liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: liga prvaka
End1899 wrote:prije koji mjesce je izjavio da je loreal još uvijek klub generala franca i da se nikad neće toga riješiti kontenjerašu glupi
svakako, svakako. e ko te napravi tako glupog, da mi je znati...
Guest- Guest
kic wrote:e da nam je kuna kad se end svaki put obrukao, svi bi ovdje vozili Bugatije..
Guest- Guest
kic wrote:e da nam je kuna kad se end svaki put obrukao, svi bi ovdje vozili Bugatije..
Boze dragi koliko klipova i cmarenja izmedju farse i loreala...... tocno covjek bude ponosan jer navija sa juventus
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A onda je istaknuo tko mu je najopasniji rival:
"Doista mi se dopada kako Modrić pokreće momčad, drži ritam, on je jedan od ključnih igrača Reala. Ali mi igramo 11 protiv 11."
Koke resureksn
"Doista mi se dopada kako Modrić pokreće momčad, drži ritam, on je jedan od ključnih igrača Reala. Ali mi igramo 11 protiv 11."
Koke resureksn
Guest- Guest
Zaustavi modrica zaustavio si real. ako ove sezone ne dobije ballon d or treba ukinut taj izbor
Guest- Guest
operw wrote:Zaustavi modrica zaustavio si real. ako ove sezone ne dobije ballon d or treba ukinut taj izbor
Guest- Guest
ta nagrada je propala otkad su igrači i treneri počeli glasat umjesto novinara pa to sve više liči na eurosong
jedva čekam da simeonetove trupe zgaze ove klošare i šećer na kraju sezonu u finalu
End- Posts : 21177
2015-08-25
To ti samo govori koliko je barcelona profitirala u sudaru sa juventusom. Messi kaze najbolje o juventusu svi igraci barcelone odusevljeni sa juvetom. Vidi se koliko su ocarani velicinon juventusa. Usprkos slavi i trofejima barceline igraci barce fascinirani juvetom ...kolika je to velicina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Na kraju krajevs i sir Alex je jasno i glasno izjavio: LIPPIJEV JUVENTUS !!!! JA ZELIM DA MOJ UNITED BUDE KAO JUVENTUS.
ZAMISLI JEDAN MESSI OSVOJIO SVE PO MNOGIMA BROJ 1 SVIH VRIMENA A ON SE DIVI JUVENTUSU. DIVI SE STO UJEDNO ZNACI DA I POTIHO PATI JER NIJE CLAN GIGANTA IZ TORINA....
ZAMISLI JEDAN MESSI OSVOJIO SVE PO MNOGIMA BROJ 1 SVIH VRIMENA A ON SE DIVI JUVENTUSU. DIVI SE STO UJEDNO ZNACI DA I POTIHO PATI JER NIJE CLAN GIGANTA IZ TORINA....
2015-09-13
Sa juventusom svina raste cijena. To je juventus sve raskos i blistavilo
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
http://net.hr/sport/nogomet/zar-je-to-reformirana-fifa-bobanovom-sefu-infantinu-vec-prijeti-suspenzija/ odzvonilo je i lopovu koji godinama namješta ždrijeb za loreal
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 12