!
drzniče jedan perverzni
Stanojko wrote:Sto bre sele? Ziv covek vole da vidi lepo zensko celjade u providnoj haljinici na suncu... Da nije, onda bi bio perverzni drznik...Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahaha... u tom slucaju, voleo bih da te vidim leti u spacirungu... :)Noor wrote:Stanojko wrote:
Pa na izgled i sarm tesko... Mudrica si ti...
drzniče jedan perverzni
šta će ti providna haljinica...ljepše je naslućivati
Guest- Guest
Slazem se...samo silueta...Noor wrote:Stanojko wrote:Sto bre sele? Ziv covek vole da vidi lepo zensko celjade u providnoj haljinici na suncu... Da nije, onda bi bio perverzni drznik...Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahaha... u tom slucaju, voleo bih da te vidim leti u spacirungu... :)Noor wrote:
drzniče jedan perverzni
šta će ti providna haljinica...ljepše je naslućivati
2014-05-05
Sele, to se zove dert!Noor wrote:Stanojko wrote:Eh...
stanojko burazeru...samo uzdišeš
evo me gotova je škola..neki su pobacali dice po produžnoj jer im je draže s dicom se družit, nego visit u zbornici..ja nisam jer moram nadogradit i reinstalirat stotinjak računala
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
veber-
2014-12-30
cijena: prava sitnica. ?veber wrote:ja ti ih nadogradim skoro pa gratis.
2016-03-09
stan i hrana i kaić za kraj da odem na škoj.frakcija wrote:cijena: prava sitnica. ?veber wrote:ja ti ih nadogradim skoro pa gratis.
2014-12-30
dica su na kat, muž zauzeja balkon, a ja i pas na podu..ima ispri vrata, među cipelama malo mista..a iman i gondolu, al je slabo stabilna..veber wrote:stan i hrana i kaić za kraj da odem na škoj.frakcija wrote:cijena: prava sitnica. ?veber wrote:ja ti ih nadogradim skoro pa gratis.
2016-03-09
veber-
2014-12-30
samo ovu gondolu..on je inače veže za gradeladu na golfu jedinici..zna se i odrišit i rotirat i ugrožavat promet..rekla san da neću više s njin sest u auto..veber wrote:ća nimaš neku pasaru s pentom?
2016-03-09
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 39 of 50