ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Primera- modrić,kova i raketa...

Page 6 of 28 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28  Next

Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 6 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by Guest 14/5/2016, 17:38

i naravno, gol iz ofsajda. posolili su cigani, za svaki slucaj...

Guest
Guest

Back to top Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 6 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by End 14/5/2016, 17:39

poklonite se klošari, još jedna srebrna medalja za modraru rofl
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 17:46

cigani mogu i rukama da igraju, ako treba...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 17:47

Skidanje gaća Granade, sigurno je Barca platila više od Reala. Stipe brani za Deportivo, a u kurac.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 14/5/2016, 17:51

Tominjo brate sta mislis otkud ovolika nervoza ovome navijacu uniteda na temi primera. Mislin kao navijac uniteda nebi se treba ovoliko nervirat na ovoj ionako propaloj ligi

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by End 14/5/2016, 17:52

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 6 CiarDO7WkAQWdY_
uefalona ha, klošari lopovski još ima samo šuker fali da zamijeni onoga đubretara
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 17:55

pablo_escobar wrote:Tominjo brate sta mislis otkud ovolika nervoza ovome navijacu uniteda na temi primera. Mislin kao navijac uniteda nebi se treba ovoliko nervirat na ovoj ionako propaloj ligi
End je navukao cijeli forum da mrze Chmarcelonu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 14/5/2016, 17:57

End je bolesnik i svi koji mu jebu mater radi cmarse su u pravu ovo sta on radi sa cmarson nije ni onaj sport radio aa dinamon ni amper sa gaydukom a bogami ni isil sa muhamedom

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by End 14/5/2016, 18:02

cijeli svijet sam navukao da mrze barcelonu, kakvo manipuliranje masom HDZ i hićo su male bebe za mene
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by scorpion 14/5/2016, 18:03

Koliko je Barcelona iskeširala Granadi za pobjedu? Jbt ovako ofirno namještanje tekmi nema ni u HNL-u

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by End 14/5/2016, 18:26

ČESTITKE MODRIĆU I SVIM NJEGOVIM DRKAROŠIMA NA JOŠ JEDNOJ TITULI
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 18:29

nisu za dzabe najveci cigani svih vremena...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 18:32

Hvala ti boze sto nisam simpatizer ove smijesne lige
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 18:34

Laporta, Rijkaard i Ronaldinho stvore Barcelonu, daju šarma a sa završetkom 2007/2008. sezone ovi konvertiraju u nešto suprotno dok Laporta odleti nakon 2008/2009. i krenu glume, skandali i stalne utaje poreza.

Treba tu dovesti FINANZAMT i to sve rasturiti na teritoriju čitave Španjolske.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 14/5/2016, 18:35

taman je sestra u barceloni i dres pobjednički je tu, kakav klub mes ke un klub to je čudo od kluba
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 18:36

Hahaha...kaže komentator kako su navijači Barce postali zabrinutiji otkad je Mascherano izašao...a kamera pokazala "navijače", sve neki penzioneri od sedam banki naviše, ko da su na umirovljeničkom izletu. Bože, koji jadan klub.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 18:38

Tommy Ramone wrote:Bože, koji jadan klub.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 14/5/2016, 18:39

najbolje da imaju svi po 13 da bi ti moga srati da smao klinci drukaju za barcu, a bafalo bi odma klepnuo po stolu svojim mališanom
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 14/5/2016, 18:41

svaka čast kakva akcija, messi je zaslužan za svaki gol ove sezone koji su zabili ova dva klošara
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 14/5/2016, 18:42

Na barceloni i realu vidis ono nesto grezo i shvatis koliko je Juventus veci klub. Gledas pereza i ovog jadnika iz cmarse a poslje vidis Agnellija ....koji jet set i klasa

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 18:43

da nemaju suareza klali bi se sa pateticom za drugo mesto...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 28 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics