liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: liga prvaka
A prije toga bayern je osvojio 23 naslova 20 kupova 12 superkupova 5 liga prvaka kup uefa kup kupova 4 naslova svjetskog prvaka. Dao kaisera.gerda rummenigea.breitnera seppa maiera i ostale velikane. I Kazes da bayern nije postojao prije guardiole. ... lijeci se
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
živ je! i odmah jalan.
http://www.index.hr/sport/clanak/modric-je-briljirao-ali-protiv-cityja-koji-je-utakmicu-zivota-statirao/891358.aspx
modrić je briljirao ALI ...
http://www.index.hr/sport/clanak/modric-je-briljirao-ali-protiv-cityja-koji-je-utakmicu-zivota-statirao/891358.aspx
modrić je briljirao ALI ...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
svaka čast dobar članak kojega bi svatko trebao pročitati za razliku od onih izdrkotina na net.hru
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kako je samo smiješno izgledalo kada je u prvom dijelu živog i poletnog Modrića, jedva pokretni Toure čuvao pogledom.
ovo me najviše zaboljelo od yaye, šta je on jučer radio sramota bolje da nije nastupio ako mu s ene da ili ima problema
ovo me najviše zaboljelo od yaye, šta je on jučer radio sramota bolje da nije nastupio ako mu s ene da ili ima problema
2015-08-25
muckodjubre wrote:KAD MAESTRO DIRIGIRA REAL ODE U FINALEmuckodjubre wrote:
ono nisu BALEU upisali gol!!!! ???????????????
muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:KAD MAESTRO DIRIGIRA REAL ODE U FINALEmuckodjubre wrote:
Guest- Guest
Da, ja igro keca na real i bale daje...srecom pao sam na onoj kurabi suarez navaro, inace bi bombu bacio na kladionicumuckodjubre wrote:ono nisu BALEU upisali gol!!!! ???????????????
nowitzki-
2014-04-27
Ima li sad Luka više finala LP od Čmardiole ?End1899 wrote:Kako je samo smiješno izgledalo kada je u prvom dijelu živog i poletnog Modrića, jedva pokretni Toure čuvao pogledom.
Zeko-
2015-08-26
a onaj slobodnjak su upisali xabiju,a odbila se lopta od nekoga...nowitzki wrote:Da, ja igro keca na real i bale daje...srecom pao sam na onoj kurabi suarez navaro, inace bi bombu bacio na kladionicumuckodjubre wrote:ono nisu BALEU upisali gol!!!! ???????????????
a zbog čega bi baleu dali gol, još sam to danas čuo na radiju malo sutra
2015-08-25
ti demonski nemaš osnove nogometa, xabijeva lopta je išla u pravcu gola zato je i njemu pripisan u okvir, a bale je bio nabačaj i nije u okvir jednostavno.
2015-08-25
ende ne kmeči
ispod slike guardiole najvećega mahera svih vremena ti piše PP, slobodno se obrati za lekcije
2015-08-25
Guardiola ce izdrzati sezonu u cityu, a onda ide u shaktar kod eduarda i srne.
Guest- Guest
dobro je alač napisao, osim milijardi eura ova momčad cityja nema ništa. kakav jad od kluba, ali zlatne godine dolaze
2015-08-25
Boze kakav klosar geymar u reklami za.razisam. svi.normalni on ima prist na licu.
Guest- Guest
Luka najveći je po drugi put u finalu, a čmardiola najmanji nije ni polufinale vidio. Bokček maleni, sa Bayernom nije postigao apsolutno ništa, prvak Njemačke biti sa ovom ekipom je potpuno normalno u rangu kao i za Dinamo u HNL-u, a u Europi nema s njima ama baš ništa. Užas od trenera je taj čmardiola. Tika-taka, tika-taka svako jutro budi đaka.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Tika-taka, tika-taka svako jutro budi đaka.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Guardiola je ociti primjer koliko je svijet izgubio odladkom neprezaljenog vodje adolfa Hitlera. Da je ziv voljeni vodja Guardiola bi vec sat vremena nakon utakmice cekao red pred strijeljackim vodom. I da je vodja ziv nebi kmice igrale nogomet. Da da gospodo moja i guardiola i mourihno i crv i svi simulatori su vam posljedica odlaska NEPREZALJENOG. Sve je to povezano
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 12