Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
Rogu svaka čast, ako Pogba vrijedi 90, on vrijedi 190 milijuna eura - rekao je Schildenfeld, prenosi Goal.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Hahaha...nema veće gušta nego kad si u Dalmaciji okružen hajdukovcima i onda ih Dinamo ovako razbije. Mislio sam da će bit pobjeda pa sam još popodne pokrio auto ceradom.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Mislio sam da će bit pobjeda pa sam još popodne pokrio auto ceradom.
jalni dalmatinci
Guest- Guest
Bilo bi za njega bolje da ostane ovu sezonu, jer još nije do kraja izbrušen (fali mu kvalitetan zadnji pas).Zeko wrote:Sada igra izvrsno. Podigao je pogled sa zemlje i to je to, jer trkačke i tehničke kvalitete nikad nisu ni bile upitne, a trebalo je i malo adaptacije jer ipak sad nije u RNK Split. Bila bi sad ogromna šteta da ode van, jer njega budemo teže nadomjestili nego Pjacu. Kad Fernandes igra sa ovakvom voljom i željom kao danas, odlazak Pjace se ni ne osjeti, ali tipa igrača k'o Rog nemamo ni izbliza.sat2 wrote:Ne valja Rog ...Zeko wrote:Izgleda da su moje kritike urodile plodom i konačno smo odigrali jednu pravu utakmicu. Ipak, po mom viđenju, igrali smo i protiv najslabijeg protivnika u dosadašnjem dijelu sezone. Hajdučiće je opet u početku sezone lupila euforija, nakon par pobjeda nad totalnim anonimusima, posebno u Europi, ali onda su došli, ipak, puno veći dečki i očitali im pravu nogometnu lekciju.
Mali Ivanušec mi se sviđa ... jak je i fizički i na lopti ...?
sat2-
2015-09-28
Zanimljivo, kako euforija se brzo pretvori u pljuvanje po svemu. Od igrača preko trenera do predsjednika. Pušniku sad najviše zamjeraju izjave, a Dinamo je kao trebao dobit dva crvena u
prvih pola sata.
prvih pola sata.
Guest- Guest
Predpostavljam da ne spominju dva razvaljivanja Roga i Jeffersonovo gaženje Čorića?Tommy Ramone wrote:Zanimljivo, kako euforija se brzo pretvori u pljuvanje po svemu. Od igrača preko trenera do predsjednika. Pušniku sad najviše zamjeraju izjave, a Dinamo je kao trebao dobit dva crvena u
prvih pola sata.
Svojevremeno su to zvali borbena muška igra ...
sat2-
2015-09-28
koliko su tovari frustrirani najbolje se vidi na indeks-u: danas niti jedan jedini komentar o utakmici!
spominje se neki incident u loži i to je sve.
zamišljam kako bi izgledala sportska stranica da je nekim čudom hajduk pobijedio, ili barem bio ravnopravan.
sad će zvonko alač, deica, buble i ostala vlaška tovarska boranija opet oplesti po HNS-u: šuker i mamić su hajduk sjebali!
to što su hajduku danas pojačanja igrači koje talijanski drugoligaši šalju na posudbe i što kostur ekipe čine stranci upitne nogometne kvalitete isto su sjebali mamić i HNS.
prema indeks-u hajduk nije niti izgubio, jer ono o čemu se ne piše se nije niti dogodilo.
zvonko alač, i ti tak misliš, ne?
spominje se neki incident u loži i to je sve.
zamišljam kako bi izgledala sportska stranica da je nekim čudom hajduk pobijedio, ili barem bio ravnopravan.
sad će zvonko alač, deica, buble i ostala vlaška tovarska boranija opet oplesti po HNS-u: šuker i mamić su hajduk sjebali!
to što su hajduku danas pojačanja igrači koje talijanski drugoligaši šalju na posudbe i što kostur ekipe čine stranci upitne nogometne kvalitete isto su sjebali mamić i HNS.
prema indeks-u hajduk nije niti izgubio, jer ono o čemu se ne piše se nije niti dogodilo.
zvonko alač, i ti tak misliš, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
ne valja cico, bolji je zoran... još da dovede sina koji je dan danas bolji od pola reprezentativaca bilo bi 10:0
[size=55]INCIDENT U SVEČANOJ LOŽI NA POLJUDU Pljunuli kapetana Dinama jer je slavio pogodak!dobor je prošpao prošli puta su mamića fizički napali jer je slavio pogodak[/size]
A gle, sve je to relativno. Zoki je Hajduku uvaljivao i po 5 komada. Sin ? Sačuvaj nas bože kuge, rata i Cicekovog sina. On može igrati u tim Rangersima u škotskoj ligi koja je duplo slabija od HNL-a i to je to.bafalo wrote:ne valja cico, bolji je zoran... još da dovede sina koji je dan danas bolji od pola reprezentativaca bilo bi 10:0
Zeko-
2015-08-26
kako rekoh: indeks je skinuo sve i nema više niti jednog napisa o jučerašnjoj utakmici.
naravno, kad je hajduk mlatio ukrajince onda je bilo nekoliko naslova o hajduku.
zapravo, svu frustraciju i jal gubitnika opisao je aleksandar holiga:
"Ono kako sam ja doživio Torcidinu pjesmu kod 0-4 nije bilo ništa od navedenog, nego naprosto – proslava Hajduka. Svog kluba, kakav god bio: jer oni ne dolaze na utakmicu zato što misle da Hajduk napokon ima šanse pobijediti Dinamo, kao što ni ne navijaju za Hajduk zato što je dobar i uspješan. Nego zato što jest. Njihov.
U tom stavu i takvom ponašanju sažeta je sva bit navijačkog doživljaja nogometa. Klub se voli bezuvjetno, u dobru i u zlu, u zdravlju i bolesti."
i kad takvom piskaralu kažeš kako je govno od čovjeka jer neprestano pljuje po suparničkom klubu i pronalazi mrvice u tuđim očima dok u svojima ima klade, kad kažeš kako je nepošten do srži jer za ono po čemu u dinamu pljuje u hajduku ima uvijek spremna opravdanja i kad kažeš kako i ti voliš dinamo najmanje jednako kao što on i ostali tovaro vole hajduk nećeš dobiti odgovor.
dobiti ćeš samo novu pljuvačinu u kojoj je sadržan sav prikriveni i neprikriveni jad zbog onoga u što su tovari sami pretvorili hajduk, a što nikada neće priznati jer krivce i dalje pronalaze izvan hajduka.
ako su holiga i ostali tovari zadovoljni onim što su napravili od hajduka, neka im bude. nije moje da sudim o njihovoj ljubavi s kojom idu spavati i s kojom se bude.
ali, dajte već jednom budite bar malo pošteni i pustite i ostale da žive svoju ljubav kako oni hoće i žele...
naravno, kad je hajduk mlatio ukrajince onda je bilo nekoliko naslova o hajduku.
zapravo, svu frustraciju i jal gubitnika opisao je aleksandar holiga:
"Ono kako sam ja doživio Torcidinu pjesmu kod 0-4 nije bilo ništa od navedenog, nego naprosto – proslava Hajduka. Svog kluba, kakav god bio: jer oni ne dolaze na utakmicu zato što misle da Hajduk napokon ima šanse pobijediti Dinamo, kao što ni ne navijaju za Hajduk zato što je dobar i uspješan. Nego zato što jest. Njihov.
U tom stavu i takvom ponašanju sažeta je sva bit navijačkog doživljaja nogometa. Klub se voli bezuvjetno, u dobru i u zlu, u zdravlju i bolesti."
i kad takvom piskaralu kažeš kako je govno od čovjeka jer neprestano pljuje po suparničkom klubu i pronalazi mrvice u tuđim očima dok u svojima ima klade, kad kažeš kako je nepošten do srži jer za ono po čemu u dinamu pljuje u hajduku ima uvijek spremna opravdanja i kad kažeš kako i ti voliš dinamo najmanje jednako kao što on i ostali tovaro vole hajduk nećeš dobiti odgovor.
dobiti ćeš samo novu pljuvačinu u kojoj je sadržan sav prikriveni i neprikriveni jad zbog onoga u što su tovari sami pretvorili hajduk, a što nikada neće priznati jer krivce i dalje pronalaze izvan hajduka.
ako su holiga i ostali tovari zadovoljni onim što su napravili od hajduka, neka im bude. nije moje da sudim o njihovoj ljubavi s kojom idu spavati i s kojom se bude.
ali, dajte već jednom budite bar malo pošteni i pustite i ostale da žive svoju ljubav kako oni hoće i žele...
sitting_bull-
2015-09-28
Jebami pas, ne znaš ko je bolje skompleksiran, ajdukofci il bojsići.
Šta te boli kurac kaj ko piše, ak i sami, kak velite znate kaje to za novinare. Svoje ste pokazali na terenu i bok. Kurac ste od navijača ak vam je draže to kaj su vam protivnici u kurcu i kaj kmeče od toga kaj ste vi dobri.
Šta te boli kurac kaj ko piše, ak i sami, kak velite znate kaje to za novinare. Svoje ste pokazali na terenu i bok. Kurac ste od navijača ak vam je draže to kaj su vam protivnici u kurcu i kaj kmeče od toga kaj ste vi dobri.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
hrane se negativnom energijom. jad i tuga. vise na tom usranom indexu i sličnom smeću i svako malo refreshaju jer im se još samo na to diže kurac. smiješnoriver_jude wrote:Jebami pas, ne znaš ko je bolje skompleksiran, ajdukofci il bojsići.
ja da znam opus samo jednog ''novinara'' indexa, dnevnog, večernjeg ili sličnih gluposti iskreno bi me bila sramota. znam samo ime alač jer je demo cijelom forumu isprao mozak njime ali u životu nisam pročitao jednu njegovu riječ koliko god da on linkova stavljao. jedino ako o lani nešto napiše onda oću
bafalo kmečiš ko' lanica kada je na jahti pričepe sponzori
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
kme kme
Je, u jedenju kremšnita. A zato kaj je za svakog igrača HNL-a klasa više i igra u škotskoj ligi koja je duplo slabija od HNL-a i igra u klubu koji teško da bi prvu HNL uopće mogao i igrati po kvaliteti.bafalo wrote:kranjčar je za bilo kojeg hnl igrača institucija i klasa više
Zeko-
2015-08-26
bafalo wrote:
hrane se negativnom energijom. jad i tuga. vise na tom usranom indexu i sličnom smeću i svako malo refreshaju jer im se još samo na to diže kurac. smiješno
darth_vader-
2014-04-17
Kako bi rekao herr Otto. Dinamo treba još dva dobra igrača i onda bi to bilo to.
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50