Nema linka (chat)
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Nema linka (chat)
Samo dokad cemo :D
2014-04-12
pa tako i ja funkcioniram.
nekaj trebam napraviti pa do srijede sam sebi pričam kako ima vremena, a onda se ubijem u četvrtak od posla da bi u petak predao projekt
inače ovdje se naoblačilo i smrdi na kišu...
nekaj trebam napraviti pa do srijede sam sebi pričam kako ima vremena, a onda se ubijem u četvrtak od posla da bi u petak predao projekt
inače ovdje se naoblačilo i smrdi na kišu...
2014-12-30
sve sto mos danas, ostavi za sutra ... imam ja cak i jednu knjigu o tome kak to nije dobro
no shit sherlock :D
betty.boop-
2015-01-23
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
upravo suprotnobetty.boop wrote:sve sto mos danas, ostavi za sutra ... imam ja cak i jednu knjigu o tome kak to nije dobro
sto vise napravim danas to sam zadovoljniji,a probijem samopostavljene i nerealne granice opet si mislim, trebao sam i vise:)
dijagram-
2015-08-09
Ja bih radio kad bi mi netko rekao što da radim, pokazao mi kako, pomagao mi za vrijeme dok radim, prisiljavao me kad mi se ne da, nadzirao me da nešto ne pogriješim i ispravio ako zajebem nešto. I ako mi plati, naravno.
I on nek je kriv ako ako na kraju to ne valja.
I on nek je kriv ako ako na kraju to ne valja.
crvenkasti-
2014-04-17
dijagram wrote:upravo suprotnobetty.boop wrote:sve sto mos danas, ostavi za sutra ... imam ja cak i jednu knjigu o tome kak to nije dobro
sto vise napravim danas to sam zadovoljniji,a probijem samopostavljene i nerealne granice opet si mislim, trebao sam i vise:)
a sto tocno sam ja napisala ?
betty.boop-
2015-01-23
ja se još pripremam..
2014-04-12
ovo sto procitah.betty.boop wrote:dijagram wrote:upravo suprotnobetty.boop wrote:sve sto mos danas, ostavi za sutra ... imam ja cak i jednu knjigu o tome kak to nije dobro
razumljivo je da se drzis prvog navoda, iako imas i knjigu o tome kako to nije dobro:)
no ako si radilica onda si mogla malo preformulirati
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
dijagram wrote:ovo sto procitah.betty.boop wrote:dijagram wrote:upravo suprotnobetty.boop wrote:sve sto mos danas, ostavi za sutra ... imam ja cak i jednu knjigu o tome kak to nije dobro
razumljivo je da se drzis prvog navoda, iako imas i knjigu o tome kako to nije dobro:)
no ako si radilica onda si mogla malo preformulirati
zbunilo me 'upravo suprotno'
betty.boop-
2015-01-23
neka radibetty.boop wrote:bice radi ... frka stigla :D
tko joj je kriv kaj s tobom u sitne sate pepeja
2014-12-30
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 11 of 50