koji ku*ac je ovo
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: koji ku*ac je ovo
Na prvi pogled liči na nekakvu statističku tabelu..kic wrote:koji ku*ac je ovo ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
2014-04-14
Tabela pokazuje koliko je porastao BDP između 1989 i 2013 u Poljskoj.
crvenkasti-
2014-04-17
abraham wrote:To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
Tocno tako, dok se ne obracuna s Titom i jugoslavenima nema napretka ahahah
sva sreća karamarko je na vlasti pa će pokrenuti lustraciju :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
1989. nam je Beograd uzimao sav profit i zato je tada bilo loše.
crvenkasti-
2014-04-17
Tito je samo metafora. Sto reci??? Dobro je vama jos uvijek. Predobro.epikur37 wrote:abraham wrote:To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
2014-04-14
abraham wrote:Tito je samo metafora. Sto reci??? Dobro je vama jos uvijek. Predobro.epikur37 wrote:abraham wrote:To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
Pa jeste, zahebajemo se, cugamo, guramo i tako....
Tebi nešto nije dobro!
2015-08-06
postoji taj određeni BDP fetišizam, ali ono, treba popalit neke svetinje kao što je Markov trg, one u odijelima poslati saditi i kupiti Smilje par godina, i odijelit politiku od ekonomije, jer očito ne ide ovak..
Hvala na pitanju , nikada bolje. Neka mene gdje sam a vas gdje ste. Svatko ima svoje mjesto. Negdje.epikur37 wrote:abraham wrote:Tito je samo metafora. Sto reci??? Dobro je vama jos uvijek. Predobro.epikur37 wrote:abraham wrote:To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
Tebi nešto nije dobro!
2014-04-14
abraham wrote:Hvala na pitanju , nikada bolje. Neka mene gdje sam a vas gdje ste. Svatko ima svoje mjesto. Negdje.epikur37 wrote:abraham wrote:Tito je samo metafora. Sto reci??? Dobro je vama jos uvijek. Predobro.epikur37 wrote:abraham wrote:To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
Tebi nešto nije dobro!
e i sve 5...živiš u šveckoj, muje vam jebu žene po kolodvorima, popovi lezbe, standard pada, klima za kurac a ti dežuraš na hrvatskom forumu i uvjeravaš nas kako je nama loše...idi beži.
2015-08-06
to je isto malo filozofsko pitanje koje poteže epikur:
ima li netko pravo drugima govoriti kakav im je život?
tako isto znam primjer jednog koji se selio u Kanadu, pa se vratio nakon par godina, u lokalnom bircu samo je pričao: jebo ti ovo, ovo je sranje ovdje, treba bježat odavde itd, dok ga gazda kafića nije izbacio s riječima: ja živim ovdje..
mislim šta, ako je tebi život zgorčan, ne moraš širiti zarazu..
ima li netko pravo drugima govoriti kakav im je život?
tako isto znam primjer jednog koji se selio u Kanadu, pa se vratio nakon par godina, u lokalnom bircu samo je pričao: jebo ti ovo, ovo je sranje ovdje, treba bježat odavde itd, dok ga gazda kafića nije izbacio s riječima: ja živim ovdje..
mislim šta, ako je tebi život zgorčan, ne moraš širiti zarazu..
kic wrote:
posljedica neoliberalnih reformi u poljskoj, slovačkoj, češkoj, evo sada i rumunjskoj i bugarskoj, i posljedica jake državne ruglacije gdje sve ide preko bojana glavaševića i jadronkovića i šeksa u Hrvatskoj.. .
u srbiji , ukraini, i bosni bi bilo još gore ako nas to može šta utješit
Guest- Guest
Svi koji su se riješili komunističkog balasta su daleko ispred nas ali tebi je dobro, nije važno što smrdi, bitno da ti je toplo.epikur37 wrote:abraham wrote:Hvala na pitanju , nikada bolje. Neka mene gdje sam a vas gdje ste. Svatko ima svoje mjesto. Negdje.epikur37 wrote:abraham wrote:Tito je samo metafora. Sto reci??? Dobro je vama jos uvijek. Predobro.epikur37 wrote:abraham wrote:To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
Tebi nešto nije dobro!
e i sve 5...živiš u šveckoj, muje vam jebu žene po kolodvorima, popovi lezbe, standard pada, klima za kurac a ti dežuraš na hrvatskom forumu i uvjeravaš nas kako je nama loše...idi beži.
Guest- Guest
tre911 wrote:Svi koji su se riješili komunističkog balasta su daleko ispred nas ali tebi je dobro, nije važno što smrdi, bitno da ti je toplo.epikur37 wrote:abraham wrote:Hvala na pitanju , nikada bolje. Neka mene gdje sam a vas gdje ste. Svatko ima svoje mjesto. Negdje.epikur37 wrote:abraham wrote:Tito je samo metafora. Sto reci??? Dobro je vama jos uvijek. Predobro.epikur37 wrote:abraham wrote:To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
Tebi nešto nije dobro!
Meni je dobro i ne smrdi...pače, proljetno lijepo vrijeme miriše...aria daje po moru i vegetaciji.
A vama ustašama i partizanima smrdi kako god okreneš jer ste se usmrdili sami od sebe i tko vas jebe i jedne i druge :)
zagrlite se i uživajte nemojte normalnom svijetu kvariti život.
2015-08-06
Komentiram kao i svatko drugi. Imam obitelj tu,neke investicije i zanima me sto se dogadja. Po komentarima vidim da dio zulja sto pisem, jebi ga slobodan forum. Ove godine sam u proracun DNRH uplatio vise od 50 % forumasa ovdje. Tako da i po tom pitanju..... Da Svecka propada, kao i jamerika, i engleska. Tjesite se.epikur37 wrote:abraham wrote:Hvala na pitanju , nikada bolje. Neka mene gdje sam a vas gdje ste. Svatko ima svoje mjesto. Negdje.epikur37 wrote:abraham wrote:Tito je samo metafora. Sto reci??? Dobro je vama jos uvijek. Predobro.epikur37 wrote:abraham wrote:To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
Tebi nešto nije dobro!
2014-04-14
Smrdi tebi itekako samo su ti nosnice spaljene pa ne osjećaš više ništa a i od lizanja kaktusa si osljepio onako poprilično pa lupetaš o ustašama i partizanima pa sam čak i za tebe postao ustaša, nekako ti šahovnica kod mene na čelu vuče na slovo U, sličan oblik jebigaepikur37 wrote:tre911 wrote:Svi koji su se riješili komunističkog balasta su daleko ispred nas ali tebi je dobro, nije važno što smrdi, bitno da ti je toplo.epikur37 wrote:abraham wrote:Hvala na pitanju , nikada bolje. Neka mene gdje sam a vas gdje ste. Svatko ima svoje mjesto. Negdje.epikur37 wrote:abraham wrote:Tito je samo metafora. Sto reci??? Dobro je vama jos uvijek. Predobro.epikur37 wrote:abraham wrote:To ti je marsalov trg. Koliko banalno izgledalo ali to je to.
Tebi nešto nije dobro!
Meni je dobro i ne smrdi...pače, proljetno lijepo vrijeme miriše...aria daje po moru i vegetaciji.
A vama ustašama i partizanima smrdi kako god okreneš jer ste se usmrdili sami od sebe i tko vas jebe i jedne i druge :)
zagrlite se i uživajte nemojte normalnom svijetu kvariti život.
Guest- Guest
Nije bitno,bitno je da mi itko(stalno potenciram) nije odgovorio kako su Poljaci sa tridest godina natrag dosli na dvadeset naprijed. Gdje je zajeb??? Umjesto dvije crvene je sada izvolite gospon, prosem pane ili kako vec.preko_vode_do_slobode wrote:70-80% hrvatske ne plaća porez...abraham wrote:
Komentiram kao i svatko drugi. Imam obitelj tu,neke investicije i zanima me sto se dogadja. Po komentarima vidim da dio zulja sto pisem, jebi ga slobodan forum. Ove godine sam u proracun DNRH uplatio vise od 50 % forumasa ovdje. Tako da i po tom pitanju..... Da Svecka propada, kao i jamerika, i engleska. Tjesite se.
2014-04-14
abraham wrote:Nije bitno,bitno je da mi itko(stalno potenciram) nije odgovorio kako su Poljaci sa tridest godina natrag dosli na dvadeset naprijed. Gdje je zajeb??? Umjesto dvije crvene je sada izvolite gospon, prosem pane ili kako vec.preko_vode_do_slobode wrote:70-80% hrvatske ne plaća porez...abraham wrote:
Komentiram kao i svatko drugi. Imam obitelj tu,neke investicije i zanima me sto se dogadja. Po komentarima vidim da dio zulja sto pisem, jebi ga slobodan forum. Ove godine sam u proracun DNRH uplatio vise od 50 % forumasa ovdje. Tako da i po tom pitanju..... Da Svecka propada, kao i jamerika, i engleska. Tjesite se.
pa jednostavno je, zemlje koje su provele više neoliberalni reformi(poljska, slovačka, estonija, evo i rumunjska se uključila nedavno) se brže razvijaju , dok zemlje gdje sve regulira država preko bojana glavaševića, opačićke, glavaša i šeksa propadaju i ekipa se iseljava.. .
onda imaš dio ekipe koja živi na račun državne sise, a država se zadužuje da bi njima isplatila nadprosječnu-ne zarađaenu plaću, pa oni misle "evo sve je super"..
stane li jedna turistička sezona, nema penzija , neće biti plaća u javnom sektoru, neće biti kruva, standard će biti kao 93
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 1 of 8