koji ku*ac je ovo
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: koji ku*ac je ovo
abraham wrote:Nije bitno,bitno je da mi itko(stalno potenciram) nije odgovorio kako su Poljaci sa tridest godina natrag dosli na dvadeset naprijed. Gdje je zajeb??? Umjesto dvije crvene je sada izvolite gospon, prosem pane ili kako vec.preko_vode_do_slobode wrote:70-80% hrvatske ne plaća porez...abraham wrote:
Komentiram kao i svatko drugi. Imam obitelj tu,neke investicije i zanima me sto se dogadja. Po komentarima vidim da dio zulja sto pisem, jebi ga slobodan forum. Ove godine sam u proracun DNRH uplatio vise od 50 % forumasa ovdje. Tako da i po tom pitanju..... Da Svecka propada, kao i jamerika, i engleska. Tjesite se.
pa jednostavno je, zemlje koje su provele više neoliberalni reformi(poljska, slovačka, estonija, evo i rumunjska se uključila nedavno) se brže razvijaju , dok zemlje gdje sve regulira država preko bojana glavaševića, opačićke, glavaša i šeksa propadaju i ekipa se iseljava.. .
onda imaš dio ekipe koja živi na račun državne sise, a država se zadužuje da bi njima isplatila nadprosječnu-ne zarađaenu plaću, pa oni misle "evo sve je super"..
stane li jedna turistička sezona, nema penzija , neće biti plaća u javnom sektoru, neće biti kruva, standard će biti kao 93
Guest- Guest
Po meni se to moze podvesti pod Titov sinjel iliti boljsevicko-mediteranski mentalitet.preko_vode_do_slobode wrote:abraham wrote:Nije bitno,bitno je da mi itko(stalno potenciram) nije odgovorio kako su Poljaci sa tridest godina natrag dosli na dvadeset naprijed. Gdje je zajeb??? Umjesto dvije crvene je sada izvolite gospon, prosem pane ili kako vec.preko_vode_do_slobode wrote:70-80% hrvatske ne plaća porez...abraham wrote:
Komentiram kao i svatko drugi. Imam obitelj tu,neke investicije i zanima me sto se dogadja. Po komentarima vidim da dio zulja sto pisem, jebi ga slobodan forum. Ove godine sam u proracun DNRH uplatio vise od 50 % forumasa ovdje. Tako da i po tom pitanju..... Da Svecka propada, kao i jamerika, i engleska. Tjesite se.
pa jednostavno je, zemlje koje su provele više neoliberalni reformi(poljska, slovačka, estonija, evo i rumunjska se uključila nedavno) se brže razvijaju , dok zemlje gdje sve regulira država preko bojana glavaševića, opačićke, glavaša i šeksa propadaju i ekipa se iseljava.. .
onda imaš dio ekipe koja živi na račun državne sise, a država se zadužuje da bi njima isplatila nadprosječnu-ne zarađaenu plaću, pa oni misle "evo sve je super"..
stane li jedna turistička sezona, nema penzija , neće biti plaća u javnom sektoru, neće biti kruva, standard će biti kao 93
2014-04-14
boljševičko - mediteranski mentalitet da... najgora kombinacija kod nas.. boljševičko-mediteranskog mentaliteta...
Guest- Guest
abraham wrote:Po meni se to moze podvesti pod Titov sinjel iliti boljsevicko-mediteranski mentalitet.preko_vode_do_slobode wrote:abraham wrote:Nije bitno,bitno je da mi itko(stalno potenciram) nije odgovorio kako su Poljaci sa tridest godina natrag dosli na dvadeset naprijed. Gdje je zajeb??? Umjesto dvije crvene je sada izvolite gospon, prosem pane ili kako vec.preko_vode_do_slobode wrote:70-80% hrvatske ne plaća porez...abraham wrote:
To je otprilike kao kad Hasanbegović skine uhljebe sa sise ovi odma vide ustašluk a oni su kao antifašisti i krene laprdanje o tome u nedogled. Nešto kao i epi kad vidi ustaše oko sebe, na forumu , u vladi ( e da je on jedini)
Guest- Guest
masalakic wrote:
2014-04-19
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hasanbegovic-financira-srpskog-povjesnicara-predvodnika-rehabilitacije-mihailovica-i-nedica/893120.aspxtre911 wrote:
To je otprilike kao kad Hasanbegović skine uhljebe sa sise
Guest- Guest
Ne skida on nikog sa sise, on samo mijenja sisače, poput ovog četničkofg advokata.
Guest- Guest
Poljska,Slovacka i Estonija s vecim rastom od prosjeka EU..cestitke..
2014-04-12
Opet površne i zlonamjerne,rekao bih diskvalifikacije.Starhemberg wrote:Ne skida on nikog sa sise, on samo mijenja sisače, poput ovog četničkofg advokata.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
kic wrote:koji ku*ac je ovo
bilo je u zadnjih pola godine 5-6 tema o tome kako nam je BDP na razini onog s početka 80ih
meni je dosadilo ponavljati jedno te isto, i'm getting old
sad kad budu izbori glasajte za Živi zid da sjebu sve do kraja
Guest- Guest
glupi Pljaci nisu štedjali, nego su se nastavili zaduživati
dok su pametni Hrvati odlučili marljivo štedjeti, sjebati profit bankaroidima i kapitalizmu
jebo konzumerizam, potrošnja je prokleta, treba slušat naše biskupe oni su ekonomski stručnjaci
dok su pametni Hrvati odlučili marljivo štedjeti, sjebati profit bankaroidima i kapitalizmu
jebo konzumerizam, potrošnja je prokleta, treba slušat naše biskupe oni su ekonomski stručnjaci
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:kic wrote:
posljedica neoliberalnih reformi u poljskoj, slovačkoj, češkoj, evo sada i rumunjskoj i bugarskoj, i posljedica jake državne ruglacije gdje sve ide preko bojana glavaševića i jadronkovića i šeksa u Hrvatskoj.. .
u srbiji , ukraini, i bosni bi bilo još gore ako nas to može šta utješit
Da, jebote, gdje su podaci za Srbiju? Boli me kurac za Poljsku.
crvenkasti-
2014-04-17
Index i nije nešto što bi trebali uzimati zdravo za gotovo.Starhemberg wrote:Ne skida on nikog sa sise, on samo mijenja sisače, poput ovog četničkofg advokata.
Guest- Guest
kic wrote:
Pretvorba i privatizaciaj na HDZ-ov način uz njihovu vlast 18 godina.
Eto što je.
2014-04-18
Privatizacija stambenog fonda nije sudjelovala u nazadovanju.
2014-04-14
Nece jer bi morao sebe lustriratiepikur37 wrote:abraham wrote:To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
Tocno tako, dok se ne obracuna s Titom i jugoslavenima nema napretka ahahah
sva sreća karamarko je na vlasti pa će pokrenuti lustraciju :D
I treba obračunati s izvorima zla u Hrvatskoj
A to nisu mrtvi , nego oni koji nas pretvaraju u zemlju zombija
Nsbijem vas sve koju podržavate takvu politiku n
Ne misleći dalje od svojeg curca
Propast cete svi, iskrivi i nedužni
Odim đubradi koja zivi po vani pa ih boli .,
preko_vode_do_slobode wrote:boljševičko - mediteranski mentalitet da... najgora kombinacija kod nas.. boljševičko-mediteranskog mentaliteta...
Ovo i ne treba komentirati
Zbljuv
Kad je nas Dalmatinac ili zagorec otišao u Njrmacku na rad . Odmah je promjenio mentalitet .u roku keks
Samo se nekima pričinjava kako boljševički mentalitet zivi stopedest godina
A budala .,
Pa nema kod nas ustasatre911 wrote:abraham wrote:Po meni se to moze podvesti pod Titov sinjel iliti boljsevicko-mediteranski mentalitet.preko_vode_do_slobode wrote:abraham wrote:Nije bitno,bitno je da mi itko(stalno potenciram) nije odgovorio kako su Poljaci sa tridest godina natrag dosli na dvadeset naprijed. Gdje je zajeb??? Umjesto dvije crvene je sada izvolite gospon, prosem pane ili kako vec.preko_vode_do_slobode wrote:70-80% hrvatske ne plaća porez...abraham wrote:
To je otprilike kao kad Hasanbegović skine uhljebe sa sise ovi odma vide ustašluk a oni su kao antifašisti i krene laprdanje o tome u nedogled. Nešto kao i epi kad vidi ustaše oko sebe, na forumu , u vladi ( e da je on jedini)
Samo onih koji mrze partizane .
Posto seovikest ponavlja oni unaprijed pisu ispričnice za svoju propast
Svi im krivi samo ne oni.
Kriva udba, frljica, Documenta , jugosrbi , mala snaga Itd
Gle, najebat cete ovsk i onak
Jos nije bilo da ni nekak bilo A biti ce
Pobijedit ce dobrota, sloga, razum ... ONO CEGA U USTASIJI NEMA
tre911 wrote:Index i nije nešto što bi trebali uzimati zdravo za gotovo.Starhemberg wrote:Ne skida on nikog sa sise, on samo mijenja sisače, poput ovog četničkofg advokata.
Tebi tre ne smetaju lopovi iz kradezea kpji su pokrali milijarde ?
Masala . smeta ti sto neki lijevi listić ne bu dobio dvadest tisuća ?
Joj sto volim ove domoljube , upm
stvarno je neozbiljno više optuživati komunizam, mentalitet je možda u kurcu ostao od tada, ali prošlo je vremena, i generacija koja treba zacementirati promjenu na bolje se, iseljava :/
Znaci da nismo u stanju promijeniti svijest i zapoceti promjene.
2014-04-12
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 2 of 8