ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

koji ku*ac je ovo

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

koji ku*ac je ovo - Page 8 Empty Re: koji ku*ac je ovo

Post by Leviathan2 15/5/2016, 18:14

Yehudi wrote:Ne koliko mi je poznato, pa ni u mitovima, nisam upoznat sa tim pojmom.
mislio sam da znate za danaela, on je otplovio sa cijelim plemenom preko  helenskog carstva na podrucje danasnjeg libanona i palestine i osnovao carstvo
ko zna mozda je ostalo koje svjedocanstvo il legenda s druge strane

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Yehudi 15/5/2016, 18:33

Leviathan2 wrote:
Yehudi wrote:Ne koliko mi je poznato, pa ni u mitovima, nisam upoznat sa tim pojmom.
mislio sam da znate za danaela, on je otplovio sa cijelim plemenom preko  helenskog carstva na podrucje danasnjeg libanona i palestine i osnovao carstvo
ko zna mozda je ostalo koje svjedocanstvo il legenda s druge strane

Ček ček, nešto mi zvoni ali to o čemu pišeš ne spada pod hebrejske mitove.

Moraćeš mi elaborirati , u stvari triba mi još koji info koji ti je poznat.

Danajci su su isto tako selili ali o nima se ponešto i zna pa onda ne misliš na to. 

Možeš mi na pp javiti
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Regoč 15/5/2016, 18:42

Francuska se pozivala na Karla Velikoga kao svoga utemeljitelja do njemačkoga ujedinjenja jer tad i Niemci uzimaju njega kao svoga praotca. Francuzi tada počinju sve više isticati svoju galsku baštinu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by udba 16/5/2016, 12:28

kic wrote:stvarno je neozbiljno više optuživati komunizam, mentalitet je možda u kurcu ostao od tada, ali prošlo je vremena, i generacija koja treba zacementirati promjenu  na bolje se, iseljava :/
Ima jedna stara, kaže "prvo su vam bili krivi Turci, pa Mađari, Austrijanci, onda Srbi, pa komunisti, sad Brisel, nikad od vas ništa". Evo, pred svake izbore kažemo daj hdz i predsjednika da maknu Jugoslaviju i Tita, a u stvarnosti ispade da nakon svakog mandata HDZ-a Jugoslavija i komunizam postanu još jači i čvršći. Ali to je dobro, imaš uvijek ispriku za nesposobnost i zato ljudi odlaze u sređene ekonomije zajedno s Arapima i tako prestaju biti balkanski boljševici. To je jedini izlaz. Otić vanka.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Back to top

- Similar topics