Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 28
Page 17 of 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
tko će napraviti prognozer ligu da branim naslov iz Eura 2012.!
End- Posts : 21177
2015-08-25
nisam mislio na tebe balijo nego na drugu, ali lijepo da si se osjetio prozvanim.
2015-08-25
ja tebi kazem, debilu. boli me kurac koga tvoja prljava ciganska usta prozivaju...
Guest- Guest
šta si nadrkan, opusti se malo klošaru i uživaj u titulama rakete i mes ke un kluba
2015-08-25
Real je uvijek glavni favorit za osvojit Španjolsku ligu, cigane prljavi. Uvijek ću tipovat na Real, jer je to oduvijek španjolski klub number one. Daleko najbolji i najtrofejniji španjolski klub
prereži te spone i barijere koje te sputavaju da si tako glup ko kurac
2015-08-25
Dani Alves poručio Peleu:
"Pele, ti si kralj. kralj. Ali ja sam osvojio više naslova nego ti. Ipak, opusti se - nemaš se zbog čega brinuti. Slobodno me kritiziraj ako želiš, ja sam sretan"
dani je uvijek bio kraljina
"Pele, ti si kralj. kralj. Ali ja sam osvojio više naslova nego ti. Ipak, opusti se - nemaš se zbog čega brinuti. Slobodno me kritiziraj ako želiš, ja sam sretan"
2015-08-25
`End1899 wrote:Dani Alves poručio Peleu:
ovo je dokaz da samo mentalne sirotinje i cigani mogu da igraju za cigansko udruzenje iz prljave i smrdljive luke na mediteranu.
ista stvar je i sa simpatizerima...
Guest- Guest
Igrači PSG-a dobit će 'po glavi' ukupno čak 800.000 eura.
Suma je dobivena zbrojem svih trofeja - 470.000 za prvenstvo, 250.000 za četvrtfinale Lige prvaka, te po 40.000 eura za svaki Kup.
800 000 x 25 računaj demo, a to je vjerojatno bez dodatnih bonusa šta je svakom igraču bilo obećano.
Suma je dobivena zbrojem svih trofeja - 470.000 za prvenstvo, 250.000 za četvrtfinale Lige prvaka, te po 40.000 eura za svaki Kup.
800 000 x 25 računaj demo, a to je vjerojatno bez dodatnih bonusa šta je svakom igraču bilo obećano.
2015-08-25
samo igrači bez bonusa, a gdje je još sav ostali staff. to sve ide x 50, sad zamisli u kakvoj gabuli je loreal i čmarnajted iako ti klošari ne mogu niti blizu trofeja
2015-08-25
debilu, real i united kao najveci klubovi na svetu zaradjuje vise od svih klubova zajedno.
da li je moguce da si toliko glup, seme ti cigansko degenericno jebem?
da li je moguce da si toliko glup, seme ti cigansko degenericno jebem?
Guest- Guest
oni mogu jedino zarađivati za druge klubove kad im isplaćuju bonuse ako tobože osvoje neki trofej u 10 godina. ohladi malo šiptaru popij 2 L cole dijabetičaru glupi
2015-08-25
pa valjda i ti uspjesi i donesu lovu klubu...End1899 wrote:Igrači PSG-a dobit će 'po glavi' ukupno čak 800.000 eura.
onda je najbolje ne osvajati trofeje pa ne moraš isplaćivati bonuse
pa za klubove tipa loreal i čmarnajted i je najbolje da ništa ne osvajaju jer u ovakvim ogromnim dugovima u kojima jesu njima dodatni trofeji samo povećavaju minuse. a ako ne osvajaju onda opet troše minimalno 200 milijuna po transfer roku, pogledaj mourinha ima 270 milijuna za trošenje u čmarnajtedu sad. znači oni su u kurcu bez obzira na sve zato i jesu mali klubovi.
2015-08-25
barca isplaćuje najveće plaće i bonuse na svijetu i opet svake sezone posluju u profitu. sad će suarez biti u top3 zlatne lopte i liverpool će ukapariti dodatnih par milijuna, ali ima se može se.
2015-08-25
cerga ko grcka duzna, jos malo pa se gase. gotovi su...
Guest- Guest
pogotovo sad nakon šta su potpisali s nikeom ugovor od 8 godina na milijardu eura fiksno, a di su dodatni bonusi. još samo sponzor fali na dresu, ali toliko se love ima da neće biti potrebno.
2015-08-25
ovo bi trebao niche vidjeti možda nauči nešto o nogometu
2015-08-25
KATALONSKI mediji javljaju kako je Javier Mascherano na korak od transfera u Juventus!
Mascherano se želi vratiti u vezni red
31-godišnji Argentinac stigao je u Barcu prije šest godina iz Liverpoola kao defenzivni vezni, ali je tijekom svih ovih godina postepeno prekomandiran na mjesto centralnog braniča. Mundo Deportivo također javlja kako Mascherano razmišlja o odlasku iz Barce, a navodi se da je nezadovoljan pozicijom koju igra pod Luisom Enriqueom.
Mascherano se želi vratiti u vezni red
31-godišnji Argentinac stigao je u Barcu prije šest godina iz Liverpoola kao defenzivni vezni, ali je tijekom svih ovih godina postepeno prekomandiran na mjesto centralnog braniča. Mundo Deportivo također javlja kako Mascherano razmišlja o odlasku iz Barce, a navodi se da je nezadovoljan pozicijom koju igra pod Luisom Enriqueom.
OZLJEDA bedra lijeve noge izbacila je jednog od najboljih svjetskih braniča iz dva spektakla koji su mu trebali biti vrhunci sezone, možda čak i karijere.
Raphael Varane (23), stoper Reala i reprezentacije Francuske, ozlijedio se na treningu njegovog kluba za subotnje finale Lige prvaka protiv Atletica, a s obzirom da mu za oporavak trebaju oko tri tjedna, propustit će ne samo finale LP, nego i Europsko prvenstvo na kojem je trebao biti jedan od oslonaca njegove reprezentacije, za koju je već sakupio 28 nastupa.
Raphael Varane (23), stoper Reala i reprezentacije Francuske, ozlijedio se na treningu njegovog kluba za subotnje finale Lige prvaka protiv Atletica, a s obzirom da mu za oporavak trebaju oko tri tjedna, propustit će ne samo finale LP, nego i Europsko prvenstvo na kojem je trebao biti jedan od oslonaca njegove reprezentacije, za koju je već sakupio 28 nastupa.
Page 17 of 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet