liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: liga prvaka
Kako je najveći hrvatski igrač svih vremena iskusno promašio onu 100% šansu-nije lud da povedu 2:0, a to je najopasniji rez...
Guest- Guest
Braćala wrote:Kako je najveći hrvatski igrač svih vremena iskusno promašio onu 100% šansu-nije lud da povedu 2:0, a to je najopasniji rez...
Real u finalu jer je onaj jadnik zabija autogol ali i za taj autogol je zasluzan modric i za ronaldovih 7000 golova ove godine je zasluzan modric. 10 naslova real madrida i 32 naslova primera su tu jer je modric igrac reala. I na euro smo se plasirali jer je modric u cijelim kvalifikacijama ima jedno poludodavanje prema subasicu. A i to je kljucno bilo. I na euro smo otisli jer je italija jebla norvezane samo zato jer je Conte Znao da euro bez modrica nije euro pa je naredio igracima da pobjede radi modrica
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
da nema modrića ne bi bilo guardiolepablo_escobar wrote:Real u finalu jer je onaj jadnik zabija autogol ali i za taj autogol je zasluzan modric i za ronaldovih 7000 golova ove godine je zasluzan modric. 10 naslova real madrida i 32 naslova primera su tu jer je modric igrac reala. I na euro smo se plasirali jer je modric u cijelim kvalifikacijama ima jedno poludodavanje prema subasicu. A i to je kljucno bilo. I na euro smo otisli jer je italija jebla norvezane samo zato jer je Conte Znao da euro bez modrica nije euro pa je naredio igracima da pobjede radi modrica
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:Braćala wrote:Kako je najveći hrvatski igrač svih vremena iskusno promašio onu 100% šansu-nije lud da povedu 2:0, a to je najopasniji rez...
danas smo vidjeli da novci ne mogu kupit karakter. ovih 180 minuta malog šitija je nešto najgore viđeno u završnicama lp. nula trčanja i zalaganja, nula želje za stvaranjem nekakve smislene šanse, nula borbe za klub i uspjeh. kao da su igrali osminu liga kupa protiv oxford citya. nula, nula, nula... toliko su bili loši da su uspavali reala koji je obje utakmice odigrao u drugoj brzini
Demo isti ko i ti i onaj turcin kojemu su rekli da je srbin... ti o giardioli oni o modricu mada onaj cigan bi imao drugacije misljenje o modricu da je ovaj igrac barcelone,luzerfula.milana juventusa psg ili zvezde. Ali kad igra za njegov voljeni klub onda je najveci. Jedini koji to tvrdi pored ziva prosineckoga ali to je vec osobna bol naime Zuti je godinama silovao jadnike za koje ovi turcin navija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ako se cr ne oporavi i benzema/bale atletico će se osvetit za prošlo finale.. obrana im je granit no sad imaju više opcija u napadu nego kad je sve vodio costa kojeg nije ni bilo. cr opet ozljeda pred finale lp i veliko natjecanje koja nesreća
homos, kova i sl nemaju što tražit tamo. casemiro, modrulja i kroos i svi koji će grist
homos, kova i sl nemaju što tražit tamo. casemiro, modrulja i kroos i svi koji će grist
Manchester City najlošija momčad polufinala lige prvaka u povijesti. Kako su ti poluamateri došli do polufinala sam Bog zna
muckodjubre wrote:profesor modrić je održao predavnje u prijevodu real je u finalu LP
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
muckodjubre wrote:Braćala wrote:Kako je najveći hrvatski igrač svih vremena iskusno promašio onu 100% šansu-nije lud da povedu 2:0, a to je najopasniji rez...
2015-08-19
a loreal je odma poslije njih najlošiji, najgore polufinale u povijesti
2015-08-25
kic wrote:muckodjubre wrote:Braćala wrote:Kako je najveći hrvatski igrač svih vremena iskusno promašio onu 100% šansu-nije lud da povedu 2:0, a to je najopasniji rez...
2015-08-19
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:profesor modrić je održao predavnje u prijevodu real je u finalu LP
Guest- Guest
kako kmece dva forumska roma na najjace pa to je prelepo za videti. spermenko i vojvoda ce veceras dodatno podici nivo jadrana njihovim krokodilskim suzicama...
Guest- Guest
jesi već okačio cigansku i muslimansku zastavu na kontenjer u znak proslave turčine glupi
2015-08-25
Drago mi je da si ti sretan jer nakon uspjesne advokatske karijere najveci ti je uspjeh pisanje tisucu postova na forumu i tvrdnje da je premier liga bolja i jaca od primere a danas polumrtvi real rutinski odradi najbogatiju moncad premier lige.
2015-09-13
Juventusu u premierligi nebi trebali termini. Cim bi se pojavili suparnici bi otisli tj magla bi ostala. Premier liga je trenutno po snazi iza feancuske
2015-09-13
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 12