Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Ha, točna informacija. Priželjkivao sam da to bude Lešković, odavno se vidjelo da će biti pravi. Srećom nisu opet tražili nekakve latino mačke u vreći.Tommy Ramone wrote: Inače čuo sam iz povjerljivog izvora da Dinamo traži kvalitetnog stopera.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Je, izvučeno iz filma.muckodjubre wrote:tominjo fora avatar i potpis jel to edward norton?
Dobar film, ali mi je draži Romper Stomper...
darth_vader-
2014-04-17
Je, odličan je. Rana faza Russel Crowa, dok je još bio Down under.jasambrend wrote:Tommy Ramone wrote:Je, izvučeno iz filma.muckodjubre wrote:tominjo fora avatar i potpis jel to edward norton?
Dobar film, ali mi je draži Romper Stomper...
Guest- Guest
Jeli ovog Leškovića Mamić ugurao u reprezentaciju da bi se bolje prodao u Dinamo ?
Zeko-
2015-08-26
Pa nevalja, nisi rek'o ništ' novo. Da valja, ne bi bil rezervina rezerva u onom smiješnom portugalčiću.kuracodigraca wrote:ne valja eduardo
Zeko-
2015-08-26
http://www.index.hr/sport/clanak/zasto-dinamo-navijace-na-euro-utakmice-opet-mami-par-puta-jeftinijim-ulaznicama-od-hajduka/908542.aspx
iz istih razloga zbog kojih pes liže svoja jaja: zato jer može, kvazipiskaralo alač!
"Hajduk, iako u jako teškoj financijskoj situaciji, ne mora se ulagivati navijačima ulaznicama ispod cijene i tako tražiti da se pojave na tribinama" veli još u članku kvazipiskaralo alač.
pitanje za kvazipiskaralo zvonka alača: zašto hajduk već godinama ne može prodati niti jednog svog igrača za cijenu jednog pjace, a dinamo gotovo svake godine napravi u eurima milijunske transfere???
ako se malo zaigramo oko tih pitanja može se reći kako je ove godine pjaca svojim transferom počastio navijače jeftinim ulaznicama.
prošlih su godina to bili neki drugi dečki (Brozović, badelj, halilović, kovačić, modrić, vida, čop...)
ku'iš, zvonko frustrirani???
iz istih razloga zbog kojih pes liže svoja jaja: zato jer može, kvazipiskaralo alač!
"Hajduk, iako u jako teškoj financijskoj situaciji, ne mora se ulagivati navijačima ulaznicama ispod cijene i tako tražiti da se pojave na tribinama" veli još u članku kvazipiskaralo alač.
pitanje za kvazipiskaralo zvonka alača: zašto hajduk već godinama ne može prodati niti jednog svog igrača za cijenu jednog pjace, a dinamo gotovo svake godine napravi u eurima milijunske transfere???
ako se malo zaigramo oko tih pitanja može se reći kako je ove godine pjaca svojim transferom počastio navijače jeftinim ulaznicama.
prošlih su godina to bili neki drugi dečki (Brozović, badelj, halilović, kovačić, modrić, vida, čop...)
ku'iš, zvonko frustrirani???
sitting_bull-
2015-09-28
http://www.index.hr/sport/clanak/iznenadjujuca-cistka-u-dinamu-kranjcar-potjerao-petoricu-iz-momcadi/908442.aspx
Kako bi Index ovo nazvao u Hajduku?
"Trener Hajduka uvodi red!"
"Pušnik slaže momčad!"
Jbg. u Dinamu je to čistka i sad mi netko govori o novinarstvu? Objektivnom?
Kako bi Index ovo nazvao u Hajduku?
"Trener Hajduka uvodi red!"
"Pušnik slaže momčad!"
Jbg. u Dinamu je to čistka i sad mi netko govori o novinarstvu? Objektivnom?
sat2-
2015-09-28
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/pusnik-vise-nema-zivaca-neki-igraci-su-na-rubu-da-izlete-iz-momcadi-misle-da-su-heroji/4556132/
Kakav naslov će o ovome biti u Indexu?
Zašto u Indexu nema takovih tekstova o Dinamu?
Kakav naslov će o ovome biti u Indexu?
Zašto u Indexu nema takovih tekstova o Dinamu?
sat2-
2015-09-28
Kranjčar je nakon Vardara iz momčadi potjerao vratara Antonija Ježinu.
"Ježina je reagirao prema kapetanu Antoliću na nekorektan način i danas je u drugoj momčadi. Mislim da se treba poštivati kapetan kao i ono što se Ježini pružilo: prilika da bude prvi golman. To nije smio napraviti i zbog toga mora snositi posljedice."
"Ježina je reagirao prema kapetanu Antoliću na nekorektan način i danas je u drugoj momčadi. Mislim da se treba poštivati kapetan kao i ono što se Ježini pružilo: prilika da bude prvi golman. To nije smio napraviti i zbog toga mora snositi posljedice."
NEKOLIKO dana nakon što je Marko Lešković zamijenio Rijeku Dinamom, u suprotnom smjeru otišao je Franko Andrijašević.
Andrijašević je s hrvatskim doprvakom i najvećim Dinamovim rivalom u borbi za titulu potpisao ugovor na tri godine.
Andrijašević je s hrvatskim doprvakom i najvećim Dinamovim rivalom u borbi za titulu potpisao ugovor na tri godine.
lešković bi mogao značajno popraviti krvnu sliku zadnje dinamove linije.
sitting_bull-
2015-09-28
Jezina je teska mentalna sirotinja, kao i radonjic...seljacine na kvadrat, dok su bili u istri pokazivali su simptome
nowitzki-
2014-04-27
Kad malo bolje razmislim, dobar transfer rijeke, leskovic bi i ovako truno na tribinama jer nije htio novi ugovor i otisao bi iz kluba bez odstete, ovako je rijeka dobila oko 2 mlijuna eura i andrijasevica koji nije los igrac, a i na toj poziciji i ovako od moisesa nemamo
nowitzki-
2014-04-27
kakva komedija od lige gde glavni konkurenti menjaju igrace ko deca duple slicice.
gasi tu ligu...
gasi tu ligu...
Guest- Guest
U Italiji se to stalno radi, evo sad i u Njemačkoj...bilo je i u Engleskoj primjera. Jedino što u cijeloj priči nije istina
da će Dinamo platiti 2 milje eura plus Andrijašević za Leškovića.
da će Dinamo platiti 2 milje eura plus Andrijašević za Leškovića.
Guest- Guest
Jučer opet loše prvih pola sata. Drugo poluvrijeme solidno, Dinamo se malo povukao, imao puno prilika iz kontri i polukontri, ali sve su prokockali, šteta, sve je moglo biti riješeno. Bit će i tamo puno prilika, ali treba nešto i zabiti, odlučnije igrati taj zadnji pas u kontri. Soudani, Rog i Stojanović jako dobri, Benković isto dobar. Ćorić je bio najgori na terenu do gola. Treba se samo brže rješavati lopte i odigravati u dubinu.
Guest- Guest
Kakva ti je to matematika ? Kaj ti misliš da je Andrijašević došao u Rijeku kao dodatak za Leškovića ? Rijeka je tu zaradila manje od milje eura to bi ti trebalo biti jasno. Pa nebudemo sad lovu od Pjace rasprčkali na nekakve poluproizvode, pogotovo kaj je Lešković već u godinama u kojima za njega nemožeš dobiti neke velike novce kod eventualne prodaje u inozemstvo. A i Lešković bude morao dobro oznojit jaja da uopće igra u Dinamu, tu su Šifo, Sigali, Benković, Taravel a samo 2, eventualno 3 mjesta ako Cico zaigra sa trojicom u zadnjoj liniji.nowitzki wrote:Kad malo bolje razmislim, dobar transfer rijeke, leskovic bi i ovako truno na tribinama jer nije htio novi ugovor i otisao bi iz kluba bez odstete, ovako je rijeka dobila oko 2 mlijuna eura i andrijasevica koji nije los igrac, a i na toj poziciji i ovako od moisesa nemamo
Zeko-
2015-08-26
ima li taj andrijasevic veze sa onim sta je igrau hajduka davno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Oni mi je igrac bio drag ... u to vrime mi je on bilic erceg iz hajduka uz nase cvitu krznara bili najdrazi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dinamo danas igra doma. Sad sam se sjetio da je onaj kreten od spikera na stadionu u utorak poručio da se vidimo nakon povratka ekipe iz Gruzije. Valjda za danas ne očekuju nikog.
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50