Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 28
Page 7 of 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
da nemaju suareza klali bi se sa pateticom za drugo mesto...
Guest- Guest
pablo_escobar wrote:Na barceloni i realu vidis ono nesto grezo i shvatis koliko je Juventus veci klub. Gledas pereza i ovog jadnika iz cmarse a poslje vidis Agnellija ....koji jet set i klasa
gle ovu budalu...
Guest- Guest
Suarez nevalja..... rece end
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Klosaru pokrij se travom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
raketa kralj hrvatskog nogometa, sam na tronu besmrtnosti, najveći od najvećih
End- Posts : 21177
2015-08-25
možda po kriteriju demota i sličnih sirotinja, barca je za loreal gigant, loreal se može samo pariti s đubretarima i suprotno
2015-08-25
Gigant u kataloniji.
Dok u spanjolskoj gledaju u leda realu.
Dok u spanjolskoj gledaju u leda realu.
Guest- Guest
Da bi bio gigant moras biti najveci u svojoj zemlji,
Kao sto je Juve u italiji, liverpool u eng, bayern u njemackpj, dinamo u hrvatskoj
Kao sto je Juve u italiji, liverpool u eng, bayern u njemackpj, dinamo u hrvatskoj
Guest- Guest
najveći u krađama.. i opet na sve šta je barca kroz povijest prošla svi joj gledaju u leđa to je jačina najvećega kluba, nitko to nema, samo mes ke un klub
2015-08-25
ne plači demo dobit će modrara cepter lonac od marce
2015-08-25
bio sam u svatovima pa nisam pratio...sreća da barca nije kiksala inače bi se ovaj manijak podvrgnuo da sam sebi oduzme život,mada i dalje to nije isključeno u slučaju realovoga osvajanja LP...ali njegova sreća je kao što sam ranije rekao barca kamilica raspored i što je atletiko kompaktnija ekipa od reala tako da mislim da će end preživjeti
ubij se jade lorealovski, ista sorta klošara ko bracala
2015-08-25
End1899 wrote:ubij se jade lorealovski, ista sorta klošara ko bracala
popusis nam kurceve skupa sa kevom, ciganine prljavi...
Guest- Guest
šta je ovo bože dragi kakva dominacija
Messi has now helped Barcelona win more Ligas (8) than Ronaldo (2), Zidane (1), Figo (2), Kaka (1) and Cristiano (1) helped Madrid win.
2015-08-25
Atletico ima manje šanse protiv Reala, nego krme u Teheranu. Ipak će bit kmečanja krajem mjesecamuckodjubre wrote:bio sam u svatovima pa nisam pratio...sreća da barca nije kiksala inače bi se ovaj manijak podvrgnuo da sam sebi oduzme život,mada i dalje to nije isključeno u slučaju realovoga osvajanja LP...ali njegova sreća je kao što sam ranije rekao barca kamilica raspored i što je atletiko kompaktnija ekipa od reala tako da mislim da će end preživjeti
zidane najbolji start od svih trenera reala. izgbubili su titulu s onim klošarom benitezom. zamisli lik nakon reala ode u nikad gori newcastle to ne može bit normalan čovjek
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 28