Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
Dinamo danas igra doma. Sad sam se sjetio da je onaj kreten od spikera na stadionu u utorak poručio da se vidimo nakon povratka ekipe iz Gruzije. Valjda za danas ne očekuju nikog.
Guest- Guest
Dobro ih je Kopić posložio, makar se treba reći da je Dinamo igrao katastrofalno.
Guest- Guest
Ne valja Zoki. Pojma nema.
Zoran Mamić je TRENERČINA za Ciceke-miceke, Jurčiće, Ivankoviće i ostale pizdarije koje su se u vidu trenera motale oko Dinama u zadnjih 10-ak godina.
Zoran Mamić je TRENERČINA za Ciceke-miceke, Jurčiće, Ivankoviće i ostale pizdarije koje su se u vidu trenera motale oko Dinama u zadnjih 10-ak godina.
Zeko-
2015-08-26
svatko od njih ima svoje vrline i mane.
recimo: cico bi sigurno prošao aalborg, zoki nije...
recimo: cico bi sigurno prošao aalborg, zoki nije...
sitting_bull-
2015-09-28
kad je ždrijeb?
grupna faza euro natjecanja je osigurana a sad samo ovisi koja,LP ili EL?
to je odlično što se tiče europe
to je odlično što se tiče europe
bate ispao od iraca. još dvojica sutra i dinamo opet nositelj u play offu...
sitting_bull-
2015-09-28
muckodjubre wrote:kad je ždrijeb?
to je odlično što se tiče Europe
je. kao što je odličan i već sada osigurani minimalni prihod od cca 6.000.000€...
sitting_bull-
2015-09-28
eno zvonko alač opet ima epileptične napadaje kao i svaki put kad dinamo napravi neki pozitivan rezultat.
ne valja pobjeda, ne valja plasman u play off i osigurana europska jesen jer su Gruzijci imali 60% posjed lopte.
čudi što nema hvalospjeva za bate (kao prošlih godina kad je služio za usporedbe s dinamom) obzirom da su ga irci s glatkih 3:0 poslali u kvalifikacije za europsku ligu...
ne valja pobjeda, ne valja plasman u play off i osigurana europska jesen jer su Gruzijci imali 60% posjed lopte.
čudi što nema hvalospjeva za bate (kao prošlih godina kad je služio za usporedbe s dinamom) obzirom da su ga irci s glatkih 3:0 poslali u kvalifikacije za europsku ligu...
sitting_bull-
2015-09-28
Jebeš posjed lopte, ali je činjenica da smo mi u 2 utakmice protiv Tbilisija napravili 2 šanse (za ona 2 gola u Zagrebu), a zabili 3 gola i da smo i jučer odigrali jednu užasnu utakmicu bez veznog reda, bez ideje, bez ičega kvalitetnog prema naprijed. Zabili smo taj slučajni gol, a sve ostalo, kaj se napada tiče, bila je katastrofa.
Zeko-
2015-08-26
ne valja cico. mamićeve kujice će sad navijat protiv dinama samo kako bi se kasnije naslađivali kako je zoran bolji. bože koja boleština
Igra se na rezultat i nema se vremena za ljepotu ... sve stoji, ali ima se rezultat ... za sada je to dobro.Zeko wrote:Jebeš posjed lopte, ali je činjenica da smo mi u 2 utakmice protiv Tbilisija napravili 2 šanse (za ona 2 gola u Zagrebu), a zabili 3 gola i da smo i jučer odigrali jednu užasnu utakmicu bez veznog reda, bez ideje, bez ičega kvalitetnog prema naprijed. Zabili smo taj slučajni gol, a sve ostalo, kaj se napada tiče, bila je katastrofa.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Igra se na rezultat i nema se vremena za ljepotu ... sve stoji, ali ima se rezultat ... za sada je to dobro.Zeko wrote:Jebeš posjed lopte, ali je činjenica da smo mi u 2 utakmice protiv Tbilisija napravili 2 šanse (za ona 2 gola u Zagrebu), a zabili 3 gola i da smo i jučer odigrali jednu užasnu utakmicu bez veznog reda, bez ideje, bez ičega kvalitetnog prema naprijed. Zabili smo taj slučajni gol, a sve ostalo, kaj se napada tiče, bila je katastrofa.
rezultat nije bitan,to je bitno samo laicima i onima koji nogomet gledaju površno
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
aleksandar holiga već pokrenuo negativnu kampanju kontra kranjčara.
takvim piskaralima valjaju samo ex-dinamovi treneri. aktualni su uvijek šrot...
takvim piskaralima valjaju samo ex-dinamovi treneri. aktualni su uvijek šrot...
sitting_bull-
2015-09-28
Talijanski mediji pišu da će se uskoro objaviti transfer Marka Roga u Napoli.
Tuttomercatoweb navodi da je Dinamo pristao na odštetu od 13 milijuna eura koja se s bonusima može popeti do 17 milijuna. I Rog je pristao na transfer pa se očekuje da sve bude službeno sljedećeg tjedna.
Tuttomercatoweb navodi da je Dinamo pristao na odštetu od 13 milijuna eura koja se s bonusima može popeti do 17 milijuna. I Rog je pristao na transfer pa se očekuje da sve bude službeno sljedećeg tjedna.
Ma svima je jasno da se igra na rezultat, ali sa ovakvim igrama možeš se švercati protiv ovakvih ekipa kakve su Vardar i Tbilis jer si individualno puno jači od njihi, ali sad već u play offu za LP moraš nešto i pokazati, jer sad su to ekipe koje su puno ozbiljnije. Ja se samo pitam kaj se tu može u 2 tjedna toliko promijeniti na bolje a da bi Dinamo izgledao puno bolje u tom play offu, pa ma koga god izvukli. Realno, svi osim možda Salzburga, trebali bi biti "plitak potok" za Dinamo, ali ovako kako Dinamo igra svi su teški.sat2 wrote:Igra se na rezultat i nema se vremena za ljepotu ... sve stoji, ali ima se rezultat ... za sada je to dobro.Zeko wrote:Jebeš posjed lopte, ali je činjenica da smo mi u 2 utakmice protiv Tbilisija napravili 2 šanse (za ona 2 gola u Zagrebu), a zabili 3 gola i da smo i jučer odigrali jednu užasnu utakmicu bez veznog reda, bez ideje, bez ičega kvalitetnog prema naprijed. Zabili smo taj slučajni gol, a sve ostalo, kaj se napada tiče, bila je katastrofa.
Zeko-
2015-08-26
slabo sam pratio ostale kvale,što mislite tko je najslabiji nositelj i najbolji ždrijeb za plave tiće?
Uz Dinamo samo je još 11 klubova uspjelo deset sezona u nizu preživjeti kolovoz u Europi, odnosno igrati skupine Lige prvaka ili Europske lige, a riječ o europskim velikanima poput Reala, Barcelone, Bayerna, Atletica i Arsenala, te klubovima iz europskog vrha poput Porta, Šahtara, Benfice, kijevskog Dinama, PSV-a i Basela.
Kad je već Zoran morao otići teško je bilo oćekivati da novi trener neće donijeti nešto svoje ... To svoje treba uvesti s vremenom. EL je tu ... prije toga Cibalija i Hajduk!Zeko wrote:Ma svima je jasno da se igra na rezultat, ali sa ovakvim igrama možeš se švercati protiv ovakvih ekipa kakve su Vardar i Tbilis jer si individualno puno jači od njihi, ali sad već u play offu za LP moraš nešto i pokazati, jer sad su to ekipe koje su puno ozbiljnije. Ja se samo pitam kaj se tu može u 2 tjedna toliko promijeniti na bolje a da bi Dinamo izgledao puno bolje u tom play offu, pa ma koga god izvukli. Realno, svi osim možda Salzburga, trebali bi biti "plitak potok" za Dinamo, ali ovako kako Dinamo igra svi su teški.sat2 wrote:Igra se na rezultat i nema se vremena za ljepotu ... sve stoji, ali ima se rezultat ... za sada je to dobro.Zeko wrote:Jebeš posjed lopte, ali je činjenica da smo mi u 2 utakmice protiv Tbilisija napravili 2 šanse (za ona 2 gola u Zagrebu), a zabili 3 gola i da smo i jučer odigrali jednu užasnu utakmicu bez veznog reda, bez ideje, bez ičega kvalitetnog prema naprijed. Zabili smo taj slučajni gol, a sve ostalo, kaj se napada tiče, bila je katastrofa.
sat2-
2015-09-28
bafalo wrote:ne valja cico. mamićeve kujice će sad navijat protiv dinama samo kako bi se kasnije naslađivali kako je zoran bolji. bože koja boleština
darth_vader-
2014-04-17
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50