Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 28
Page 8 of 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
zidane najbolji start od svih trenera reala. izgbubili su titulu s onim klošarom benitezom. zamisli lik nakon reala ode u nikad gori newcastle to ne može bit normalan čovjek
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
ispali getafe i rayo, loreal ostao bez sigurnih 12 bodova za sljedeću sezonu, gotovi su klošari
End- Posts : 21177
2015-08-25
Al će svejedno do sljedeće sezone imat 11 osvojenih klempa.End1899 wrote:ispali getafe i rayo, loreal ostao bez sigurnih 12 bodova za sljedeću sezonu, gotovi su klošari
End 28.05. oko 23h
kakve sreće imaju mogli bi, ali u realnosti patetiko je duplo kvalitetniji od njih, ne sumnjam u osvetu i revanš
2015-08-25
Nemoj se tješit jer nema smisla. Duboko u sebi znaš da Patetico nema šanse u finalu. Bolje ti je odma se pripremi na to, nego da se nerviraš bezvezeEnd1899 wrote:u realnosti patetiko je duplo kvalitetniji od njih, ne sumnjam u osvetu i revanš
ne vidim na koji način loreal može dobiti ovaj uragan simeoneta, 30:70 za patetiko
2015-08-25
Atletico je Realova kuja. Real će uvijek pobjedit kad je neka ovako bitna utakmica. Prošle sezone je Atletico bio navodno bolja momčad, pa je u četvrfinalu pocuclao kurčinu od Reala.End1899 wrote:ne vidim na koji način loreal može dobiti ovaj uragan simeoneta, 30:70 za patetiko
Kaže Plete:
" Real je strašna momčad, kad ih osjetiš u igri u ovako na terenu tek shvatiš kako su moćni. A pogotovo Luka, kako on tek djeluje „poseban igrač“. Jako mi je drago da mi se kraj poklopio upravo s njime na terenu…“
http://sportske.jutarnji.hr/oprostaj-za-pamcenje-legende-vatrenih-hrvat-odusevio---senzacionalan-dan-za-mene--navrle-su-mi-suze-na-lice----/1573838/
" Real je strašna momčad, kad ih osjetiš u igri u ovako na terenu tek shvatiš kako su moćni. A pogotovo Luka, kako on tek djeluje „poseban igrač“. Jako mi je drago da mi se kraj poklopio upravo s njime na terenu…“
http://sportske.jutarnji.hr/oprostaj-za-pamcenje-legende-vatrenih-hrvat-odusevio---senzacionalan-dan-za-mene--navrle-su-mi-suze-na-lice----/1573838/
sat2-
2015-09-28
pa to samo nogometnim hejterima i totalnim dibidusima nije jasno kakva je Luka klasa...uostalom ne bi već sezonama bio nezamjenjiv u prvih 11 REAL MADRIDA (ne nekoga lijevoga kluba ili kluba sredine tablice) i to kod svakoga trenera-MORINNHO;ANCELOTI;BENITEZ;ZIDANE
Da ali zato najveci medju njima sir Alex je reka ne u utd.... potvrdjeno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Da ali zato najveci medju njima sir Alex je reka ne u utd.... potvrdjeno
I da, o Luki Modriću, jedinom čovjeku iz Hrvatske kojeg Ferguson spominje na više od 400 stranice knjige.
Realovog vezista Sir Alex se dotaknuo u čak tri različita poglavlja, redovito ga hvaleći kao sjajnog i vrlo poštenog igrača.
CITATI IZ KNJIGE:
LJETO 2012.
Ulazio sam u svoju posljednju sezonu. Cijelo ljeto razmišljao sam samo kako pobijediti City. Na raspolaganju sam imao dobru ekipu, ali nedostajao nam je igrač tipa ‘mladog Scholesa’. Svi su pričali o Luki Modriću, da, želio sam ga dovesti u United, ali nismo htjeli opet pregovarati s Tottenhamom nakon onog mučnog posla oko transfera Berbatova...
PREVARANTI I POŠTENJACI
Nikad nisam tolerirao padavičare. Čak i s Ronaldom sam imao problema dok je bio mlađi. Prelagano je padao. No, kasnije se te loše navike riješio i postao je zreli igrač. Luka Modrić je primjer modernog nogometaša koji nikad ne simulira. Scholes i Giggs nikad ne simuliraju. Za razliku od Drogbe, što ste najbolje vidjeli protiv Barcelone 2012.
POSLJEDNJI MEČ U LIGI PRVAKA
Lani u osmini finala igrali smo sjajno protiv Reala. I u Madridu i na Old Traffordu. A onda je u uzvratu sudac zbog blagog prekršaja isključio Nanija. Odmah potom je ušao Modrić i izjednačio. Bili smo u stanju šoka. Dokrajčio nas je Ronaldo, iako smo u zadnjih 10 minuta mogli zabiti pet golova. Katastrofa! Da smo prošli, osvojili bismo Ligu prvaka...
Jedna od tezih kradja u korist loreala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Demo na EP modric nece dati i napravit nikaj.... i vrime bi bilo da se zakljuci ova lakrdija zvana primera
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Jedna od tezih kradja u korist loreala
turski lopov ih pogurao, jedan od najprecenjenijih sudija trenutno-uz felixa brycha i ovog engleza sto sudi finale...
Guest- Guest
Svu trojicu koje si naveo prati glas da veze nemaju a ono tursko smece je na najgori moguci nacin pokrao uniteda. Sramotno. Perez nije zalio novca a uefa je pronasla Cakira da sramotno i prljavo pokrade i unisti Uniteda
2015-09-13
Bog je svidok da je United te godine triba bit prvak.
2015-09-13
Izdominirala je barca moju kurčinu. Real i Patetico sami sebe pobijedili. Barcelona prvak, spletom okolnostiEnd1899 wrote:gasi ovu temu barca je izdominirala
ako je čmarnaldo pronašao utjehu u marokanskoj kurčini, onda ćeš i ti u jednoj turskoj sablji ne kmeči crvino
2015-08-25
Page 8 of 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20