koji ku*ac je ovo
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: koji ku*ac je ovo
jedino rjesenje jes anarhija, bilo kakvi nositelji promjena ce i dalje parazitirat, treba uklonit svaki oblik vlastiIvyTeasdale wrote:A,koje bi snage bile potencijalni nositelji revolucionarnih promjena?Regoč wrote:Jedino je rješenje vojna diktatura tiekom koje bismo pobili sve koji su se obogatili lopovlukom i racionalizirali sustav državne uprave te lustrirali politički nepodobne. Nakon godinu, dvie vraćamo se demokraciji.
:-o
Znam o cemu govoris,svjedok samsvakodnevno..k'o i ti,nazalost..zato se i bojim..iskreno se bojim..Leviathan2 wrote:gledaj, ljudi kad se suoce sa katastrofom uglavnom mjenjaju svijest iz korjena, medjutim danas uz ispiranje mozga i stvoreni manjak empatije to bi morala biti katastrofa biblijskih proporcija , bar wwIII,IvyTeasdale wrote:o tome ti ja...umetnuti scenarij ponasanja od djetinjstva,'potpomognut' stalnom i brutalnom medijskom manipulacijom..ima li nam uopce spasa?Leviathan2 wrote:nemoguce, da bi neko promjeni svjest on sam mora krenuti u to, moze se promjenit propagandom dublje ili plice al to je umjetna promjena, dok covjek ne postane samosvjesan i neovisan od propagande i ideologija koje ga napadaju sve je uzaludan posao, najgore je s ljudima koji su indoktrinirani od ranog djetinjstva, ti nisu sposobni razmisljat drugacijeIvyTeasdale wrote:neka sam te nasmijala:DLeviathan2 wrote:ahm, men smijesno jebgaIvyTeasdale wrote:Sto nije? Ima covjek i unucad..treba postivat godine i stremit istima B-)
Nego,sto ti mislis kako postic promjenu svijesti kod ovog naroda?
Gdje je prostor za promjene?
A,bez promjena nema napretka..nikakvog :-S
ako pogledas u biti ces vidjeti da empatija postoji najvise kao produkt propagande, recimo pokolj u parizu, svi su zalili jadne francuze a taj dan je isis poklao u siriji duplo vise ljudi pa nije nigdje spomenuto,
opca mjerila se postavljaju televizijom i medijima
pogledaj ovaj forum i ne trebas dalje
2014-04-12
ero, kad nabrajas supke onda ih nabroji do kraja, nemoj ih ideoloski dijelit, imas li muda sam sebi priznat i nabacit i hadeze uz njihEro wrote:Jel mogu ja? Nažalost, ne mogu vam reći ništa optimističnogIvyTeasdale wrote:
Narod koji je birao Mesića 2 mandata, plus Josipovića, nema šanse za išta promijeniti.
Milanović vas je satrao do kraja, izolirao od saveznika i prijatelja, a vidi ga ...
Hijene i lešinari se samo još tuku oko to malo sirotinje što još imate...
A narod ili blene ili se postavlja na stranu svojih dželata...
Narod koji je birao Mesića 2 mandata, plus Josipovića, nema šanse za išta promijeniti.
Milanović vas je satrao do kraja, izolirao od saveznika i prijatelja, a vidi ga ...
2014-04-12
a,kako ce nastat anarhija?Leviathan2 wrote:jedino rjesenje jes anarhija, bilo kakvi nositelji promjena ce i dalje parazitirat, treba uklonit svaki oblik vlastiIvyTeasdale wrote:A,koje bi snage bile potencijalni nositelji revolucionarnih promjena?Regoč wrote:Jedino je rješenje vojna diktatura tiekom koje bismo pobili sve koji su se obogatili lopovlukom i racionalizirali sustav državne uprave te lustrirali politički nepodobne. Nakon godinu, dvie vraćamo se demokraciji.
Metode,nositelji,posljedice?
2014-04-12
Dobro,Sanader upada svakako..Tuđmana ne bih stavila,makar je dosta grijesio..manje njuske necemo ni nabrajat,ne bismo do dogodine..Leviathan2 wrote:ero, kad nabrajas supke onda ih nabroji do kraja, nemoj ih ideoloski dijelit, imas li muda sam sebi priznat i nabacit i hadeze uz njihEro wrote:Jel mogu ja? Nažalost, ne mogu vam reći ništa optimističnogIvyTeasdale wrote:
2014-04-12
ne trebas se bojat, sve dok si svjesna sebe svoj si gospodar, sve dok osjecas tugu veselje radost zalost znaci da si jos uvijek ljudsko bice, ne racunam tu takozvana veselja zbog novog auta il ajfona, nego veselja ljepote postojanja ne tugu radi razbitog auta nego tugu zbog neceg loseg sto se dogodilo, ak me razumijes, ostalo su sve poluljudi poluzombijiIvyTeasdale wrote:Znam o cemu govoris,svjedok samsvakodnevno..k'o i ti,nazalost..zato se i bojim..iskreno se bojim..Leviathan2 wrote:gledaj, ljudi kad se suoce sa katastrofom uglavnom mjenjaju svijest iz korjena, medjutim danas uz ispiranje mozga i stvoreni manjak empatije to bi morala biti katastrofa biblijskih proporcija , bar wwIII,IvyTeasdale wrote:o tome ti ja...umetnuti scenarij ponasanja od djetinjstva,'potpomognut' stalnom i brutalnom medijskom manipulacijom..ima li nam uopce spasa?Leviathan2 wrote:nemoguce, da bi neko promjeni svjest on sam mora krenuti u to, moze se promjenit propagandom dublje ili plice al to je umjetna promjena, dok covjek ne postane samosvjesan i neovisan od propagande i ideologija koje ga napadaju sve je uzaludan posao, najgore je s ljudima koji su indoktrinirani od ranog djetinjstva, ti nisu sposobni razmisljat drugacijeIvyTeasdale wrote:neka sam te nasmijala:DLeviathan2 wrote:ahm, men smijesno jebgaIvyTeasdale wrote:Sto nije? Ima covjek i unucad..treba postivat godine i stremit istima B-)
ako pogledas u biti ces vidjeti da empatija postoji najvise kao produkt propagande, recimo pokolj u parizu, svi su zalili jadne francuze a taj dan je isis poklao u siriji duplo vise ljudi pa nije nigdje spomenuto,
jesam covjek,mislim svojom glavom i svakodnevno se preispitujem..i sve preispitujem..svoja sam..ali se i dalje bojim..tih drugacijih.i za drugacije..iskreno..Leviathan2 wrote:ne trebas se bojat, sve dok si svjesna sebe svoj si gospodar, sve dok osjecas tugu veselje radost zalost znaci da si jos uvijek ljudsko bice, ne racunam tu takozvana veselja zbog novog auta il ajfona, nego veselja ljepote postojanja ne tugu radi razbitog auta nego tugu zbog neceg loseg sto se dogodilo, ak me razumijes, ostalo su sve poluljudi poluzombijiIvyTeasdale wrote:Znam o cemu govoris,svjedok samsvakodnevno..k'o i ti,nazalost..zato se i bojim..iskreno se bojim..Leviathan2 wrote:gledaj, ljudi kad se suoce sa katastrofom uglavnom mjenjaju svijest iz korjena, medjutim danas uz ispiranje mozga i stvoreni manjak empatije to bi morala biti katastrofa biblijskih proporcija , bar wwIII,IvyTeasdale wrote:o tome ti ja...umetnuti scenarij ponasanja od djetinjstva,'potpomognut' stalnom i brutalnom medijskom manipulacijom..ima li nam uopce spasa?Leviathan2 wrote:nemoguce, da bi neko promjeni svjest on sam mora krenuti u to, moze se promjenit propagandom dublje ili plice al to je umjetna promjena, dok covjek ne postane samosvjesan i neovisan od propagande i ideologija koje ga napadaju sve je uzaludan posao, najgore je s ljudima koji su indoktrinirani od ranog djetinjstva, ti nisu sposobni razmisljat drugacijeIvyTeasdale wrote:neka sam te nasmijala:DLeviathan2 wrote:ahm, men smijesno jebgaIvyTeasdale wrote:Sto nije? Ima covjek i unucad..treba postivat godine i stremit istima B-)
2014-04-12
ako si slobodoumno ljudsko bice i ako se drzis one izreke, moja sloboda zavrsava gdje pocinje tvoja i obratnoIvyTeasdale wrote:a,kako ce nastat anarhija?Leviathan2 wrote:jedino rjesenje jes anarhija, bilo kakvi nositelji promjena ce i dalje parazitirat, treba uklonit svaki oblik vlastiIvyTeasdale wrote:A,koje bi snage bile potencijalni nositelji revolucionarnih promjena?Regoč wrote:Jedino je rješenje vojna diktatura tiekom koje bismo pobili sve koji su se obogatili lopovlukom i racionalizirali sustav državne uprave te lustrirali politički nepodobne. Nakon godinu, dvie vraćamo se demokraciji.
ako ne zelis nekog ko ce ti odredjivat sto da cinis i da ti odredjujes nekomu
nema nositelja osim svakog covjeka za sebe a dokazano je da svi ljudi mogu suradjivatbez prisile,
posljedice, nece biti parazita, evo kako funkcionira pleme
imamo pravila koja se odnose na zajednicku suradnju i odnose, do pravila se doslo suglasnoscu i izabrano je vijece starosta koje rjesava eventualne sporove medju clanovima plemen, vijece mora biti nepristrasno, uglavnom vijece ima i pravednika na raspolaganju cija rijec se postuje i kao takva neupitna je, medjutim pravednici nisu stalni, nekad se ne rodi ni jedan po 50 godina
suglasnoscu je recimo donesena odluka o primanju u pleme ili o zajednickom fondu koji sluzi nesto kao socijala fond, medjutim ako nemas sto za jesti to je tvoj problem jer clanovi plemena uvijek i uvijek imaju mogucnost da si urade kruh, pocevsi od zemlje do zaposljavanja uz pomoc ostalih clanova plemena, isto tako pleme je duzno obezbijedit familiji lovca koji je na zadatku sve sto bi imali obezbijedjeno da je on prisutan , u slucaju gubitka pleme se s majkom brine o djeci do njihovog stasanja sto ne mora bit iskljucivo neka godisnja granica nego sposobnost da bude samostalan, ima toga dosta ali nema ogranicavanja i nema prisile, cak i ucestvovanje u zajednickom fondu se svodi na koliko tko zeli moze i hoce,
nah, strah je neprijatelj covjeka a za drugacije ne brini, vi krscani imate pokoju dobru, ako vidis gladnog nahrani i slicno, ako imas vise nego trebas podijeli, itd, koliko krscana zna uopce da to postoji u njihovoj svetoj knjizi a koliko ih se toga pridrzaje, pisma iz svoje svete knjige?IvyTeasdale wrote:jesam covjek,mislim svojom glavom i svakodnevno se preispitujem..i sve preispitujem..svoja sam..ali se i dalje bojim..tih drugacijih.i za drugacije..iskreno..Leviathan2 wrote:ne trebas se bojat, sve dok si svjesna sebe svoj si gospodar, sve dok osjecas tugu veselje radost zalost znaci da si jos uvijek ljudsko bice, ne racunam tu takozvana veselja zbog novog auta il ajfona, nego veselja ljepote postojanja ne tugu radi razbitog auta nego tugu zbog neceg loseg sto se dogodilo, ak me razumijes, ostalo su sve poluljudi poluzombijiIvyTeasdale wrote:Znam o cemu govoris,svjedok samsvakodnevno..k'o i ti,nazalost..zato se i bojim..iskreno se bojim..Leviathan2 wrote:gledaj, ljudi kad se suoce sa katastrofom uglavnom mjenjaju svijest iz korjena, medjutim danas uz ispiranje mozga i stvoreni manjak empatije to bi morala biti katastrofa biblijskih proporcija , bar wwIII,IvyTeasdale wrote:o tome ti ja...umetnuti scenarij ponasanja od djetinjstva,'potpomognut' stalnom i brutalnom medijskom manipulacijom..ima li nam uopce spasa?Leviathan2 wrote:nemoguce, da bi neko promjeni svjest on sam mora krenuti u to, moze se promjenit propagandom dublje ili plice al to je umjetna promjena, dok covjek ne postane samosvjesan i neovisan od propagande i ideologija koje ga napadaju sve je uzaludan posao, najgore je s ljudima koji su indoktrinirani od ranog djetinjstva, ti nisu sposobni razmisljat drugacijeIvyTeasdale wrote:neka sam te nasmijala:DLeviathan2 wrote:ahm, men smijesno jebgaIvyTeasdale wrote:Sto nije? Ima covjek i unucad..treba postivat godine i stremit istima B-)
zanimljiv sustav,svakako,ali to nije anarhija..ili sam nesto propustila?:-)Leviathan2 wrote:ako si slobodoumno ljudsko bice i ako se drzis one izreke, moja sloboda zavrsava gdje pocinje tvoja i obratnoIvyTeasdale wrote:a,kako ce nastat anarhija?Leviathan2 wrote:jedino rjesenje jes anarhija, bilo kakvi nositelji promjena ce i dalje parazitirat, treba uklonit svaki oblik vlastiIvyTeasdale wrote:A,koje bi snage bile potencijalni nositelji revolucionarnih promjena?Regoč wrote:Jedino je rješenje vojna diktatura tiekom koje bismo pobili sve koji su se obogatili lopovlukom i racionalizirali sustav državne uprave te lustrirali politički nepodobne. Nakon godinu, dvie vraćamo se demokraciji.
nema nositelja osim svakog covjeka za sebe a dokazano je da svi ljudi mogu suradjivatbez prisile,
imamo pravila koja se odnose na zajednicku suradnju i odnose, do pravila se doslo suglasnoscu i izabrano je vijece starosta koje rjesava eventualne sporove medju clanovima plemen, vijece mora biti nepristrasno, uglavnom vijece ima i pravednika na raspolaganju cija rijec se postuje i kao takva neupitna je, medjutim pravednici nisu stalni, nekad se ne rodi ni jedan po 50 godina
suglasnoscu je recimo donesena odluka o primanju u pleme ili o zajednickom fondu koji sluzi nesto kao socijala fond, medjutim ako nemas sto za jesti to je tvoj problem jer clanovi plemena uvijek i uvijek imaju mogucnost da si urade kruh, pocevsi od zemlje do zaposljavanja uz pomoc ostalih clanova plemena, isto tako pleme je duzno obezbijedit familiji lovca koji je na zadatku sve sto bi imali obezbijedjeno da je on prisutan , u slucaju gubitka pleme se s majkom brine o djeci do njihovog stasanja sto ne mora bit iskljucivo neka godisnja granica nego sposobnost da bude samostalan, ima toga dosta ali nema ogranicavanja i nema prisile, cak i ucestvovanje u zajednickom fondu se svodi na koliko tko zeli moze i hoce,
2014-04-12
samo sam tradicionalno to..ti nisi?Leviathan2 wrote:nah, strah je neprijatelj covjeka a za drugacije ne brini, vi krscani imate pokoju dobru, ako vidis gladnog nahrani i slicno, ako imas vise nego trebas podijeli, itd, koliko krscana zna uopce da to postoji u njihovoj svetoj knjizi a koliko ih se toga pridrzaje, pisma iz svoje svete knjige?IvyTeasdale wrote:jesam covjek,mislim svojom glavom i svakodnevno se preispitujem..i sve preispitujem..svoja sam..ali se i dalje bojim..tih drugacijih.i za drugacije..iskreno..Leviathan2 wrote:ne trebas se bojat, sve dok si svjesna sebe svoj si gospodar, sve dok osjecas tugu veselje radost zalost znaci da si jos uvijek ljudsko bice, ne racunam tu takozvana veselja zbog novog auta il ajfona, nego veselja ljepote postojanja ne tugu radi razbitog auta nego tugu zbog neceg loseg sto se dogodilo, ak me razumijes, ostalo su sve poluljudi poluzombijiIvyTeasdale wrote:Znam o cemu govoris,svjedok samsvakodnevno..k'o i ti,nazalost..zato se i bojim..iskreno se bojim..Leviathan2 wrote:gledaj, ljudi kad se suoce sa katastrofom uglavnom mjenjaju svijest iz korjena, medjutim danas uz ispiranje mozga i stvoreni manjak empatije to bi morala biti katastrofa biblijskih proporcija , bar wwIII,IvyTeasdale wrote:o tome ti ja...umetnuti scenarij ponasanja od djetinjstva,'potpomognut' stalnom i brutalnom medijskom manipulacijom..ima li nam uopce spasa?Leviathan2 wrote:nemoguce, da bi neko promjeni svjest on sam mora krenuti u to, moze se promjenit propagandom dublje ili plice al to je umjetna promjena, dok covjek ne postane samosvjesan i neovisan od propagande i ideologija koje ga napadaju sve je uzaludan posao, najgore je s ljudima koji su indoktrinirani od ranog djetinjstva, ti nisu sposobni razmisljat drugacijeIvyTeasdale wrote:neka sam te nasmijala:DLeviathan2 wrote:ahm, men smijesno jebgaIvyTeasdale wrote:Sto nije? Ima covjek i unucad..treba postivat godine i stremit istima B-)
2014-04-12
jebo ti, ja se divim ljudima koji svaki dan otvaraju vrata svojih obrta, poduzeća, i drugih uslužnih prostorija, koji entuzijastički mazohizam moraš imati, heroji..
il više ne znaju šta bi drugo, pa iz navike :/
maloumno.Leviathan2 wrote:ako si slobodoumno ljudsko bice i ako se drzis one izreke, moja sloboda zavrsava gdje pocinje tvoja i obratnoIvyTeasdale wrote:a,kako ce nastat anarhija?Leviathan2 wrote:jedino rjesenje jes anarhija, bilo kakvi nositelji promjena ce i dalje parazitirat, treba uklonit svaki oblik vlastiIvyTeasdale wrote:A,koje bi snage bile potencijalni nositelji revolucionarnih promjena?Regoč wrote:Jedino je rješenje vojna diktatura tiekom koje bismo pobili sve koji su se obogatili lopovlukom i racionalizirali sustav državne uprave te lustrirali politički nepodobne. Nakon godinu, dvie vraćamo se demokraciji.
krivo percepiras anarhiju, anarhija je sa grckom i u prijevodu znaci bez gospodara, sto mediji nazivaju anarhijom kojekakva divljanja po ulicama gradovima gdje kojekakvi warlordi kroje gatje ljudima, to nije anarhija jer tu ima gosopdara i, imas anarhorepubliku u spanjolskoj izmedju dva rata koju su komunisti i frankovi nacisti zajednicki sjebali a koja je funkcionirala fantasticno, bio je i mahno u ukrajini i njega su sjebali belogardejci i crvenogardejci, uglavnom, anarhija je smrni neprijatelj bilo kojem robovlasnickom sistemu vladanja, pocevsi od kapitalizma komunizma fasima i ostalih izama jer je to krajnji cilju ljudskog napretka,IvyTeasdale wrote:zanimljiv sustav,svakako,ali to nije anarhija..ili sam nesto propustila?:-)Leviathan2 wrote:ako si slobodoumno ljudsko bice i ako se drzis one izreke, moja sloboda zavrsava gdje pocinje tvoja i obratnoIvyTeasdale wrote:a,kako ce nastat anarhija?Leviathan2 wrote:jedino rjesenje jes anarhija, bilo kakvi nositelji promjena ce i dalje parazitirat, treba uklonit svaki oblik vlastiIvyTeasdale wrote:A,koje bi snage bile potencijalni nositelji revolucionarnih promjena?Regoč wrote:Jedino je rješenje vojna diktatura tiekom koje bismo pobili sve koji su se obogatili lopovlukom i racionalizirali sustav državne uprave te lustrirali politički nepodobne. Nakon godinu, dvie vraćamo se demokraciji.
ne , bogovi su neprijatelji covjekaIvyTeasdale wrote:samo sam tradicionalno to..ti nisi?Leviathan2 wrote:nah, strah je neprijatelj covjeka a za drugacije ne brini, vi krscani imate pokoju dobru, ako vidis gladnog nahrani i slicno, ako imas vise nego trebas podijeli, itd, koliko krscana zna uopce da to postoji u njihovoj svetoj knjizi a koliko ih se toga pridrzaje, pisma iz svoje svete knjige?IvyTeasdale wrote:jesam covjek,mislim svojom glavom i svakodnevno se preispitujem..i sve preispitujem..svoja sam..ali se i dalje bojim..tih drugacijih.i za drugacije..iskreno..Leviathan2 wrote:ne trebas se bojat, sve dok si svjesna sebe svoj si gospodar, sve dok osjecas tugu veselje radost zalost znaci da si jos uvijek ljudsko bice, ne racunam tu takozvana veselja zbog novog auta il ajfona, nego veselja ljepote postojanja ne tugu radi razbitog auta nego tugu zbog neceg loseg sto se dogodilo, ak me razumijes, ostalo su sve poluljudi poluzombijiIvyTeasdale wrote:Znam o cemu govoris,svjedok samsvakodnevno..k'o i ti,nazalost..zato se i bojim..iskreno se bojim..Leviathan2 wrote:gledaj, ljudi kad se suoce sa katastrofom uglavnom mjenjaju svijest iz korjena, medjutim danas uz ispiranje mozga i stvoreni manjak empatije to bi morala biti katastrofa biblijskih proporcija , bar wwIII,IvyTeasdale wrote:o tome ti ja...umetnuti scenarij ponasanja od djetinjstva,'potpomognut' stalnom i brutalnom medijskom manipulacijom..ima li nam uopce spasa?Leviathan2 wrote:nemoguce, da bi neko promjeni svjest on sam mora krenuti u to, moze se promjenit propagandom dublje ili plice al to je umjetna promjena, dok covjek ne postane samosvjesan i neovisan od propagande i ideologija koje ga napadaju sve je uzaludan posao, najgore je s ljudima koji su indoktrinirani od ranog djetinjstva, ti nisu sposobni razmisljat drugacijeIvyTeasdale wrote:neka sam te nasmijala:DLeviathan2 wrote:ahm, men smijesno jebgaIvyTeasdale wrote:Sto nije? Ima covjek i unucad..treba postivat godine i stremit istima B-)
Last edited by Leviathan2 on 15/5/2016, 00:18; edited 1 time in total
?????kic wrote:maloumno.Leviathan2 wrote:ako si slobodoumno ljudsko bice i ako se drzis one izreke, moja sloboda zavrsava gdje pocinje tvoja i obratnoIvyTeasdale wrote:a,kako ce nastat anarhija?Leviathan2 wrote:jedino rjesenje jes anarhija, bilo kakvi nositelji promjena ce i dalje parazitirat, treba uklonit svaki oblik vlastiIvyTeasdale wrote:A,koje bi snage bile potencijalni nositelji revolucionarnih promjena?Regoč wrote:Jedino je rješenje vojna diktatura tiekom koje bismo pobili sve koji su se obogatili lopovlukom i racionalizirali sustav državne uprave te lustrirali politički nepodobne. Nakon godinu, dvie vraćamo se demokraciji.
Karma je neshvaćena.
Tzim - tzum
( Šta nije isključeno....dapače )
Karma je neshvaćena.
Tzim - tzum
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
prije ovo poslednje, koliko ljudi uporno hoda na posao a ne dobiva placu???, mene je samo jedared lik zakinuo za placu, godinu poslije je zavrsio kompletan u gipsu i jos je morao isplatit s kamatom od 20 postotaka da mu se ne ponovi gipsanjekic wrote:jebo ti, ja se divim ljudima koji svaki dan otvaraju vrata svojih obrta, poduzeća, i drugih uslužnih prostorija, koji entuzijastički mazohizam moraš imati, heroji..
a mozda pleme levi dolazi iz plemena, da li ti je poznata legenda o danaelu prvorodjenom, mozda se kod vas drugac zove al danael vjerojatno nije promjenjenoYehudi wrote:Kolega - Levi - kao da dolazi iz plemena Levi.
( Šta nije isključeno....dapače )
Karma je neshvaćena.
Tzim - tzum
Za mene je anarhija bezvlađe..znaci 'bez vladara'...Leviathan2 wrote:krivo percepiras anarhiju, anarhija je sa grckom i u prijevodu znaci bez gospodara, sto mediji nazivaju anarhijom kojekakva divljanja po ulicama gradovima gdje kojekakvi warlordi kroje gatje ljudima, to nije anarhija jer tu ima gosopdara i, imas anarhorepubliku u spanjolskoj izmedju dva rata koju su komunisti i frankovi nacisti zajednicki sjebali a koja je funkcionirala fantasticno, bio je i mahno u ukrajini i njega su sjebali belogardejci i crvenogardejci, uglavnom, anarhija je smrni neprijatelj bilo kojem robovlasnickom sistemu vladanja, pocevsi od kapitalizma komunizma fasima i ostalih izama jer je to krajnji cilju ljudskog napretka,IvyTeasdale wrote:zanimljiv sustav,svakako,ali to nije anarhija..ili sam nesto propustila?:-)Leviathan2 wrote:ako si slobodoumno ljudsko bice i ako se drzis one izreke, moja sloboda zavrsava gdje pocinje tvoja i obratnoIvyTeasdale wrote:a,kako ce nastat anarhija?Leviathan2 wrote:jedino rjesenje jes anarhija, bilo kakvi nositelji promjena ce i dalje parazitirat, treba uklonit svaki oblik vlastiIvyTeasdale wrote:A,koje bi snage bile potencijalni nositelji revolucionarnih promjena?Regoč wrote:Jedino je rješenje vojna diktatura tiekom koje bismo pobili sve koji su se obogatili lopovlukom i racionalizirali sustav državne uprave te lustrirali politički nepodobne. Nakon godinu, dvie vraćamo se demokraciji.
2014-04-12
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 6 of 8