koji ku*ac je ovo
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: koji ku*ac je ovo
mislio sam da znate za danaela, on je otplovio sa cijelim plemenom preko helenskog carstva na podrucje danasnjeg libanona i palestine i osnovao carstvoYehudi wrote:Ne koliko mi je poznato, pa ni u mitovima, nisam upoznat sa tim pojmom.
ko zna mozda je ostalo koje svjedocanstvo il legenda s druge strane
Leviathan2 wrote:mislio sam da znate za danaela, on je otplovio sa cijelim plemenom preko helenskog carstva na podrucje danasnjeg libanona i palestine i osnovao carstvoYehudi wrote:Ne koliko mi je poznato, pa ni u mitovima, nisam upoznat sa tim pojmom.
ko zna mozda je ostalo koje svjedocanstvo il legenda s druge strane
Ček ček, nešto mi zvoni ali to o čemu pišeš ne spada pod hebrejske mitove.
Moraćeš mi elaborirati , u stvari triba mi još koji info koji ti je poznat.
Danajci su su isto tako selili ali o nima se ponešto i zna pa onda ne misliš na to.
Možeš mi na pp javiti
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Francuska se pozivala na Karla Velikoga kao svoga utemeljitelja do njemačkoga ujedinjenja jer tad i Niemci uzimaju njega kao svoga praotca. Francuzi tada počinju sve više isticati svoju galsku baštinu.
Ima jedna stara, kaže "prvo su vam bili krivi Turci, pa Mađari, Austrijanci, onda Srbi, pa komunisti, sad Brisel, nikad od vas ništa". Evo, pred svake izbore kažemo daj hdz i predsjednika da maknu Jugoslaviju i Tita, a u stvarnosti ispade da nakon svakog mandata HDZ-a Jugoslavija i komunizam postanu još jači i čvršći. Ali to je dobro, imaš uvijek ispriku za nesposobnost i zato ljudi odlaze u sređene ekonomije zajedno s Arapima i tako prestaju biti balkanski boljševici. To je jedini izlaz. Otić vanka.kic wrote:stvarno je neozbiljno više optuživati komunizam, mentalitet je možda u kurcu ostao od tada, ali prošlo je vremena, i generacija koja treba zacementirati promjenu na bolje se, iseljava :/
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 8 of 8