koji ku*ac je ovo
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: koji ku*ac je ovo
Tezimo EU standardima 8-)
2014-04-12
Konačno pametna generacija....kic wrote:stvarno je neozbiljno više optuživati komunizam, mentalitet je možda u kurcu ostao od tada, ali prošlo je vremena, i generacija koja treba zacementirati promjenu na bolje se, iseljava :/
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
A,ostavit tebi zemlju da sijes grah,je li?! ;D
2014-04-12
Ja za svoj grah plačam i uzdržavam ove parazite.....imam dvije firme i jedva spajam kraj sa krajem,jebo kapitalizam ovog tipa....IvyTeasdale wrote:A,ostavit tebi zemlju da sijes grah,je li?! ;D
2015-07-28
Eto,ti si vrijedan covjek...imas svoju zemlju i od nje zivis ;-)v_vlado wrote:Ja za svoj grah plačam i uzdržavam ove parazite.....imam dvije firme i jedva spajam kraj sa krajem,jebo kapitalizam ovog tipa....IvyTeasdale wrote:A,ostavit tebi zemlju da sijes grah,je li?! ;D
2014-04-12
Slabe koristi,ova godina kišna,teško nicanje ploda,poslije bolesti,ne nadam se dobiti......biće brza berba a još nisam ni sve posadio......IvyTeasdale wrote:Eto,ti si vrijedan covjek...imas svoju zemlju i od nje zivis ;-)v_vlado wrote:Ja za svoj grah plačam i uzdržavam ove parazite.....imam dvije firme i jedva spajam kraj sa krajem,jebo kapitalizam ovog tipa....IvyTeasdale wrote:A,ostavit tebi zemlju da sijes grah,je li?! ;D
2015-07-28
vlado, eo ja ti mogu bit klijent za grah, sitni al ipak klijent, jedno 50 kila bi uzeo
eto,dobro sam ti posao spomenula...i kupca si nasao..proviziju ne trazim...B-)v_vlado wrote:Slabe koristi,ova godina kišna,teško nicanje ploda,poslije bolesti,ne nadam se dobiti......biće brza berba a još nisam ni sve posadio......IvyTeasdale wrote:Eto,ti si vrijedan covjek...imas svoju zemlju i od nje zivis ;-)v_vlado wrote:Ja za svoj grah plačam i uzdržavam ove parazite.....imam dvije firme i jedva spajam kraj sa krajem,jebo kapitalizam ovog tipa....IvyTeasdale wrote:A,ostavit tebi zemlju da sijes grah,je li?! ;D
2014-04-12
50 po 50 i eto praznog skladistaIvyTeasdale wrote:eto,dobro sam ti posao spomenula...i kupca si nasao..proviziju ne trazim...B-)v_vlado wrote:Slabe koristi,ova godina kišna,teško nicanje ploda,poslije bolesti,ne nadam se dobiti......biće brza berba a još nisam ni sve posadio......IvyTeasdale wrote:Eto,ti si vrijedan covjek...imas svoju zemlju i od nje zivis ;-)v_vlado wrote:Ja za svoj grah plačam i uzdržavam ove parazite.....imam dvije firme i jedva spajam kraj sa krajem,jebo kapitalizam ovog tipa....IvyTeasdale wrote:A,ostavit tebi zemlju da sijes grah,je li?! ;D
nije neozbljno, naprotivkic wrote:stvarno je neozbiljno više optuživati komunizam, mentalitet je možda u kurcu ostao od tada, ali prošlo je vremena, i generacija koja treba zacementirati promjenu na bolje se, iseljava :/
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
predlazes da pocnem uzimat zubiic? 8-)Leviathan2 wrote:50 po 50 i eto praznog skladistaIvyTeasdale wrote:eto,dobro sam ti posao spomenula...i kupca si nasao..proviziju ne trazim...B-)v_vlado wrote:Slabe koristi,ova godina kišna,teško nicanje ploda,poslije bolesti,ne nadam se dobiti......biće brza berba a još nisam ni sve posadio......IvyTeasdale wrote:Eto,ti si vrijedan covjek...imas svoju zemlju i od nje zivis ;-)v_vlado wrote:Ja za svoj grah plačam i uzdržavam ove parazite.....imam dvije firme i jedva spajam kraj sa krajem,jebo kapitalizam ovog tipa....IvyTeasdale wrote:A,ostavit tebi zemlju da sijes grah,je li?! ;D
2014-04-12
al u cijenu mora bit uracunat porez na co2 štoš isprditLeviathan2 wrote:vlado, eo ja ti mogu bit klijent za grah, sitni al ipak klijent, jedno 50 kila bi uzeo
2014-04-19
ma pusti megi to su sve prevarantiIvyTeasdale wrote:predlazes da pocnem uzimat zubiic? 8-)Leviathan2 wrote:50 po 50 i eto praznog skladistaIvyTeasdale wrote:eto,dobro sam ti posao spomenula...i kupca si nasao..proviziju ne trazim...B-)v_vlado wrote:Slabe koristi,ova godina kišna,teško nicanje ploda,poslije bolesti,ne nadam se dobiti......biće brza berba a još nisam ni sve posadio......IvyTeasdale wrote:Eto,ti si vrijedan covjek...imas svoju zemlju i od nje zivis ;-)v_vlado wrote:Ja za svoj grah plačam i uzdržavam ove parazite.....imam dvije firme i jedva spajam kraj sa krajem,jebo kapitalizam ovog tipa....IvyTeasdale wrote:A,ostavit tebi zemlju da sijes grah,je li?! ;D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
samo cimam..da vidim bi li dao ;Pprckov wrote:ma pusti megi to su sve prevarantiIvyTeasdale wrote:predlazes da pocnem uzimat zubiic? 8-)Leviathan2 wrote:50 po 50 i eto praznog skladistaIvyTeasdale wrote:eto,dobro sam ti posao spomenula...i kupca si nasao..proviziju ne trazim...B-)v_vlado wrote:Slabe koristi,ova godina kišna,teško nicanje ploda,poslije bolesti,ne nadam se dobiti......biće brza berba a još nisam ni sve posadio......IvyTeasdale wrote:Eto,ti si vrijedan covjek...imas svoju zemlju i od nje zivis ;-)v_vlado wrote:Ja za svoj grah plačam i uzdržavam ove parazite.....imam dvije firme i jedva spajam kraj sa krajem,jebo kapitalizam ovog tipa....IvyTeasdale wrote:A,ostavit tebi zemlju da sijes grah,je li?! ;D
2014-04-12
Isto vam je kao i u Jugi, zar to nije super? Ako nisi shvatio objasnit će ti "antifašisti".Starhemberg wrote:Naša stvarnost, na žalost...
porez, pa jes ti normalan coece il me mrzis pa spominjes tu gnjusnu rijecprckov wrote:al u cijenu mora bit uracunat porez na co2 štoš isprditLeviathan2 wrote:vlado, eo ja ti mogu bit klijent za grah, sitni al ipak klijent, jedno 50 kila bi uzeo
Samo micanjem starih kadrova, po vertikali i horizontali.IvyTeasdale wrote:Znaci da nismo u stanju promijeniti svijest i zapoceti promjene.
a,'ko ce ih maknuti?!,:/Ero wrote:Samo micanjem starih kadrova, po vertikali i horizontali.IvyTeasdale wrote:Znaci da nismo u stanju promijeniti svijest i zapoceti promjene.
2014-04-12
Ja sam jedino protiv nesposobnosti i neradu...Ne zanima me koje je boje mačka.Leviathan2 wrote:hm, ero, a ti si opozit antifasistima a????Ero wrote:Isto vam je kao i u Jugi, zar to nije super? Ako nisi shvatio objasnit će ti "antifašisti".Starhemberg wrote:Naša stvarnost, na žalost...
U mojoj ekipi su radili uvijek najbolji. O njihovoj ideološkoj dsklonosti nikad nisam
razmišljao, niti sam razgovore u to smjeru dozvoljavao. Ideologija je najčešće
smokvin list za prikrivanje nesposobnosti.
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 4 of 8