ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 24 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest 15/5/2016, 20:12

Rijeka je ove sezone imala sve u svojim rukama, ali kad je trebalo oni su se svaki put usrali, bilo to protiv Dinama bilo protiv malih klubova kad su uredno igrali X, ali oni barem ne kmeče, svjesni su gdje su popušili. Hajduk realno nikad nije ni bio ozbiljan kandidat za naslov. Točno su na svom maksimumu s ovim kadrom. Treće mjesto i polufinale kupa. Možda da su išli na Slaven umjesto Dinama bi ušli u finale. Ali možda.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/5/2016, 20:12

obzirom na 24 boda razlike prema hajduku i 8 prema rijeci treba preispitati sve sudačke odluke i stanje revidirati prema sudačkim greškama u korist dinama i sudačkim greškama na štetu dinamovih suparnika.

ostalo se ne uzima u obzir.

ovo je amandman na pravilo o penalima...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 20:17

Hajduk se nalazi točno tu di pripada, 3-emisto... Bez obzira na sve greške i suđenje, da je bilo bolje Hajduk bi ima nešto bodova više i to je to...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 15/5/2016, 20:18

Tommy Ramone wrote:Rijeka je ove sezone imala sve u svojim rukama, ali kad je trebalo oni su se svaki put usrali, bilo to protiv Dinama bilo protiv malih klubova kad su uredno igrali X, ali oni barem ne kmeče, svjesni su gdje su popušili. Hajduk realno nikad nije ni bio ozbiljan kandidat za naslov. Točno su na svom maksimumu s ovim kadrom. Treće mjesto i polufinale kupa. Možda da su išli na Slaven umjesto Dinama bi ušli u finale. Ali možda.
ma kakvi. sjebo bi i njih muž od kopicke
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 20:33

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Pa što niste iskoristili tih 16 prosutih bodova? Malo je? Suci su krivi za poraze od Osijeka, Istre i Rijeke? Za 4 neriješene utakmice Hajduka.
Kad smo već kod penala ni za Dinamo nije svirana ruka Caktaša ....
Čekaj malo, Dinamo prosipa bodove, a drugi? O čem ti pričaš, jebo te led?!? 
Jeli ti znaš što su prvenstvene utakmice? Utakmice u kojoj se igra za 3 boda, a neriješeno nosi 1 bod. Zašto su Hajduk i(li) Rijeka zašto su trebali pobjediti u svim tim utakmicama?!? Kod nas prvenstvo traje 36 kola, nema prosutih bodova nego broj osvojenih bodova (prospeš nešto što imaš, bodove nemaš dok ih ne osvojiš lumenu). Tako da je tvoje postavljanje stvari skroz glupo, i kao po običaju zaluta si u raspravi... 

Što se tiće penala, ruka Caktaša je bila (a ti nađi snimku) uz tijelo i lopta ga je pogodila u ruku. Dok je primjerice na Poljudu igrač Dinama igrao rukom prema lopti, ili kad je Sigali-a protiv Splita lopta pogodila u ruku koja je očito van tijela, rekli bi stručnjaci u neprirodnom položaju. Ne mogu ti sve te situacije biti iste, a zna se što je penal, a što nije kako je to struka objasnila...

Genijalac, ako želiš biti prvak moraš pobjeđivati više od konkurenata. Hajduk i Rijeka tu priliku nisu iskoristili. Dinamo je u to vrijeme igrao u Europi, a Hajduk i Rijeka orijentirani samo na HNL!
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 20:40

Tommy Ramone wrote:Hahaha...čuj bolesnika, da Dinamu nije sviran penal protiv Intera kod 1:0 za Dinamo ili da najlošijoj ekipi u ligi nije poništen gol za 1:1 u 50-oj minuti Dinamo tu nebi osvojio 6 bodova. To je ono 100%, amen. Gasi forum, ovo je previše.

To je u rangu one priče kako je namješteno iz 1 u 2 protiv Lokomotive golom Soudanija u nadoknadi da bi slijedeće kolo Hajduk "namjestio" isto to golom Henriqueza!
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 20:42

kuracodigraca wrote:Nije mi jasno zašto se hajduk s nama uspoređuje sto se tiče sudačkih gresaka kad nam nisu konkurent za prvo mjesto nego rijeka. Hajduk bi se trebao uspredjivati sa loksom i splitom
Koja starta sa 12 bodova minusa ...?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 20:44

amper1950 wrote:kaj bi bilo kad bi bilo...  :)
Jebiga, Zagreb je izjednačija, to je poništeno. Protiv Intera je sviran penal koji nije postojao, još je dao crveni karton igraču. Bili Dinamo uzeo 6 bodova? Vjerovanto bi, ali da itko može reći da sigurno bi, ne može. I tu je sva priča, protivnik je oštečen u oba slučaja drastično, sviđalo se to "zdravima" ili ne...  ;)

Jel bilo utakmica u kojima je Rijeci sviran penal, a ona ga nije iskoristila? Da nije sviran, jel bi ilo, a da je sviran ...?Jel bilo utakmica u kojima je Hajduk imao igrača više? Kako je završilo u tim utakmicama?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 20:51

http://dalmatinskiportal.hr/sport/duplin-osvrt--bod-u-rijeci-je-dobar--ali-hajduk-nije-iskoristio-prednost-igraca-vise/6622

http://hns-cff.hr/matches/271219/inter-zapresic-hajduk-0-0/

Što bi bilo da nije isključen Moises?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/5/2016, 20:52

brekalo potpisao za wolfsburg.

ak' mu ne bu išlo kupimo ga k'o i vidu...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 20:52

amper1950 wrote:btw, Dinamo u prvom dijelu sezone nije baš bajno igra, kak bi satić reko prosipa je bodove, i postavljati stvari da bi on sigurno uzeja bodove da primjerice Zagrebu nije poništen čisti gol za izjednačenje u drugom poluvrimenu i nije baš fer i korektno. Ko šta sam, prije da bi nego ne, ali ništa nije sigurno i u utakmicama koje sam naveja Dinamov protivnik je oštečen sviđalo se to nekome ili ne... ;)

Da se razumimo, nebi o ovom svem pričam, jebe se meni za to, da ovaj satić koji više ne kuca već danima ne priča o nekih prvih 16 kola, s tim da nisam u startu uopće razumija šta on bleji dok nije napisa da kao nije bila močvara u prvih 16 kola...  :aw
Internet huligan, a još i glup ko kurac!
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 20:56

amper1950 wrote:Hajduk se nalazi točno tu di pripada, 3-emisto... Bez obzira na sve greške i suđenje, da je bilo bolje Hajduk bi ima nešto bodova više i to je to...
"3-emisto"  - nova stilska figura? Ili elektroničko misto ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 15/5/2016, 21:20

Kak' vam se da ? Pa vidite da laprda bez veze i smisla. Vidiš da, po njemu, utakmice završavaju onog trena kad, opet po njegovom viđenju, sudac pogriješi na štetu dinamovog protivnika. Pa bilo to u prvom poluvremenu kod vodstva Dinama ili u 50-oj minuti, opet kod vodstva Dinama.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 21:23

sat2 wrote:

Genijalac, ako želiš biti prvak moraš pobjeđivati više od konkurenata. Hajduk i Rijeka tu priliku nisu iskoristili. Dinamo je u to vrijeme igrao u Europi, a Hajduk i Rijeka orijentirani samo na HNL!
Ne, ako želiš biti prvak moraš osvojiti najviše bodova...  ;)
Nigdje ja nisam ni priča niti mislim da je u bilo kojom djelu sezone Hajduk bio konkurent. S toga ne znam zašto to pišeš. O Rijeci neću pričati, nek pričaju riječani. Mislim da su se dobro držali, da Dinamo ima bolje igrače, ali Rijeka trenera...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 21:25

sat2 wrote:
amper1950 wrote:Hajduk se nalazi točno tu di pripada, 3-emisto... Bez obzira na sve greške i suđenje, da je bilo bolje Hajduk bi ima nešto bodova više i to je to...
3-e misto... Izvinjavam se što nisam, sasvim slučajno, stavio razmak. Nadam se da prihvaćate moju ispriku...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 15/5/2016, 21:30

dovoljno je 3 i točka= 3.

Dinamo Zagreb - Page 24 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 24 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 24 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 21:32

muckodjubre wrote:dovoljno je 3 i točka= 3.
Ne znam, nek kolega satić kaže kako treba pa ćemo tako pisati...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 21:58

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
3-e misto... Izvinjavam se što nisam, sasvim slučajno, stavio razmak. Nadam se da prihvaćate moju ispriku...  ;)

Netočno! 3. misto ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 21:59

muckodjubre wrote:dovoljno je 3 i točka= 3.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 22:00

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Netočno! 3. misto ...
Jeli može: treće misto?  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 22:01

amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Ne, ako želiš biti prvak moraš osvojiti najviše bodova...  ;)
Nigdje ja nisam ni priča niti mislim da je u bilo kojom djelu sezone Hajduk bio konkurent. S toga ne znam zašto to pišeš. O Rijeci neću pričati, nek pričaju riječani. Mislim da su se dobro držali, da Dinamo ima bolje igrače, ali Rijeka trenera...
Da, a to ćeš neriješenim, kao Rijeka ili porazima, kao Hajduk ... oprosti zaboravio sam se ... , kako kaže Tudor, vama nije bitan rezultat ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics